|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:31 pm
Labudziak wywlok666 Aidanna LUDZISKAzapraszam do gdanska na konwent 2005!!!!!!! impreska u mnie wdomu razz hihihi razz razz juz biegne razz razz albo sobie na TElepku zorbimy w jakims Sleepingu zlot Gaiowców XDD ^^' nieźle kombinujecie biggrin ja też chce!!! Haha! tez chcem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:33 pm
Labudziak wywlok666 Aidanna LUDZISKAzapraszam do gdanska na konwent 2005!!!!!!! impreska u mnie wdomu razz hihihi razz razz juz biegne razz razz albo sobie na TElepku zorbimy w jakims Sleepingu zlot Gaiowców XDD ^^' nieźle kombinujecie biggrin ja też chce!!! Haha! ja wiem ze w moim sleepie bedzie towazystwo j-rockowe i mangowe gdanskie .. XDDD .. ale coz .. pewnie i Gaiowcow sie tam wcisnie jak sie wczesniej z orgami czlek dogada ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna jaka tania blue box 3500 crying brak mi 2000 tysiecy i troche oplaca sie to kupowac ? tj blue boxy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mam do was pytanie... gdzie dostawaliscie paczuszki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:36 pm
Labudziak wywlok666 ja wiem ze w moim sleepie bedzie towazystwo j-rockowe i mangowe gdanskie .. XDDD .. ale coz .. pewnie i Gaiowcow sie tam wcisnie jak sie wczesniej z orgami czlek dogada .. .. Manga i J-rock to mywioł.. więc problemhyba nie będzie co? xd biggrin jasne ze nie razz jak mnie nie bedzie .. to bedzie moja siostra strasza smile Filipina XDD .. a ona juz cos powinna zalatwic ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:39 pm
wywlok666 jasne ze nie razz jak mnie nie bedzie .. to bedzie moja siostra strasza smile Filipina XDD .. a ona juz cos powinna zalatwic .. spoko koguta ^^' ehh.. może w końcu dotre na ten konwent biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:42 pm
pobumpujcie u mnie na quesce!!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:43 pm
Labudziak wywlok666 jasne ze nie razz jak mnie nie bedzie .. to bedzie moja siostra strasza smile Filipina XDD .. a ona juz cos powinna zalatwic .. spoko koguta ^^' ehh.. może w końcu dotre na ten konwent biggrin tak ogole to ile masz lat ? ^.^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:44 pm
Aidanna pobumpujcie u mnie na quesce!!!! 3nodding JA CHĘTNIE.. TYLKO INTERNET MI CHODZI JAKBY NA SIŁE -_- WIĘC TO BY ZA DŁUGO TRWAŁO xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:45 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:46 pm
Labudziak Aidanna pobumpujcie u mnie na quesce!!!! 3nodding JA CHĘTNIE.. TYLKO INTERNET MI CHODZI JAKBY NA SIŁE -_- WIĘC TO BY ZA DŁUGO TRWAŁO xd oki .. moge pobumpac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:49 pm
Labudziak wywlok666 Labudziak wywlok666 jasne ze nie razz jak mnie nie bedzie .. to bedzie moja siostra strasza smile Filipina XDD .. a ona juz cos powinna zalatwic .. spoko koguta ^^' ehh.. może w koŦ#8222;cu dotre na ten konwent biggrin tak ogole to ile masz lat ? ^.^" na teleporcie powinienem miec 17 (czyli teraz mam 16 XP) hmm .. moj rowniesnik .. a od mojej siostry dziela cie 2 lata .. razz chociaz z wyglądu .. hyhy .. wszyscy daja jej jakieś 16 lat gora .. mozesz sam sie przkoenac wchodzac chyba na Naszą galerię .. dała tam niedawno jakies swoje photo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|