|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:19 pm
wywlok666 *glaszcze po włoskach* coś się wymysli aby ci humorek poprawic jeszcze .. chcesz czekoladkę ? *macha mu przed noskiem pyszna czekoladka* .. mam swoją XD *wyciaga z kieszeni czekolade, i pałaszuje ją na miejscu* Nooo.. lepiej lepiej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:20 pm
ja siem zaraz zdenerwuje albo mnie odciagaja od kompa albo ojciec gra w pasjansa albo znowu net mi nie dziala...a na dodatek y mam pod z a z pod y i muislaem sobie przeinstalowac czcionki...ale po wielkich wysilkach i staraniach wrocilem biggrin XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:22 pm
Vykk ja siem zaraz zdenerwuje albo mnie odciagaja od kompa albo ojciec gra w pasjansa albo znowu net mi nie dziala...a na dodatek y mam pod z a z pod y i muislaem sobie przeinstalowac czcionki...ale po wielkich wysilkach i staraniach wrocilem biggrin XD noo.. miałes pecha ^^ .. trzeba tak jak ja: komp na hasło biggrin nikt nie wejdzie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:23 pm
Labudziak wywlok666 *glaszcze po włoskach* coś się wymysli aby ci humorek poprawic jeszcze .. chcesz czekoladkę ? *macha mu przed noskiem pyszna czekoladka* .. mam swoją XD *wyciaga z kieszeni czekolade, i pałaszuje ją na miejscu* Nooo.. lepiej lepiej ^^ *całuje swego nowego niewolnika w czołko i wiąze mu czarna wstazeczke na ramieniu na znak czyj jest razz * ojej .. a ja musze juz powoli uciekac .. *z zalem patrzy na obecnyhc jeszcze w pomieszczeniu* papa wiec ... sad *przytula wszytskich , daje sludze jeszcze jedna czekoaldke i caluje w czolko raz jeszcze , a na koniec i udaje sie do swej alkowy *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:25 pm
wywlok666 *całuje swego nowego niewolnika w czołko i wiąze mu czarna wstazeczke na ramieniu na znak czyj jest razz * ojej .. a ja musze juz powoli uciekac .. *z zalem patrzy na obecnyhc jeszcze w pomieszczeniu* papa wiec ... sad *przytula wszytskich , daje sludze jeszcze jedna czekoaldke i caluje w czolko raz jeszcze , a na koniec i udaje sie do swej alkowy * papap!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:26 pm
Labudziak Vykk ja siem zaraz zdenerwuje albo mnie odciagaja od kompa albo ojciec gra w pasjansa albo znowu net mi nie dziala...a na dodatek y mam pod z a z pod y i muislaem sobie przeinstalowac czcionki...ale po wielkich wysilkach i staraniach wrocilem biggrin XD noo.. miałes pecha ^^ .. trzeba tak jak ja: komp na hasło biggrin nikt nie wejdzie biggrin moj tatus szukakl na necie pasjansa bo mu sie znudzily te normalne a ja zaczyna gra to grea ok 3godzin to i tak mialem farta ze go wygonilem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:28 pm
wywlok666 Labudziak wywlok666 *glaszcze po włoskach* coś się wymysli aby ci humorek poprawic jeszcze .. chcesz czekoladkę ? *macha mu przed noskiem pyszna czekoladka* .. mam swoją XD *wyciaga z kieszeni czekolade, i pałaszuje ją na miejscu* Nooo.. lepiej lepiej ^^ *całuje swego nowego niewolnika w czołko i wiąze mu czarna wstazeczke na ramieniu na znak czyj jest razz * ojej .. a ja musze juz powoli uciekac .. *z zalem patrzy na obecnyhc jeszcze w pomieszczeniu* papa wiec ... sad *przytula wszytskich , daje sludze jeszcze jedna czekoaldke i caluje w czolko raz jeszcze , a na koniec i udaje sie do swej alkowy * papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:29 pm
Vykk moj tatus szukakl na necie pasjansa bo mu sie znudzily te normalne a ja zaczyna gra to grea ok 3godzin to i tak mialem farta ze go wygonilem dlatwgo trzeba namowic tatusia, by kupił 2 komputer biggrin [tak jak ja] dobra.. ja spadam.. paaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:30 pm
Vykk moj tatus szukakl na necie pasjansa bo mu sie znudzily te normalne a ja zaczyna gra to grea ok 3godzin to i tak mialem farta ze go wygonilem dlatwgo trzeba namowic tatusia, by kupił 2 komputer biggrin [tak jak ja] dobra.. ja spadam.. paaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:32 pm
Labudziak Vykk moj tatus szukakl na necie pasjansa bo mu sie znudzily te normalne a ja zaczyna gra to grea ok 3godzin to i tak mialem farta ze go wygonilem dlatwgo trzeba namowic tatusia, by kupił 2 komputer biggrin [tak jak ja] dobra.. ja spadam.. paaa narka!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:34 pm
czy ktos tu jeszcze zostal poza mna??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:13 pm
witam akurat jest reklama na sztucznej inteligencji to wpadlam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:40 pm
Melania Moon witam akurat jest reklama na sztucznej inteligencji to wpadlam smile nom ja tesz ogladam..moze wpiszesz sie w moj topiczek osobny jak bedziesz miala chwilke czasu??Mozesz napisac co sadzisz o A.I.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:51 pm