|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:05 am
Raticiel Puszek heart ale to prozaiczne... może Usagi xd nie wiem... miałam ostatnio podobny problem, nie miałam jak nazwać kotka, ale Yume mi podrzucił masę anielskich imionek i wybrałam dla niej Heil 3nodding heart XDDDDDD Heil .. hmm .. ja mojego pajączka nie wiedziełam jak nazwac .. i staneło na tym ze bedzie sie zwał Pieszczoszek razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:06 am
Kukus Wh!sper Kr jest spoko, jakaś babka go miała ale ur322; za duży i go nie chce. I brat ją znał i go od niej kupił. I mi dał i w og To chyba kr, ale nie jestem pewna bo sie patrzałam -tam- ale po tym jak powiedziałam że suka koleżanki to pies a nie suka to sama nie wiem czego mam sie spodziewać. xp whee SPytam sie mamy jak przyjdzie. XD A propos, znacie jakieś fajnie imiona? surprised jasne, że królik jest spoko... święta idą będzie świeży pasztet zamiast tych pasztetoof byś może ocenił cyce nowe na konkursie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:06 am
Past the Flame !! .. ale jest tylko instroomentalna wersja sad
witaj Fil *przytuuuuuuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:07 am
Wh!sper Kr jest spoko, jakaś babka go miała ale ur322; za duży i go nie chce. I brat ją znał i go od niej kupił. I mi dał i w og To chyba kr, ale nie jestem pewna bo sie patrzałam -tam- ale po tym jak powiedziałam że suka koleżanki to pies a nie suka to sama nie wiem czego mam sie spodziewać. xp whee SPytam sie mamy jak przyjdzie. XD A propos, znacie jakieś fajnie imiona? surprised dla niego czy dal niej??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:09 am
Kukus jasne, że królik jest spoko... święta idą będzie świeży pasztet Pasztet, pasztet.... hmmm... Kyaaa... MAm imię. xp heart Kukuś, genialne pomysły mi podsuwasz. ty, ty Ach! whee @Rati: Heil... heil... Sieg Hail mein fuhrer. gonk Sorki ale tak nmie sie to kojazy. Ole wywłokom. Chyba dobrze przeczytałam, eh? sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Past the Flame !! .. ale jest tylko instroomentalna wersja sad witaj Fil *przytuuuuuuuuuulas* witaj dziecko widziałaś już ojca na forum ?? witaj Raticiel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Raticiel Puszek heart ale to prozaiczne... może Usagi xd nie wiem... miałam ostatnio podobny problem, nie miałam jak nazwać kotka, ale Yume mi podrzucił masę anielskich imionek i wybrałam dla niej Heil 3nodding heart XDDDDDD Heil .. hmm .. ja mojego pajączka nie wiedziełam jak nazwac .. i staneło na tym ze bedzie sie zwał Pieszczoszek razz eme... tio w koncu masz tego pajaka ??!! O.o ..... gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:10 am
witaj
Letheil -> nie mam w domu .. juz jest jednak kupiony i odwiedzam go czesto biggrin w sztyczniu przyjedzie do mnei moj Pieszczoszek XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:11 am
wywlok666 Raticiel Puszek heart ale to prozaiczne... może Usagi xd nie wiem... miałam ostatnio podobny problem, nie miałam jak nazwać kotka, ale Yume mi podrzucił masę anielskich imionek i wybrałam dla niej Heil 3nodding heart XDDDDDD Heil .. hmm .. ja mojego pajączka nie wiedziełam jak nazwac .. i staneło na tym ze bedzie sie zwał Pieszczoszek razz Pieszczoszek xd Heil to anielica przynosząca szczęście... prawdopodobnie wywodzi się z jakichś germańskich wierzeń, stąd niemiecki zwrot "heil" zapewne jest jakims odwołaniem do osoby tegoż aniołka... surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:11 am
Wh!sper Kukus jasne, że królik jest spoko... święta idą będzie świeży pasztet Pasztet, pasztet.... hmmm... Kyaaa... MAm imię. xp heart Kukuś, genialne pomysły mi podsuwasz. ty, ty Ach! whee @Rati: Heil... heil... Sieg Hail mein fuhrer. gonk Sorki ale tak nmie sie to kojazy. Ole wywłokom. Chyba dobrze przeczytałam, eh? sweatdrop xp Sieg Hail... ryba po aryjsku, raz domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|