|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:07 am
BeeWolf_san Lethiel nie trzeba sweatdrop .. wieshu na slowo xd ale ja ci pokaże biggrin ić na całość... pokaż cycki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:07 am
Point.Zer0 A właśnie Akiko - czy ty przypadkiem nie m#322;aś rano że idziesz rysowac ? :> Ja bym bardzo chciał zobaczyć nowe prace wink xd ja tesh! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:08 am
Point.Zer0 Lethiel Point.Zer0 Witaj Katka Lethiel , lepiej pooszczędzać albo kupić jeszcze kilka listów żeby za kilka miesięcy zebrać większy plon wink Sorki że nie odpowiadałem ale musiałem zakupy wnosić stressed ni ja wiem ze trzeba oszczedzac.. sad .. ale.. nie mogu sie powstrzymać crying Tp połącz przyjemne z pożytecznym i kup coś czego cena będzie rosła xd list jush koopilam.. ale jego nie mozna zaloshyc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 A właśnie Akiko - czy ty przypadkiem nie m�wiłaś rano że idziesz rysowac ? :> Ja bym bardzo chciał zobaczyć nowe prace wink xd powtarzasz sie Zer0 , a ja nie bede sie powtarzac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus BeeWolf_san Lethiel nie trzeba sweatdrop .. wieshu na slowo xd ale ja ci pokaże biggrin ić na całość... pokaż cycki blaugh Nie pokaże chyba ze za cuksa !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:12 am
Akiko Tamashii Point.Zer0 A właśnie Akiko - czy ty przypadkiem nie m�wiłaś rano że idziesz rysowac ? :> Ja bym bardzo chciał zobaczyć nowe prace wink xd powtarzasz sie Zer0 , a ja nie bede sie powtarzac blaugh Sorki xd Wiesz - pamiętanie , oddychanie i wchodzenie po schodach to za dużo dla mojego biednego mózgu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:13 am
Kukus BeeWolf_san Lethiel nie trzeba sweatdrop .. wieshu na slowo xd ale ja ci pokaże biggrin ić na całość... pokaż cycki sheeez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:15 am
Raticiel Kukus BeeWolf_san Lethiel nie trzeba sweatdrop .. wieshu na slowo xd ale ja ci pokaże biggrin ić na całość... pokaż cycki sheeez xd No dobra Kukuczku to ci pokaże ... redface  redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:16 am
no to jestem po obiadku... hejka katka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk no to jestem po obiadku... hejka katka hej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:18 am
myslałam że takie fajne xp zdjęcia mogą się pokazywać tylko w melinie... hm.... więc tu nie ma żadnych ograniczeń? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:18 am
Raticiel myslałam że takie fajne xp zdjęcia mogą się pokazywać tylko w melinie... hm.... więc tu nie ma żadnych ograniczeń? wink jak widać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:20 am
Raticiel myslałam że takie fajne xp zdjęcia mogą się pokazywać tylko w melinie... hm.... więc tu nie ma żadnych ograniczeń? wink najwidoczniej...ktos musi miec problemy z akceptacja siebie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:21 am
Katka1989 Raticiel myslałam że takie fajne xp zdjęcia mogą się pokazywać tylko w melinie... hm.... więc tu nie ma żadnych ograniczeń? wink jak widać blaugh To co , bierzecie z niego dziewczyny przykład ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|