|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:57 pm
Kukus Melania Moon skonczylo sie a ja sie poplakalam crying a my dopiero zaczynamy *ociera lezki* co zaczynacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:06 pm
no dobra zycze wszystkim milych snow a niektorym zycze udanej zabawy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:22 pm
*przychodiz* hmmm czyzbym była tu sama??? jesli nie zaraz sie komus pochwale ^^ razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:24 pm
hmmm niech ktos przyjdzie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:32 pm
M-Teen hmmm niech ktos przyjdzie crying ja jestem !!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:37 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:39 pm
M-Teen radioaktywny M-Teen hmmm niech ktos przyjdzie crying ja jestem !!!! biggrin surprised radio!!! *biegnie, skacze na szyje* mocny przytulas ^^ *przytuuulas* !!!BOOM!!!*przwr�cili sie* wybacz ^^" nah nah 3nodding cześć *wstaje z ziemi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:43 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:46 pm
*ściaga czapke,w yciaga z nije małe radyjka, wykonaju śmieszny ruch palcem powodujący, ze w radyjku leci Guano Apes-Open Your Eyes*
ekhem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:48 pm
M-Teen redface radio.. ile ty tak w og�le masz lat :> a co???? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:54 pm
radioaktywny M-Teen redface radio.. ile ty tak w og�le masz lat :> a co???? biggrin no tak sie tylko pytam whee nie powiesz MI? *nakłada kapelusz na glowe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:55 pm
M-Teen radioaktywny M-Teen redface radio.. ile ty tak w og�le masz lat :> a co???? biggrin no tak sie tylko pytam whee nie powiesz MI? *nakłada kapelusz na glowe* o rok młodszy od ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:37 pm
radioaktywny M-Teen radioaktywny M-Teen redface radio.. ile ty tak w og�le masz lat :> a co???? biggrin no tak sie tylko pytam whee nie powiesz MI? *nakłada kapelusz na glowe* o rok młodszy od ciebie eek A SKĄD TY WIESZ ILE JA MAM LAT question exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:46 pm
M-Teen radioaktywny M-Teen radioaktywny M-Teen redface radio.. ile ty tak w og�le masz lat :> a co???? biggrin no tak sie tylko pytam whee nie powiesz MI? *nakłada kapelusz na glowe* o rok młodszy od ciebie eek A SKĄD TY WIESZ ILE JA MAM LAT question exclaim na pasku z trade jest profile am sprawdzish biggrin jaka data smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|