|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:52 am
Akiko Tamashii Point.Zer0 Vykk aha thx wydawalo mi se ze komena a tak wogole to czesc Heh - witaj , kumpel chodził na Japoński to mądry jestem xd moj kumpel tez xd a jak sie nazywa? Sławek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:52 am
Raticiel Kukus a ja rano obudziłem się w łóżku Bee... i widziałem jak w samej bieliźnie biega po pokoju... a w nocy zawiesiłem się przed lustrek... Bee ma perfidne lustro na przeciwko muszli klozetowej, zawsze mnie ono wkurza, bo akurat mnie jakoś nie cieszy patrzenie na siebi gdy tam siedzę wyobrażam sobie xd ja tesz...eee w sumie to chyba jednak nie do konca xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:53 am
Lethiel lol.. kręce siem po market place i mam strashna ochote cos koopic.. tylko nie wiem co sad To już lepiej , niż jakbyś chciała coskupić , ale nie miała kasy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:53 am
Akiko Tamashii lol a co ty robiles w lozku Bee?????? xd spałem i odchorowywałem dwie minione noce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:54 am
Lethiel Kukus a ja rano obudziłem się w łóżku Bee... i widziałem jak w samej bieliźnie biega po pokoju... a w nocy zawiesiłem się przed lustrek... Bee ma perfidne lustro na przeciwko muszli klozetowej, zawsze mnie ono wkurza, bo akurat mnie jakoś nie cieszy patrzenie na siebi gdy tam siedzę O.o ... xd Bee w bieliznie ?! .. biedactwo xd *glasq glasq kukusa* Ty ciałko to ja mam zaje... fajne w morde ... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Włąśnie Aki - czy ty przypadkiem nie mówiłaś rano jak nikogo nie było że lecisz rysować ? Ja chciałbym te arcydzieła zobaczyć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Lethiel lol.. kręce siem po market place i mam strashna ochote cos koopic.. tylko nie wiem co sad To już lepiej , niż jakbyś chciała coskupić , ale nie miała kasy wink ech.. ale ja chce cos kupic jush !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zer0: leee...nie znam :p
Kukus: nyo...z Pszczolka oczywiscie blaugh milo bylo nie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Lethiel lol.. kręce siem po market place i mam strashna ochote cos koopic.. tylko nie wiem co sad To już lepiej , niż jakbyś chciała coskupić , ale nie miała kasy wink zgadzam się... sama bym cuś kupiła ale musze oszczędzać... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Akiko Tamashii Lethiel Kukus Akiko Tamashii gomenasai !!!!!!!!!!!!!! crying nie za co... czyli nie skorzystasz z mej propozycji matrymonialnej? szkoda... może innym razem mi siĦ#8482; uda... jelloŦ#8218;, Leth *tulimy tulimy* co u ciebie *wielki cmok w cz22;ko* od rana mi kasha sprzatac xp .. ale na razie im przeszlo whee 3nodding heh...u mnie nawet juz nie prosza zebym sprzatala bo i tak wiedza ze nie posprzatam xp zwlaszcza w swojej czesci pokoju no bo po co sprzatacjesli za 2 dni i tak bedzie balagan? xd chooore blaugh moja mamuśka wczoraj włączyła monitor i przypadkiem zobaczyła moją rozmowę z kumpelą, ktoora mi streściła co i kto mi posypał w piątkową noc do jakiego drinka... miałem we krwi 2 MGMy ponad... wchodzę do pokoju, Ozzy siedzi na fotelu, bo przyszedł jak brałem prysznic, a matka do mnie: "mam do ciebie pytanie, tylko się na mnie nie dżyj proszę... czego żeś się wczoraj naćpał, bo przypadkiem przeczytałam fragment twojej rozmowy z koleżanką?" Ozz zatkany... a ja się tłumaczyć musiałem, że oni mi to po chamie oporowo sypali, a nie wiedziałem iż mnie wycinają w wacka idioci... xd sweatdrop spoko...biedactwo...nie chcialbym zeby mnie cos takiego spotkalo razz oki spadam na obiadek niedlugo wracam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:57 am
4laugh *skacze na katke i przewraca* jak cie dawno nie widzialam !!! 4laugh *przytuuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lethiel Kukus a ja rano obudziłem się w łóżku Bee... i widziałem jak w samej bieliźnie biega po pokoju... a w nocy zawiesiłem się przed lustrek... Bee ma perfidne lustro na przeciwko muszli klozetowej, zawsze mnie ono wkurza, bo akurat mnie jakoś nie cieszy patrzenie na siebi gdy tam siedzę O.o ... xd Bee w bieliznie ?! .. biedactwo xd *glasq glasq kukusa* Ty ciałko to ja mam zaje... fajne w morde ... scream chyba nie tą postacią co trzeba jesteś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:58 am
BeeWolf_san Lethiel Kukus a ja rano obudziłem się w łóżku Bee... i widziałem jak w samej bieliźnie biega po pokoju... a w nocy zawiesiłem się przed lustrek... Bee ma perfidne lustro na przeciwko muszli klozetowej, zawsze mnie ono wkurza, bo akurat mnie jakoś nie cieszy patrzenie na siebi gdy tam siedzę O.o ... xd Bee w bieliznie ?! .. biedactwo xd *glasq glasq kukusa* Ty ciałko to ja mam zaje... fajne w morde ... scream przepraaashaaaam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|