|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:05 am
Raticiel Vykk lubie zbyt wiele zeby miec jeszcze miejsce na inne iformacje poza M&A komputerami znajomyumi muzyka ipt itd i oczywiscie jak zwykle nie ma miejsca na nauke razz XD xp a kto na nią ma czas? wink xd ja mam xp zawsze mam czas na nauke whee niestety... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Akiko Tamashii nyaaa..nyo narysowalam az 3 arciki na konkurs, jesli zajme 1 miejsce to wygram listopadowy liscik :] powodzenia a moze sie pochawalisz jakie?? 3nodding 3nodding 3nodding .. pokash nam Aki !! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niom właśnie! zerszta i tak tyle osób ci zyczy powodzenia, że nie może się nie udać 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Vykk lubie zbyt wiele zeby miec jeszcze miejsce na inne iformacje poza M&A komputerami znajomyumi muzyka ipt itd i oczywiscie jak zwykle nie ma miejsca na nauke razz XD xp a kto na nią ma czas? wink xd XD dobre pytanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:06 am
Miss_Karina heh XD ja tesh poczekam troche (tzn.kilka miechy) zanim kupie podobne... a moze beda jaklies prezenciki na swieta?? whee pewnie beda jakies swiateczne itemki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:07 am
Ja też ci życzę powodzenia ^_^
a co było w tym liściku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja nigdy nie lubiłam się uczyć... chyba że mnie coś ciekawiło, poruszało do samodzielnego myślenia... np. nigdy nie szło mi "wkuwanie", zawsze wolałam coś zrozumieć, a najlepiej zobaczyć na przykładzie 3nodding ale ciemacik 3nodding wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Akiko Tamashii nyaaa..nyo narysowalam az 3 arciki na konkurs, jesli zajme 1 miejsce to wygram listopadowy liscik :] powodzenia a moze sie pochawalisz jakie?? oj no nie wiem...jeszcze ktos ladniejsze narysuje i co bedzie blaugh hmm.....ok...pokaze tylko 2 (dziewczyna ma podobnego avatarka do mnie i chyba dlatego mi sie chcialo nad nimi siedziec xd ) 12cio o nich myslicie? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:08 am
Akiko Tamashii nyaaa..nyo narysowalam az 3 arciki na konkurs, jesli zajme 1 miejsce to wygram listopadowy liscik :] czesc Aki i powodzenia w konkursie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:10 am
Akiko Tamashii Vykk Akiko Tamashii nyaaa..nyo narysowalam az 3 arciki na konkurs, jesli zajme 1 miejsce to wygram listopadowy liscik :] powodzenia a moze sie pochawalisz jakie?? oj no nie wiem...jeszcze ktos ladniejsze narysuje i co bedzie blaugh hmm.....ok...pokaze tylko 2 (dziewczyna ma podobnego avatarka do mnie i chyba dlatego mi sie chcialo nad nimi siedziec xd ) 12cio o nich myslicie? neutral O.o ... jestes genialna... whee 3nodding napewno wygrash !! *podskakooje* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:10 am
Aki- bardzo ładne, zwłaszcza ten w śniegu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:12 am
Raticiel Aki- bardzo ładne, zwłaszcza ten w śniegu 3nodding przyznaje racje Rati!!! bardzo sweeeeeeeeeeeeeeetowe sa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:15 am
Akiko Tamashii Vykk Akiko Tamashii nyaaa..nyo narysowalam az 3 arciki na konkurs, jesli zajme 1 miejsce to wygram listopadowy liscik :] powodzenia a moze sie pochawalisz jakie?? oj no nie wiem...jeszcze ktos ladniejsze narysuje i co bedzie blaugh hmm.....ok...pokaze tylko 2 (dziewczyna ma podobnego avatarka do mnie i chyba dlatego mi sie chcialo nad nimi siedziec xd ) 12cio o nich myslicie? neutral super...ludzxie aj tesh tak chce umiec...ma ktos moze jakis poradnik jak nakladac barwy na kompie do obrazkow??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:16 am
nie ma to jak gdy ktoś cię dowartościuje ( bosh... czy to było po polsku? xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|