|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:51 am
Patryk_86 *glaszcze po włosach corke, i przytrzymuje wyrywajaca się Fifi* ja ci narysuje cos jak chcesz .. nie umiem .. ale coz.. chetnie sluze czyms ode mnie .. 4laugh dziekooje !!! whee whee whee *przytuuuuuuul* fil.. jestes zlą matką crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:52 am
Lethiel Patryk_86 *glaszcze po włosach corke, i przytrzymuje wyrywajaca się Fifi* ja ci narysuje cos jak chcesz .. nie umiem .. ale coz.. chetnie sluze czyms ode mnie .. 4laugh dziekooje !!! whee whee whee *przytuuuuuuul* fil.. jestes zlą matką crying hyhy ... XDD jasne .. Pat tez jest zly .. tylko czarus sie maskuje .. zreszta spojrz tylko jak wyglada .. *pokazuje to zdjecie ktore ma jako sygnaturka* widzisz jaki on brzydki XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:53 am
wywlok666 Lethiel Patryk_86 *glaszcze po włosach corke, i przytrzymuje wyrywajaca się Fifi* ja ci narysuje cos jak chcesz .. nie umiem .. ale coz.. chetnie sluze czyms ode mnie .. 4laugh dziekooje !!! whee whee whee *przytuuuuuuul* fil.. jestes zlą matką crying hyhy ... XDD jasne .. Pat tez jest zly .. tylko czarus sie maskuje .. zreszta spojrz tylko jak wyglada .. *pokazuje to zdjecie ktore ma jako sygnaturka* widzisz jaki on brzydki XDDD nie obrashaj tatusia scream !! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:53 am
Lethiel Patryk_86 *glaszcze po włosach corke, i przytrzymuje wyrywajaca się Fifi* ja ci narysuje cos jak chcesz .. nie umiem .. ale coz.. chetnie sluze czyms ode mnie .. 4laugh dziekooje !!! whee whee whee *przytuuuuuuul* fil.. jestes zlą matką crying jest jest ... ale ma hyhy .. swoje zalety .. *aptrzy lubieznym wzrokiem XDD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:55 am
Lethiel ..
uwierz mi ... ja go nie obrazam .... zreszta ech .... Patryk to potwor i go juz nie lubie ..... a on swietnie wie za co .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:58 am
Lethiel .. narysuje ci tego Legolasa i przekaze przez Rudą ...
a teraz juz uciekam ...
*łapie Filipine , caluje gorąco i machajac na pozegnanie wychodzi *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:00 am
*pojawia się w zielonawej mgiełce* Avsko ludziska i inne paszczaki!
Jaka smętna pogoda...na szczęście na dziś w nocu u mnie padać śnieg, na który już czekam od listopada 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:01 am
Patryk_86 Lethiel .. narysuje ci tego Legolasa i przekaze przez Rudą ... a teraz juz uciekam ... *łapie Filipine , caluje gorąco i machajac na pozegnanie wychodzi * *rzuca za nim glanem ale nie trafia niestey* pa.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:01 am
przypominam o końkursie w MELINIE... 5 k do łyknięcia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patryk_86 Lethiel .. narysuje ci tego Legolasa i przekaze przez Rudą ... a teraz juz uciekam ... *łapie Filipine , caluje gorąco i machajac na pozegnanie wychodzi * dziekooje !!! 4laugh papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *pojawia się w zielonawej mgiełce* Avsko ludziska i inne paszczaki! Jaka smętna pogoda...na szczęście na dziś w nocu u mnie padać śnieg, na który już czekam od listopada 3nodding *przytula mocno na dzien dobry* witaj slonko smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:03 am
Delein *pojawia się w zielonawej mgiełce* Avsko ludziska i inne paszczaki! Jaka smętna pogoda...na szczęście na dziś w nocu u mnie padać śnieg, na który już czekam od listopada 3nodding O.o .... paszczaaaak gonk gonk gonk boje sie paszczaka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:04 am
wywlok666 Delein *pojawia się w zielonawej mgiełce* Avsko ludziska i inne paszczaki! Jaka smętna pogoda...na szczęście na dziś w nocu u mnie padać śnieg, na który już czekam od listopada 3nodding *przytula mocno na dzien dobry* witaj slonko smile Słonko? O.o stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|