|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:53 am
dobra dobra XD jestem facetem XDDDDD
udaje kobiete XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:54 am
Sayokun Lethiel Sayokun Delisa sluchajcie... herubinek przeslal mi dzis prezent pod choinke a ja nie wiem co mu dac... pomozecie? wink hejka Lethii 4laugh dziś eek ja prezent dla lethi mam już od dawna ale czekam na gwiazdkę eek ps. wrociłem xp *skacze na niego* a cio ty bys chcial na gwiazdke ?? whee .. powiedz mi powiedz !!!!! eek whee whee nie wiem xp buziaka heart xd xd xd xd Sayo.. zastanoow sie ... cio bys chcial .. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:54 am
coz ja musze spadac dobranoc wszystkim *przytula wszystkich i wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:55 am
Hee-chanX coz ja musze spadac dobranoc wszystkim *przytula wszystkich i wychodzi* papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:56 am
Lethiel xd xd xd Sayo.. zastanoow sie ... cio bys chcial .. sad ale ja naprawde nie wiem xp jak już ktoś mowił najważniejszy jest gest whee spodoba mi się cokolwiek kupisz heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:57 am
Sayokun Lethiel xd xd xd Sayo.. zastanoow sie ... cio bys chcial .. sad ale ja naprawde nie wiem xp jak już ktoś mowił najważniejszy jest gest whee spodoba mi się cokolwiek kupisz heart *wtooola sie* mrauuu.. ale ja chce ci koopic cos fajnego.. cio by ci sie naprawde podobalo sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:58 am
Hee-chanX coz ja musze spadac dobranoc wszystkim *przytula wszystkich i wychodzi* papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:01 pm
tesh musze leciec sad papatki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:01 pm
Lethiel Sayokun Lethiel xd xd xd Sayo.. zastanoow sie ... cio bys chcial .. sad ale ja naprawde nie wiem xp jak już ktoś mowił najważniejszy jest gest whee spodoba mi się cokolwiek kupisz heart *wtooola sie* mrauuu.. ale ja chce ci koopic cos fajnego.. cio by ci sie naprawde podobalo sad ... nie wiem xp jakieś uszka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:02 pm
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel xd xd xd Sayo.. zastanoow sie ... cio bys chcial .. sad ale ja naprawde nie wiem xp jak już ktoś mowił najważniejszy jest gest whee spodoba mi się cokolwiek kupisz heart *wtooola sie* mrauuu.. ale ja chce ci koopic cos fajnego.. cio by ci sie naprawde podobalo sad ... nie wiem xp jakieś uszka wink nio .. i wlasnie o to mi chodzilo *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuula* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:03 pm
Lethiel nio .. i wlasnie o to mi chodzilo *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuula* whee xd 'przytula i całuje' heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:05 pm
Sayokun Lethiel nio .. i wlasnie o to mi chodzilo *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuula* whee xd 'przytula i całuje' heart heart heart mruuuuuuuuuu 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:06 pm
czemu tu tak ucichlo O.o ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:10 pm
Lethiel czemu tu tak ucichlo O.o ??? 'przytula' heart bo mnie rodzice od kompa odciągneli sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|