|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:46 am
Lethiel Kukus Akiko Tamashii gomenasai !!!!!!!!!!!!!! crying nie za co... czyli nie skorzystasz z mej propozycji matrymonialnej? szkoda... może innym razem mi się uda... jelloł, Leth *tulimy tulimy* co u ciebie *wielki cmok w czółko* od rana mi kasha sprzatac xp .. ale na razie im przeszlo whee 3nodding a ja rano obudziłem się w łóżku Bee... i widziałem jak w samej bieliźnie biega po pokoju... a w nocy zawiesiłem się przed lustrek... Bee ma perfidne lustro na przeciwko muszli klozetowej, zawsze mnie ono wkurza, bo akurat mnie jakoś nie cieszy patrzenie na siebi gdy tam siedzę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:46 am
co za rooshnica k czy g? ja mówię gomene 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:47 am
Hehe - dzięki za powitanie xd A co do porządk to ja zawsze m#281; że nie chcę zakłucać naturalnych procesośniecia Entropii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:48 am
Kukus Lethiel Kukus Akiko Tamashii gomenasai !!!!!!!!!!!!!! crying nie za co... czyli nie skorzystasz z mej propozycji matrymonialnej? szkoda... może innym razem mi się uda... jelloł, Leth *tulimy tulimy* co u ciebie *wielki cmok w czółko* od rana mi kasha sprzatac xp .. ale na razie im przeszlo whee 3nodding a ja rano obudziłem się w łóżku Bee... i widziałem jak w samej bieliźnie biega po pokoju... a w nocy zawiesiłem się przed lustrek... Bee ma perfidne lustro na przeciwko muszli klozetowej, zawsze mnie ono wkurza, bo akurat mnie jakoś nie cieszy patrzenie na siebi gdy tam siedzę O.o ... xd Bee w bieliznie ?! .. biedactwo xd *glasq glasq kukusa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:48 am
Kukus a ja rano obudziłem się w łóżku Bee... i widziałem jak w samej bieliźnie biega po pokoju... a w nocy zawiesiłem się przed lustrek... Bee ma perfidne lustro na przeciwko muszli klozetowej, zawsze mnie ono wkurza, bo akurat mnie jakoś nie cieszy patrzenie na siebi gdy tam siedzę wyobrażam sobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:49 am
Akiko , Ty już o jednym , nimfomanka jedna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:49 am
aha thx wydawalo mi se ze komena a tak wogole to czesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:50 am
Vykk aha thx wydawalo mi se ze komena a tak wogole to czesc Heh - witaj , kumpel chodził na Japoński to mądry jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:51 am
Point.Zer0 Vykk aha thx wydawalo mi se ze komena a tak wogole to czesc Heh - witaj , kumpel chodził na Japoński to mądry jestem xd moj kumpel tez xd a jak sie nazywa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:52 am
lol.. kręce siem po market place i mam strashna ochote cos koopic.. tylko nie wiem co sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:52 am
Akiko Tamashii Lethiel Kukus Akiko Tamashii gomenasai !!!!!!!!!!!!!! crying nie za co... czyli nie skorzystasz z mej propozycji matrymonialnej? szkoda... może innym razem mi siĦ#8482; uda... jelloŦ#8218;, Leth *tulimy tulimy* co u ciebie *wielki cmok w cz22;ko* od rana mi kasha sprzatac xp .. ale na razie im przeszlo whee 3nodding heh...u mnie nawet juz nie prosza zebym sprzatala bo i tak wiedza ze nie posprzatam xp zwlaszcza w swojej czesci pokoju no bo po co sprzatacjesli za 2 dni i tak bedzie balagan? xd chooore blaugh moja mamuśka wczoraj włączyła monitor i przypadkiem zobaczyła moją rozmowę z kumpelą, ktoora mi streściła co i kto mi posypał w piątkową noc do jakiego drinka... miałem we krwi 2 MGMy ponad... wchodzę do pokoju, Ozzy siedzi na fotelu, bo przyszedł jak brałem prysznic, a matka do mnie: "mam do ciebie pytanie, tylko się na mnie nie dżyj proszę... czego żeś się wczoraj naćpał, bo przypadkiem przeczytałam fragment twojej rozmowy z koleżanką?" Ozz zatkany... a ja się tłumaczyć musiałem, że oni mi to po chamie oporowo sypali, a nie wiedziałem iż mnie wycinają w wacka idioci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|