|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:26 am
Eurina Vam Tez macie temat z samego rana.... blaugh Konnichiwa Eurinko 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:33 am
BeeWolf_san Eurina Vam Tez macie temat z samego rana.... blaugh Konnichiwa Eurinko 4laugh Witaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:34 am
Point.Zer0 Ja tam nigdy gorzałki nie rozpoczynam bez 2 , 3 piw przedtem xd gonk whee Mi odwala jak mieszam tylko i wtedy żołądek siada przeważnie. xp Edit: Hejo Eurina. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:35 am
Wh!sper Point.Zer0 Ja tam nigdy gorzałki nie rozpoczynam bez 2 , 3 piw przedtem xd gonk whee Mi odwala jak mieszam tylko i wtedy żołądek siada przeważnie. xp Nie , tak źle nie jest , ale 3 piwka i 6 , 7 kolejek wymaga kontrolnego bełcika sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:36 am
Raticiel Bosh... i tak nikt nie wygra z rodziną mojej kolezanki... oni tam nigdy nie trzeźwieją... xp Wiesz co, chwalenie sie tym ile wypilas i kto cie nie mogl podniesc nie jest niczym "fajnym". Swiadczy o Tobie. stare Pewnie masz 16 lat i szpanujesz jakimis glupotami. I nie powinnas nabijac sie z kolezanki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:38 am
Hej tam...co porabiacie ciekawego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:38 am
Eurina Vam Raticiel Bosh... i tak nikt nie wygra z rodziną mojej kolezanki... oni tam nigdy nie trzeźwieją... xp Wiesz co, chwalenie sie tym ile wypilas i kto cie nie mogl podniesc nie jest niczym "fajnym". Swiadczy o Tobie. stare Pewnie masz 16 lat i szpanujesz jakimis glupotami. I nie powinnas nabijac sie z kolezanki. Oho , no i się zaczyna gadka przyzwoitki niezadowolonej z całego świata... Eurina , etap chwalenia się ile to sie wypiło , oraz gdzie się obudziło to 14 lat sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:39 am
Yumehayla Hej tam...co porabiacie ciekawego? Czesc Jumcio! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:39 am
Witaj Yumehala , ja niestyty już nic , bo kończę na razie, Do zobaczenia wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|