|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:41 pm
Sayokun Vykk Lethiel Vykk hejka ludzie..wrocilem razz smile czy cos ciekawego mnie ominelo?? wreszcie ktos !!!! *bieg* *skok na Vykka* hej *lapie i trzyma mocno a potem opuszcza spowrotem na ziemie* może i czytam coś iego ale raz po raz tu zaglądam stare blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh ja mam raczki tutaj xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:42 pm
M-Teen super - zostałam olana przez wsyztkich xp *zaszywa sie w najciemniejszy kat, spuszcza głwoe* *przytuuuuuuuulas* nie zshywaj siem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:43 pm
niemacie co robic to pobumpujcie u mnie i tam pogadajmy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:43 pm
Siemaaaaa!!!!! jestem spowrotem ^^ i niewiem.. ile będe biggrin -ciekaw jestem, czy mnie ktos wogule zauwarzy-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:44 pm
M-Teen super - zostałam olana przez wsyztkich xp *zaszywa sie w najciemniejszy kat, spuszcza głwoe* nie martw sie nie zapomnialem o tobie *wielki przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Siemaaaaa!!!!! jestem spowrotem ^^ i niewiem.. ile będe biggrin -ciekaw jestem, czy mnie ktos wogule zauwarzy- hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *przeskok na sayo* *przytuuul* 'całusik da lethiel' heart xd nie męczysz się takim skakaniem wink whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Siemaaaaa!!!!! jestem spowrotem ^^ i niewiem.. ile będe biggrin -ciekaw jestem, czy mnie ktos wogule zauwarzy- *przytuuuuuuuulas ogromniasty* witaj 4laugh *czochru czochru* wspominalam jush ze uwielbiam ta fryzoorke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:45 pm
Sayokun Lethiel *przeskok na sayo* *przytuuul* 'całusik da lethiel' heart xd nie męczysz się takim skakaniem wink whee heart nie.. jestem pelna energii xd blaugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:46 pm
Lethiel Labudziak Siemaaaaa!!!!! jestem spowrotem ^^ i niewiem.. ile będe biggrin -ciekaw jestem, czy mnie ktos wogule zauwarzy- *przytuuuuuuuulas ogromniasty* witaj 4laugh *czochru czochru* wspominalam jush ze uwielbiam ta fryzoorke xd no.. juz wspominałas... kiedys biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:46 pm
Labudziak Siemaaaaa!!!!! jestem spowrotem ^^ i niewiem.. ile będe biggrin -ciekaw jestem, czy mnie ktos wogule zauwarzy- ja cie widze razz nah nah dziekuje *przyttuuuuuuuuulas dla Leth i big przytuuuuuuulas dla Vykka * ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:47 pm
Lethiel Sayokun Lethiel *przeskok na sayo* *przytuuul* 'całusik da lethiel' heart xd nie męczysz się takim skakaniem wink whee heart nie.. jestem pelna energii xd blaugh whee 4laugh widzę whee 'przytula' trzeba przyznać że jest to bardzo przydatne i przyjemne wink heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:48 pm
***************** ***************** ***************** ****************** pada snieg xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:48 pm
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel *przeskok na sayo* *przytuuul* 'całusik da lethiel' heart xd nie męczysz się takim skakaniem wink whee heart nie.. jestem pelna energii xd blaugh whee 4laugh widzę whee 'przytula' trzeba przyznać że jest to bardzo przydatne i przyjemne wink heart heart heart *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|