|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:39 am
Hee-chanX Lina-san Hee-chanX hey biggrin Co ty mowisz Lina ??? eek eek eek eek eek znam cie juz troche i...... nie przestan sobie zartowac em...zapytaj sie Yume =P zna mnie z realu *szczeka opadla mu do podlogi* no nie *mdleje* ..................................................................... xp e... spokojnie to jeszcze nie koniec świata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:40 am
kurde znow sie zapomnialem w ilosci quote dobrze ze nie ma tu kukusa
nie no wiem Lina jest ok tylko ze coz nie spodziewalem sie tego, tak przy okazji masz slodkiego awka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:45 am
Delisa moglibyscie mi pomuc w problemie? sad jakim problemie....?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:45 am
sluchajcie... herubinek przeslal mi dzis prezent pod choinke a ja nie wiem co mu dac... pomozecie? wink hejka Lethii 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:46 am
Delisa sluchajcie... herubinek przeslal mi dzis prezent pod choinke a ja nie wiem co mu dac... pomozecie? wink hejka Lethii 4laugh witaj *przytuuuuuuuuuuulas* .. lol.. nie wiem.. O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:48 am
Delisa sluchajcie... herubinek przeslal mi dzis prezent pod choinke a ja nie wiem co mu dac... pomozecie? wink hejka Lethii 4laugh dziś eek ja prezent dla lethi mam już od dawna ale czekam na gwiazdkę eek ps. wrociłem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Delisa sluchajcie... herubinek przeslal mi dzis prezent pod choinke a ja nie wiem co mu dac... pomozecie? wink hejka Lethii 4laugh witaj *przytuuuuuuuuuuulas* .. lol.. nie wiem.. O.o *przytulas* szkoda ze nie wiesz sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:49 am
Delisa sluchajcie... herubinek przeslal mi dzis prezent pod choinke a ja nie wiem co mu dac... pomozecie? wink hejka Lethii 4laugh oł..... ja nie mam pojecia nie znam go ^^ ale mysle ze raczej wszystko by go ucieszylo tzn chodzi o to ze liczy sie gest wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:51 am
Sayokun Delisa sluchajcie... herubinek przeslal mi dzis prezent pod choinke a ja nie wiem co mu dac... pomozecie? wink hejka Lethii 4laugh dziś eek ja prezent dla lethi mam już od dawna ale czekam na gwiazdkę eek ps. wrociłem xp *skacze na niego* a cio ty bys chcial na gwiazdke ?? whee .. powiedz mi powiedz !!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:51 am
now wlasnie Lina o_O
czesc Say
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:52 am
Lethiel Sayokun Delisa sluchajcie... herubinek przeslal mi dzis prezent pod choinke a ja nie wiem co mu dac... pomozecie? wink hejka Lethii 4laugh dziś eek ja prezent dla lethi mam już od dawna ale czekam na gwiazdkę eek ps. wrociłem xp *skacze na niego* a cio ty bys chcial na gwiazdke ?? whee .. powiedz mi powiedz !!!!! eek whee whee nie wiem xp buziaka heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|