|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:13 am
wywlok666 Lethiel Past the Flame !! .. ale jest tylko instroomentalna wersja sad witaj Fil *przytuuuuuuuuuulas* witaj dziecko widziałaś już ojca na forum ?? witaj Raticiel nie... kiedy ja wreszcie zobacze tatoosia crying jak ten pająk u ciebie bedzie tio mozesz miec pewnosc ze wiecej do ciebie nie przyjde xd ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wywlok666 Lethiel Past the Flame !! .. ale jest tylko instroomentalna wersja sad witaj Fil *przytuuuuuuuuuulas* witaj dziecko widziałaś już ojca na forum ?? witaj Raticiel jak ten pająk u ciebie bedzie tio mozesz miec pewnosc ze wiecej do ciebie nie przyjde xd .. obiecujesz ?? twisted a co do Patryka .. niedługo moze sie tu doturla ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Raticiel Lethiel Past the Flame !! .. ale jest tylko instroomentalna wersja sad witaj Fil *przytuuuuuuuuuulas* spr jeszcze poszukac, napewno znajdziesz! sama bym chciała tą piosenkę mobie tak jeszcze czasem posłuchać... "hold up your hands... reach out... hold up your hands...." 3nodding wpisalam Athens 2004 i coś znalazlo blaugh .. na razie sie ciągnie.. jak dopelznie tio zobaczymy czy to to 3nodding fajno jest, będę wiedziała na przyszłość 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:17 am
wywlok666 obiecujesz ?? twisted a co do Patryka .. niedługo moze sie tu doturla ... obiecooje sweatdrop mam znalazlam !!!!!!!!!!!!!! whee 4laugh whee whee whee whee to ta piosenka ! mruuuuuuuuu !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:18 am
Lethiel wywlok666 obiecujesz ?? twisted a co do Patryka .. niedługo moze sie tu doturla ... obiecooje sweatdrop mam znalazlam !!!!!!!!!!!!!! whee 4laugh whee whee whee whee to ta piosenka ! mruuuuuuuuu !!! super razz a Patryk napisał ze niedlugo wejdzie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:19 am
Vykk Raticiel Wh!sper Ja nie wiem. XD No bo jajek nie widziałam, ale mu cos tam wystaje, krowi znaczy się. No i niem w końcu czy to krowa czy byk. XP No. Ale mama chyba będzie wiedziec, bo teraz nikogo w chałupie nie ma a ona powinna pierwsza przyjść. Ale imienia już nie trzeba. XD Pasztet jest. Bosh, mam tendencje do niekonwencjonalnych nazw. whee heart A jak się okaże dziewczynką? Pasztet? 3nodding raczej PASZTETOWA... eeee ? tjaaaa ... rozumiem >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:19 am
wywlok666 Lethiel wywlok666 obiecujesz ?? twisted a co do Patryka .. niedługo moze sie tu doturla ... obiecooje sweatdrop mam znalazlam !!!!!!!!!!!!!! whee 4laugh whee whee whee whee to ta piosenka ! mruuuuuuuuu !!! super razz a Patryk napisał ze niedlugo wejdzie smile yay whee .. poznam tatusia !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:20 am
Lethiel wywlok666 Lethiel wywlok666 obiecujesz ?? twisted a co do Patryka .. niedługo moze sie tu doturla ... obiecooje sweatdrop mam znalazlam !!!!!!!!!!!!!! whee 4laugh whee whee whee whee to ta piosenka ! mruuuuuuuuu !!! super razz a Patryk napisał ze niedlugo wejdzie smile yay whee .. poznam tatusia !! nie ma sie co cieszyc .. ja znam go od ponad 12 lat ... XDDD i przyszlo mi z tego tyle ze na 100dniowke musze z nim isc XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:21 am
wywlok666 nie ma sie co cieszyc .. ja znam go od ponad 12 lat ... XDDD i przyszlo mi z tego tyle ze na 100dniowke musze z nim isc XDDDD xd .. jakie to romantyczne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:23 am
Lethiel wywlok666 obiecujesz ?? twisted a co do Patryka .. niedługo moze sie tu doturla ... obiecooje sweatdrop mam znalazlam !!!!!!!!!!!!!! whee 4laugh whee whee whee whee to ta piosenka ! mruuuuuuuuu !!! siuper 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:23 am