|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:30 am
Miss_Karina O.o Hej Pani Mikołajowa 4laugh (slicznie wygladasz whee ) dziekuje whee a mialam nie wydawac pieniedzy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:31 am
Hmmm.. co by tu sobie najpierw dla avka kupić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Miss_Karina O.o Hej Pani Mikołajowa 4laugh (slicznie wygladasz whee ) dziekuje whee a mialam nie wydawac pieniedzy sweatdrop heh... whee swiateczna mania whee ja to nie bede juz powoli wydacac, ale oszczedzac crying sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Raticiel Miss_Karina Raticiel Świeta Święta 3nodding trza wkrótce się za jaką choinką ino zakręcic whee nio 3nodding my to chyba jakas mala choinke kupimy xp bo kot moze uczepic sie bombek i all zniszczyc sweatdrop Nyom, naszą parę lat temu wywalił Maciuś ( on uwielbia bombki blaugh ), a wiesz, moi rodzice nie chcą Heil, się znaczy mojej nowej kici... crying musi spać na dworze na tym mrozie stressed O.o evil a to straszni starzy evil moze u jakiejs kumpeli przechowasz kotka, zeby nie stala w takim mrozie?? crying stressed nie ma obaw jeszcze ją do domku przemycę 3nodding Omega Sun- cute wdzianko! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:32 am
Sei chan Hmmm.. co by tu sobie najpierw dla avka kupić... co tylko chcesz XD jak kto chce to pobumpujcie w moim quesciku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:33 am
Miss_Karina Sei chan Hmmm.. co by tu sobie najpierw dla avka kupić... co tylko chcesz XD jak kto chce to pobumpujcie w moim quesciku whee A na co zbierasz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:34 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan Hmmm.. co by tu sobie najpierw dla avka kupić... co tylko chcesz XD jak kto chce to pobumpujcie w moim quesciku whee A na co zbierasz?? link w sigu whee (na scarfika i pare diabelskich ciuszkoow sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:34 am
Miss_Karina heh... whee swiateczna mania whee ja to nie bede juz powoli wydacac, ale oszczedzac crying sweatdrop ja na codzien oszczedzam, ale jak juz zajrze do gaiowych sklepikow to kupuje wszystko co mi wpadnie w rece sweatdrop dziekuje Rati whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:38 am
Omega Sun Miss_Karina heh... whee swiateczna mania whee ja to nie bede juz powoli wydacac, ale oszczedzac crying sweatdrop ja na codzien oszczedzam, ale jak juz zajrze do gaiowych sklepikow to kupuje wszystko co mi wpadnie w rece sweatdrop dziekuje Rati whee O.o ... fajniusio wygladash 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:38 am
Omega Sun Miss_Karina heh... whee swiateczna mania whee ja to nie bede juz powoli wydacac, ale oszczedzac crying sweatdrop ja na codzien oszczedzam, ale jak juz zajrze do gaiowych sklepikow to kupuje wszystko co mi wpadnie w rece sweatdrop Omi, a ile kosztowala ta mikolajowa czapka? wink (tak sie pytam)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:40 am
yay .. kfiatoshek wreszcie dziala 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:40 am
Lethiel O.o ... fajniusio wygladash 3nodding whee czesc i dziekuje 4laugh Kari: nie wiem ile teraz kosztuje ta czapeczka. Kupilam ja z pol roku temu i wtedy razem z tymi bucikami zaplacilam 1k 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:41 am
Omega Sun Lethiel O.o ... fajniusio wygladash 3nodding whee czesc i dziekuje 4laugh Kari: nie wiem ile teraz kosztuje ta czapeczka. Kupilam ja z pol roku temu i wtedy razem z tymi bucikami zaplacilam 1k 3nodding nio wreszcie mnie ktos zauwashyl xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|