|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:55 am
Prinee M-Teen mowilam ci ze koty sa wredne...... blaugh chyba te staree i leniwe..no chyba zeby liczyc takie pokroju garfielda ale one tez maja swoj urok tak samoi jak nasze kocice
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:56 am
Vykk Prinee M-Teen mowilam ci ze koty sa wredne...... blaugh chyba te staree i leniwe..no chyba zeby liczyc takie pokroju garfielda ale one tez maja swoj urok tak samoi jak nasze kocice nie lubie garfielda...... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:57 am
Sei chan Hee-chanX Sei chan Hee-chanX *pada z plaskiem na ziemie odwraca sie i patrzy na sei z przerazeniem w oczkach* m-m-miuu ? *Liże go po twarzy i odskakuje*Miau^_^ *wzdycha i usmiecha sie cieplo, zmienia w liska i lize ja* miuu Mruuu^_^ *klepie ja delikatnie lapka i zaczyna uciekac* miuu miu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:57 am
Hee-chanX *klepie ja delikatnie lapka i zaczyna uciekac* miuu miu whee *Goni Heeroxa*Nyu^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:58 am
Telandrel Prinee M-Teen mowilam ci ze koty sa wredne...... blaugh Wypraszam sobie moze i bywam złosliwy, podstepny, samolubny, uparty ale wredny... Ja nie mam nic przeciwko kotom...wolę je nawet od psów :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Telandrel Prinee M-Teen mowilam ci ze koty sa wredne...... blaugh Wypraszam sobie moze i bywam złosliwy, podstepny, samolubny, uparty ale wredny... a to ty kotem jestes? razz ile tu jest jeszcze tych kotow?!?!! Z natury (chociaz mi blizej do 300kg Tygrysa), a rzeczywiscie sie troche Pół- kotów, kotów i nnych nazbierało ale bez przesady.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Vykk Prinee M-Teen mowilam ci ze koty sa wredne...... blaugh chyba te staree i leniwe..no chyba zeby liczyc takie pokroju garfielda ale one tez maja swoj urok tak samoi jak nasze kocice nie lubie garfielda...... stare maly biedny kotek ktory nie ma sily na nic poza spaniem i jesdzeniem...kazdy wlasciciel takiego zwierzatka by narzekal ale za to jaki ubaw maja sadziedzi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:59 am
Vykk Prinee Vykk Prinee M-Teen mowilam ci ze koty sa wredne...... blaugh chyba te staree i leniwe..no chyba zeby liczyc takie pokroju garfielda ale one tez maja swoj urok tak samoi jak nasze kocice nie lubie garfielda...... stare maly biedny kotek ktory nie ma sily na nic poza spaniem i jesdzeniem...kazdy wlasciciel takiego zwierzatka by narzekal ale za to jaki ubaw maja sadziedzi blaugh ale ty widziales jak on potraktowal pieska.... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:00 am
Sei chan Hee-chanX *klepie ja delikatnie lapka i zaczyna uciekac* miuu miu whee *Goni Heeroxa*Nyu^_^ *wskakuje na szafe* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:01 am
Hee-chanX Sei chan Hee-chanX *klepie ja delikatnie lapka i zaczyna uciekac* miuu miu whee *Goni Heeroxa*Nyu^_^ *wskakuje na szafe* blaugh uspokojcie sie !!!!! bo wsadzimy was do klatek !!! razz i wywieziemy do lasu ! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:02 am
Prinee Vykk Prinee Vykk Prinee M-Teen mowilam ci ze koty sa wredne...... blaugh chyba te staree i leniwe..no chyba zeby liczyc takie pokroju garfielda ale one tez maja swoj urok tak samoi jak nasze kocice nie lubie garfielda...... stare maly biedny kotek ktory nie ma sily na nic poza spaniem i jesdzeniem...kazdy wlasciciel takiego zwierzatka by narzekal ale za to jaki ubaw maja sadziedzi blaugh ale ty widziales jak on potraktowal pieska.... scream biedny Oddy..ale i tak zawsze wolalem jak sie znecal nad nermalem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hee-chanX Sei chan Hee-chanX *klepie ja delikatnie lapka i zaczyna uciekac* miuu miu whee *Goni Heeroxa*Nyu^_^ *wskakuje na szafe* blaugh *skacze za nim*Nyu^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okej, idę łowić rybi. Narazie! *bierze wędkę i wychodzi machając ogonkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:04 am
Prinee uspokojcie sie !!!!! bo wsadzimy was do klatek !!! razz i wywieziemy do lasu ! scream miuu sad *patrzy na nia ze smutnymi oczkami, po chwili zeskakuje jej na glowe* miuuu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|