|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:10 am
ja jestem 3nodding ale mnie wywala... doberek Karinuś heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:10 am
Raticiel ja jestem 3nodding ale mnie wywala... doberek Karinuś heart doberek Rati whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:12 am
Wróciłam. whee
Ola Kari/Rati/inni ludzie. <33
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:14 am
cio tiam u was byo u mnie porazka... xd teraz mam programowanie i nikt nic nie robi cio każe pan profesor... xd byo prawie nikt nie umie... fajnie nas tu uczą, ne? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:15 am
Wh!sper Wróciłam. whee Ola Kari/Rati/inni ludzie. <33 hej Nata whee Rati- ja w domciu siedze i czekam az starysie obudzi, zeby powiesic dekoracje swiateczne whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:16 am
Miss_Karina Wh!sper Wróciłam. whee Ola Kari/Rati/inni ludzie. <33 hej Nata whee Rati- ja w domciu siedze i czekam az starysie obudzi, zeby powiesic dekoracje swiateczne whee Świeta Święta 3nodding trza wkrótce się za jaką choinką ino zakręcic whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:17 am
Raticiel Świeta Święta 3nodding trza wkrótce się za jaką choinką ino zakręcic whee nio 3nodding my to chyba jakas mala choinke kupimy xp bo kot moze uczepic sie bombek i all zniszczyc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:21 am
Miss_Karina Raticiel Świeta Święta 3nodding trza wkrótce się za jaką choinką ino zakręcic whee nio 3nodding my to chyba jakas mala choinke kupimy xp bo kot moze uczepic sie bombek i all zniszczyc sweatdrop Nyom, naszą parę lat temu wywalił Maciuś ( on uwielbia bombki blaugh ), a wiesz, moi rodzice nie chcą Heil, się znaczy mojej nowej kici... crying musi spać na dworze na tym mrozie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:22 am
Raticiel Miss_Karina Raticiel Świeta Święta 3nodding trza wkrótce się za jaką choinką ino zakręcic whee nio 3nodding my to chyba jakas mala choinke kupimy xp bo kot moze uczepic sie bombek i all zniszczyc sweatdrop Nyom, naszą parę lat temu wywalił Maciuś ( on uwielbia bombki blaugh ), a wiesz, moi rodzice nie chcą Heil, się znaczy mojej nowej kici... crying musi spać na dworze na tym mrozie stressed O.o evil a to straszni starzy evil moze u jakiejs kumpeli przechowasz kotka, zeby nie stala w takim mrozie?? crying stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:24 am
Mrau^_^ Mam już 6k WHEEEEE!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:25 am
Sei chan Mrau^_^ Mam już 6k WHEEEEE!!!! hej Sei ^^ i grejtulejszyn ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:27 am
O.o Hej Pani Mikołajowa 4laugh (slicznie wygladasz whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:28 am
Miss_Karina Sei chan Mrau^_^ Mam już 6k WHEEEEE!!!! hej Sei ^^ i grejtulejszyn ^^ Jeszcze troche i znowu będę mogła kupowac sobie co tylko zechcę wheee!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:29 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan Mrau^_^ Mam już 6k WHEEEEE!!!! hej Sei ^^ i grejtulejszyn ^^ Jeszcze troche i znowu będę mogła kupowac sobie co tylko zechcę wheee!!!! supcio ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|