|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:16 am
a to juz na inny konkurs...yaoicowaty arcik ...bede go jeszcze poprawiac bo jakos mi sie niepodoba :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:17 am
Akiko Tamashii a to juz na inny konkurs...yaoicowaty arcik ...bede go jeszcze poprawiac bo jakos mi sie niepodoba :/ słodkie heart ... może więcej cieni? ( specjalistka się odezwała xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Akiko Tamashii Vykk Akiko Tamashii nyaaa..nyo narysowalam az 3 arciki na konkurs, jesli zajme 1 miejsce to wygram listopadowy liscik :] powodzenia a moze sie pochawalisz jakie?? oj no nie wiem...jeszcze ktos ladniejsze narysuje i co bedzie blaugh hmm.....ok...pokaze tylko 2 (dziewczyna ma podobnego avatarka do mnie i chyba dlatego mi sie chcialo nad nimi siedziec xd ) 12cio o nich myslicie? neutral super...ludzxie aj tesh tak chce umiec...ma ktos moze jakis poradnik jak nakladac barwy na kompie do obrazkow?? ja neee bardzo... ale w przyszłym roku będę mieć grafikę komputerową i zacznę rządzić whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:21 am
*bieg odbicie skok na Bee* witaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:21 am
Raticiel Akiko Tamashii a to juz na inny konkurs...yaoicowaty arcik ...bede go jeszcze poprawiac bo jakos mi sie niepodoba :/ słodkie heart ... może więcej cieni? ( specjalistka się odezwała xd ) slodziutkie...wcale nie potrzeba zadnych cieni...no moze tyci ale i tak jest super
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:23 am
Akiko Tamashii Raticiel Akiko Tamashii a to juz na inny konkurs...yaoicowaty arcik ...bede go jeszcze poprawiac bo jakos mi sie niepodoba :/ sŦ#8218;odkie heart ... może wiĦ#8482;cej cieni? ( specjalistka siĦ#8482; odezwaŦ#8218;a xd ) moze....nie wiem...Kari a ty co bys dodala/zmienila? :] wkoncu ty sie dobrze na tym znasz ^^ heh troche cieni by sie przydalo... ok zbieram sie ide wieszac dekoracje papausie wam, moze bede pozniej papa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:24 am
hejka bee Raticiel Vykk Akiko Tamashii Vykk Akiko Tamashii nyaaa..nyo narysowalam az 3 arciki na konkurs, jesli zajme 1 miejsce to wygram listopadowy liscik :] powodzenia a moze sie pochawalisz jakie?? oj no nie wiem...jeszcze ktos ladniejsze narysuje i co bedzie blaugh hmm.....ok...pokaze tylko 2 (dziewczyna ma podobnego avatarka do mnie i chyba dlatego mi sie chcialo nad nimi siedziec xd ) 12cio o nich myslicie? neutral super...ludzxie aj tesh tak chce umiec...ma ktos moze jakis poradnik jak nakladac barwy na kompie do obrazkow?? ja neee bardzo... ale w przyszłym roku będę mieć grafikę komputerową i zacznę rządzić whee super...a kiedy sie tak nauczylas nakladac barwy an obrazki i jakiego programiku uzywsasz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:25 am
Miss_Karina Akiko Tamashii Raticiel Akiko Tamashii a to juz na inny konkurs...yaoicowaty arcik ...bede go jeszcze poprawiac bo jakos mi sie niepodoba :/ sŦ#8218;odkie heart ... może wiĦ#8482;cej cieni? ( specjalistka siĦ#8482; odezwaŦ#8218;a xd ) moze....nie wiem...Kari a ty co bys dodala/zmienila? :] wkoncu ty sie dobrze na tym znasz ^^ heh troche cieni by sie przydalo... ok zbieram sie ide wieszac dekoracje papausie wam, moze bede pozniej papa biggrin narazka, miłego dekorowania biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:26 am
Miss_Karina heh troche cieni by sie przydalo... ok zbieram sie ide wieszac dekoracje papausie wam, moze bede pozniej papa biggrin papatki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|