|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:59 am
Lethiel 4laugh *skacze na katke i przewraca* jak cie dawno nie widzialam !!! 4laugh *przytuuuuuulas* Hej, hej ^^ No rzeczywiście dawno mnie nie było ^^" *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:00 am
Lethiel BeeWolf_san [ Ty ciałko to ja mam zaje... fajne w morde ... scream przepraaashaaaam gonk mam ci udowodnic :] .. Kukus ta ta ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:01 am
BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san Ty ciałko to ja mam zaje... fajne w morde ... scream przepraaashaaaam gonk mam ci udowodnic :] .. Kukus ta ta ... biggrin nie trzeba sweatdrop .. wieshu na slowo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:01 am
nyyaaa~ ale spokuj -^^- tylko mamusia w chacie ...tata wyjechal, przyjedzie w piatek, brachol na studiach, przyjedzie wieczorem (mam nadzeje), drugi brachol wlasnie gdzies polazl z kolega xd ahh milo...jeczez mamusia by mogla sobie isc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:02 am
Witaj Katka
Lethiel , lepiej pooszczędzać albo kupić jeszcze kilka listów żeby za kilka miesięcy zebrać większy plon wink
Sorki że nie odpowiadałem ale musiałem zakupy wnosić stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:03 am
Point.Zer0 Witaj Katka Lethiel , lepiej pooszczędzać albo kupić jeszcze kilka listów żeby za kilka miesięcy zebrać większy plon wink Sorki że nie odpowiadałem ale musiałem zakupy wnosić stressed hejko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:04 am
Lethiel nie trzeba sweatdrop .. wieshu na slowo xd ale ja ci pokaże biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:05 am
Point.Zer0 Witaj Katka Lethiel , lepiej pooszczędzać albo kupić jeszcze kilka listów żeby za kilka miesięcy zebrać większy plon wink Sorki że nie odpowiadałem ale musiałem zakupy wnosić stressed ni ja wiem ze trzeba oszczedzac.. sad .. ale.. nie mogu sie powstrzymać crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:05 am
Lethiel Point.Zer0 Witaj Katka Lethiel , lepiej pooszczędzać albo kupić jeszcze kilka listów żeby za kilka miesięcy zebrać większy plon wink Sorki że nie odpowiadałem ale musiałem zakupy wnosić stressed ni ja wiem ze trzeba oszczedzac.. sad .. ale.. nie mogu sie powstrzymać crying Tp połącz przyjemne z pożytecznym i kup coś czego cena będzie rosła xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 5:06 am
Point.Zer0 Lethiel Point.Zer0 Witaj Katka Lethiel , lepiej pooszczędzać albo kupić jeszcze kilka listów żeby za kilka miesięcy zebrać większy plon wink Sorki że nie odpowiadałem ale musiałem zakupy wnosić stressed ni ja wiem ze trzeba oszczedzac.. sad .. ale.. nie mogu sie powstrzymać crying Tp połącz przyjemne z pożytecznym i kup coś czego cena będzie rosła xd świetny pomysł 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lethiel nie trzeba sweatdrop .. wieshu na slowo xd ale ja ci pokaże biggrin ale ja nie chce gonk *wskakooje za kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|