|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:24 am
Lethiel wywlok666 nie ma sie co cieszyc .. ja znam go od ponad 12 lat ... XDDD i przyszlo mi z tego tyle ze na 100dniowke musze z nim isc XDDDD xd .. jakie to romantyczne xd tjaaaa .. tak romancztyczne ze bedzie mi znow gadał jak mojego chlopaka nie lubi .. no tego mojego Piotrusia biggrin ech .. jakos Piotrek i Pat nie moga sie dogadac ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:25 am
wywlok666 Lethiel wywlok666 nie ma sie co cieszyc .. ja znam go od ponad 12 lat ... XDDD i przyszlo mi z tego tyle ze na 100dniowke musze z nim isc XDDDD xd .. jakie to romantyczne xd tjaaaa .. tak romancztyczne ze bedzie mi znow gadał jak mojego chlopaka nie lubi .. no tego mojego Piotrusia biggrin ech .. jakos Piotrek i Pat nie moga sie dogadac >< ... ciekawe dlaczego.. stare obkrecilas sobie obu wokool palca twisted .. brawo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:26 am
Raticiel zaraz będę iść... kiedyż się znu pojawię? sama nie wiem... crying na pewn szybko :**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:26 am
wywlok666 Lethiel wywlok666 nie ma sie co cieszyc .. ja znam go od ponad 12 lat ... XDDD i przyszlo mi z tego tyle ze na 100dniowke musze z nim isc XDDDD xd .. jakie to romantyczne xd tjaaaa .. tak romancztyczne ze bedzie mi znow gadał jak mojego chlopaka nie lubi .. no tego mojego Piotrusia biggrin ech .. jakos Piotrek i Pat nie moga sie dogadac >< a czemu nie idziesz ze swoim chłopakiem? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:27 am
Raticiel wywlok666 Lethiel wywlok666 nie ma sie co cieszyc .. ja znam go od ponad 12 lat ... XDDD i przyszlo mi z tego tyle ze na 100dniowke musze z nim isc XDDDD xd .. jakie to romantyczne xd tjaaaa .. tak romancztyczne ze bedzie mi znow gadał jak mojego chlopaka nie lubi .. no tego mojego Piotrusia biggrin ech .. jakos Piotrek i Pat nie moga sie dogadac >< a czemu nie idziesz ze swoim chłopakiem? surprised ja jestem z warszawy .. on mieszka na stałe we wrocku .. i nie uda mu sie przyjechać do mnie ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:28 am
PAPAPKIwszystkim!!! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:29 am
Lethiel wywlok666 Lethiel wywlok666 nie ma sie co cieszyc .. ja znam go od ponad 12 lat ... XDDD i przyszlo mi z tego tyle ze na 100dniowke musze z nim isc XDDDD xd .. jakie to romantyczne xd tjaaaa .. tak romancztyczne ze bedzie mi znow gadał jak mojego chlopaka nie lubi .. no tego mojego Piotrusia biggrin ech .. jakos Piotrek i Pat nie moga sie dogadac >< ... ciekawe dlaczego.. stare obkrecilas sobie obu wokool palca twisted .. brawo xd gdzie ? ja ? *niewinne spojrzenie* myslisz mnie z kims ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:29 am
Raticiel PAPAPKIwszystkim!!! heart papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:30 am
Lethiel Raticiel PAPAPKIwszystkim!!! heart papatki papapa slonko smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:30 am
wywlok666 gdzie ? ja ? *niewinne spojrzenie* myslisz mnie z kims ... twisted .. ech.. xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:31 am
Raticiel PAPAPKIwszystkim!!! heart papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wywlok666 gdzie ? ja ? *niewinne spojrzenie* myslisz mnie z kims ... twisted .. ech.. xd xd xd matki swej nie znasz ? *trzepie rzęsami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Lethiel wywlok666 gdzie ? ja ? *niewinne spojrzenie* myslisz mnie z kims ... twisted .. ech.. xd xd xd matki swej nie znasz ? *trzepie rzęsami* .. problem w tym ze znam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:32 am
Lethiel wywlok666 Lethiel wywlok666 gdzie ? ja ? *niewinne spojrzenie* myslisz mnie z kims ... twisted .. ech.. xd xd xd matki swej nie znasz ? *trzepie rzęsami* .. problem w tym ze znam xd no to od razu uwierzyc powinnas w jej niewinnosc i cnotę XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|