|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:08 pm
wierd yuki licz quoty!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dawno nie rozmawialiśmy kochanie *przytulado siebie Yuki* co u Ciebie słychać śliczna ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Labudziak Aidanna czy wszyscy maja juz sims @ crying ja mam i nudne jak flaki z olejem.... powiem więcej, nudne jak flaki bez oleju -_- ja nie mam i mnie nie ciągnie do tego razz i dziękuj bogu -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:10 pm
wywlok666 dawno nie rozmawialiśmy kochanie *przytulado siebie Yuki* co u Ciebie słychać śliczna ? a wy sie znacie osobiście?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:10 pm
ja chce kupic juz choinke do domu... bo wtedy tak ladnie pachnie i jest tak milo jak jest ciemna i swieca lampki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:11 pm
Labudziak wired_Yuki heh , niech ci bedzie stressed HAha!!!! moja persfazja osiągneła poziom mistrzowski XD.. przynajmniej w twoim przypadku biggrin jasne , moze wybacyłam ale niezapomniałam i jestem ciągle zła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:11 pm
Labudziak wywlok666 dawno nie rozmawialiśmy kochanie *przytulado siebie Yuki* co u Ciebie słychać śliczna ? a wy sie znacie osobiście????? niestey jeszcze sie nie udało .. niemniej ... smile licze że kiedyś się uda ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:12 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:13 pm
wywlok666 Labudziak wywlok666 dawno nie rozmawialiśmy kochanie *przytulado siebie Yuki* co u Ciebie słychać śliczna ? a wy sie znacie osobiście????? niestey jeszcze sie nie udało .. niemniej ... smile licze że kiedyś się uda ... chyba zaczne sie dołowac XD a ty gdzie mieszkasz???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:14 pm
Labudziak wywlok666 Labudziak wywlok666 dawno nie rozmawialiśmy kochanie *przytulado siebie Yuki* co u Ciebie słychać śliczna ? a wy sie znacie osobiście????? niestey jeszcze sie nie udało .. niemniej ... smile licze że kiedyś się uda ... chyba zaczne sie dołowac XD a ty gdzie mieszkasz??? stolica tego kraju .. niemniej czesto mnie mozna spotkac we wrocławiu , Krakowie , Łodzi i ostatnio Szczecinie lub Gdańsku wink sporo jeżdże ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:15 pm
wywlok666 stolica tego kraju .. niemniej czesto mnie mozna spotkac we wrocławiu , Krakowie , Łodzi i ostatnio Szczecinie lub Gdańsku wink sporo jeżdże .. fajnie XD ja jeżdze tylko od rumi do Gdyni XD.. więc mój świat ma tylko z 15 KM XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:16 pm
a ja jestem z gdanska blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:18 pm
Aidanna a ja jestem z gdanska blaugh Gdańsk!!!??? Ooooo no to powiecmy.. że jesteś w moim rejonie XD .. (czyt. trójmiasto biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna a ja jestem z gdanska blaugh no to musimy sie kiedys umowic jak bede u was smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Aidanna a ja jestem z gdanska blaugh Gdańsk!!!??? Ooooo no to powiecmy.. że jesteś w moim rejonie XD .. (czyt. trójmiasto biggrin ) aty skad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|