|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:51 am
Trzeba do marketu zajrzeć może coś fajnego da sie kupić whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:52 am
hej Rynn whee EDIT- Rynn daj mi linka wraz z linkem sigu xd bo chce umiescic w quesciku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doberek wszystkim którzy pszyszli... Vykk - fajnego topa zrobiłeś! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire cześć wszystkim ^^ Omi, ślicznie wyglądasz jako mikołajka ^_^ Dostałam jakieś przekomiczne antenki wczoraj w blueboxie XD Ile kosztuje czapeczka mikołajkowa? Może też sobie kupię, gaja mnie ostatnio kocha, przedwczoraj trunk, wczoraj blue box i pink link ^^; witaj Rynn 4laugh *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:53 am
Czesc Vykk Rynn the Vampire cześć wszystkim ^^ Omi, ślicznie wyglądasz jako mikołajka ^_^ Dostałam jakieś przekomiczne antenki wczoraj w blueboxie XD Ile kosztuje czapeczka mikołajkowa? Może też sobie kupię, gaja mnie ostatnio kocha, przedwczoraj trunk, wczoraj blue box i pink link ^^; czesc i dziekuje 4laugh co do czapeczki to nie wiem ile kosztuje na dzien dzisiejszy. Musisz zobaczyc przecietne ceny w markecie. Ja ja kupilam daaawno i wtedy byla tania 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:54 am
Omega Sun co do czapeczki to nie wiem ile kosztuje na dzien dzisiejszy. Musisz zobaczyc przecietne ceny w markecie. Ja ja kupilam daaawno i wtedy byla tania 3nodding pewnie podrozeja, skoro swieta sie zblizaja whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czpeczka ok 5k kosztuje, ja mykam, papatki!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Czesc Vykk Rynn the Vampire cześć wszystkim ^^ Omi, ślicznie wyglądasz jako mikołajka ^_^ Dostałam jakieś przekomiczne antenki wczoraj w blueboxie XD Ile kosztuje czapeczka mikołajkowa? Może też sobie kupię, gaja mnie ostatnio kocha, przedwczoraj trunk, wczoraj blue box i pink link ^^; czesc i dziekuje 4laugh co do czapeczki to nie wiem ile kosztuje na dzien dzisiejszy. Musisz zobaczyc przecietne ceny w markecie. Ja ja kupilam daaawno i wtedy byla tania 3nodding uch, ceny w markecie zwariowały...w życiu nie dam za nią 5k sweatdrop Nie ma ktoś może podwójnej, albo do sprzedania tanio, albo pożyczenia? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:56 am
Sei chan Czpeczka ok 5k kosztuje, ja mykam, papatki!!! papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sei chan Czpeczka ok 5k kosztuje, ja mykam, papatki!!! papatki sad papa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:57 am
Lethiel *skok na Vykka* witaj 4laugh *rozglada sie czy nie ma Sayo*nie ma *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:58 am
Raticiel doberek wszystkim którzy pszyszli... Vykk - fajnego topa zrobiłeś! 3nodding thx jusz sie sam wypowiedizalem ale za duzo mam do poweidenia i bede dopisywal co jakis czas bo jest tego o wiele za duzo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:58 am
moze w tym roku dadza podobne czapeczki. Kupilam swoja za 500g+500 za buciki ale to byla wiosna czy lato i nikt ich wtedy nie chcial sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:59 am
Vykk Lethiel *skok na Vykka* witaj 4laugh *rozglada sie czy nie ma Sayo*nie ma *przytul* Pfff...Say jest strasznie pokojowym człowiekiem...on nawet nie reaguje jak go w sierakowie biję...po prostu stoi i czeka aż przestanę, albo się jakośtam broni gonk Dlatego wolę bić Marasa albo Jacola ^^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|