|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:14 pm
nikt nic nie pisze... nudno sie robi.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:17 pm
Prinee nikt nic nie pisze... nudno sie robi..... ja chętnie bym pogadał ale narzuć temat :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:20 pm
Sayokun Prinee nikt nic nie pisze... nudno sie robi..... ja chętnie bym pogadał ale narzuć temat :p heh biggrin ja juz musze spadac wiec pogadamy kiedy indziej papa wszystkich co zostali ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:27 pm
Prinee Sayokun Prinee nikt nic nie pisze... nudno sie robi..... ja chętnie bym pogadał ale narzuć temat :p heh biggrin ja juz musze spadac wiec pogadamy kiedy indziej papa wszystkich co zostali ^^ papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:27 pm
no a ja dalej tu jestem whee
halooo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:28 pm
hejka ludzie..wrocilem razz smile czy cos ciekawego mnie ominelo??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:32 pm
Vykk hejka ludzie..wrocilem razz smile czy cos ciekawego mnie ominelo?? wreszcie ktos !!!! *bieg* *skok na Vykka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:33 pm
Vykk hejka ludzie..wrocilem razz smile czy cos ciekawego mnie ominelo?? nooo.. własnie nie wiem sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:34 pm
Lethiel Vykk hejka ludzie..wrocilem razz smile czy cos ciekawego mnie ominelo?? wreszcie ktos !!!! *bieg* *skok na Vykka* hej *lapie i trzyma mocno a potem opuszcza spowrotem na ziemie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:35 pm
Vykk Lethiel Vykk hejka ludzie..wrocilem razz smile czy cos ciekawego mnie ominelo?? wreszcie ktos !!!! *bieg* *skok na Vykka* hej *lapie i trzyma mocno a potem opuszcza spowrotem na ziemie* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:39 pm
ma ktos jaksi pomysl na temacik bo mnie jakos nic na mysl nie nachodzi... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:39 pm
Vykk Lethiel Vykk hejka ludzie..wrocilem razz smile czy cos ciekawego mnie ominelo?? wreszcie ktos !!!! *bieg* *skok na Vykka* hej *lapie i trzyma mocno a potem opuszcza spowrotem na ziemie* może i czytam coś iego ale raz po raz tu zaglądam stare blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:41 pm
Sayokun Vykk Lethiel Vykk hejka ludzie..wrocilem razz smile czy cos ciekawego mnie ominelo?? wreszcie ktos !!!! *bieg* *skok na Vykka* hej *lapie i trzyma mocno a potem opuszcza spowrotem na ziemie* może i czytam coś iego ale raz po raz tu zaglądam stare blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh *przeskok na sayo* *przytuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:41 pm
super - zostałam olana przez wsyztkich xp *zaszywa sie w najciemniejszy kat, spuszcza głwoe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|