|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:38 am
Miss_Karina Kyoko Suomi hej wam wsysztkim whee M-Teen, wyglądaasz dokładnie jak ja! Tylko, że ty masz inne ciuszki i nosisz okulary xd jestescie jak siostry blizniaczki whee
Zer0 za pozno...jestesmy daleko stadhehe no rzeczywiście sweatdrop a ryby łowie na port of gambino xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:38 am
Miss_Karina tym razem przegioles.... ja tesh znikam z kotkami zegnajcie....
ps. bede jutro moze whee Papcie... No i bomba, nie ma ni Kariny ni kotów...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:39 am
Hee-chanX *wchodzi* no czesc juz jestem, muslalam pare spraw zalatwic xp *Skacze na Heero wystraszona zachowaniem lina san*Mrau eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:40 am
Lina-san *zaczyna kopac we wszyto co sie da potem drzec kartki, i rozwalac cały pokój* scream stressed scream stressed Ejejej to mój fotel jest! Spokooojnie, dziesięć wdechów... *otwiera żółtą fiolkę, z której unosi się blady dym oplatający Linę* To na uspokojenie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:41 am
Sei chan Hee-chanX *wchodzi* no czesc juz jestem, muslalam pare spraw zalatwic xp *Skacze na Heero wystraszona zachowaniem lina san*Mrau eek *przytula ja* spokojnie, skoro na jakis czas jestem kobieta musze sie zachowywac jak kobieta, a latwo mi to przychodzi droga wyobrazni, i jest to fajna zabawa bo tych co mnie nie znaja moge za nos wodzic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:43 am
Hee-chanX Sei chan Hee-chanX *wchodzi* no czesc juz jestem, muslalam pare spraw zalatwic xp *Skacze na Heero wystraszona zachowaniem lina san*Mrau eek *przytula ja* spokojnie, skoro na jakis czas jestem kobieta musze sie zachowywac jak kobieta, a latwo mi to przychodzi droga wyobrazni, i jest to fajna zabawa bo tych co mnie nie znaja moge za nos wodzic wink Mruuu^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:43 am
Delein Lina-san *zaczyna kopac we wszyto co sie da potem drzec kartki, i rozwalac cały pokój* scream stressed scream stressed Ejejej to mój fotel jest! Spokooojnie, dziesięć wdechów... *otwiera żółtą fiolkę, z której unosi się blady dym oplatający Linę* To na uspokojenie... *wyślizguje sie z dymu zamieniając w mała myszkę potem wraca do swojej postaci* Jestem spokojna.... Powiedzcie mi czy kazdy moze miec w zyciu tylko 1 jedynego przyjaciela?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:44 am
M-Teen Miss_Karina Kyoko Suomi hej wam wsysztkim whee M-Teen, wyglądaasz dokładnie jak ja! Tylko, że ty masz inne ciuszki i nosisz okulary xd jestescie jak siostry blizniaczki whee
Zer0 za pozno...jestesmy daleko stadhehe no rzeczywiście sweatdrop a ryby łowie na port of gambino xd czy my sie juz kiedys gdzies nie spotkalysmy? smile nalezysz do jakiejsc gildii Linkin Park? albo postujesz na oficjalnym topicu poświęconym im?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Delein Lina-san *zaczyna kopac we wszyto co sie da potem drzec kartki, i rozwalac cały pokój* scream stressed scream stressed Ejejej to mój fotel jest! Spokooojnie, dziesięć wdechów... *otwiera żółtą fiolkę, z której unosi się blady dym oplatający Linę* To na uspokojenie... *wyślizguje sie z dymu zamieniając w mała myszkę potem wraca do swojej postaci* Jestem spokojna.... Powiedzcie mi czy kazdy moze miec w zyciu tylko 1 jedynego przyjaciela? niekoniecznie, ale nalezy pamietac, lepiej miec jednego dobrego przyjaciela od serca niz dziesiatki tych ktozy odwroca sie od ciebie w chwili potrzeby
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:45 am
Lina-san Delein Lina-san *zaczyna kopac we wszyto co sie da potem drzec kartki, i rozwalac cały pokój* scream stressed scream stressed Ejejej to mój fotel jest! Spokooojnie, dziesięć wdechów... *otwiera żółtą fiolkę, z której unosi się blady dym oplatający Linę* To na uspokojenie... *wyślizguje sie z dymu zamieniając w mała myszkę potem wraca do swojej postaci* Jestem spokojna.... Powiedzcie mi czy kazdy moze miec w zyciu tylko 1 jedynego przyjaciela? *podchodzi i przytula* Nie liczy się ilośc przyjaciół tylko fakt, że są przyjaciółmi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:46 am
*rozglada sie niepewnie po pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen hmm chyba coś na uspokojnie przyda sie Point.zer0... stare facet uspok�j sie bo zarz cała gilidia stanie w ogniu... Delein daj mu coś na uspokojenie i jakiś wymaz z pamięci.. sweatdrop blaugh Na jego umysł żaden wymaz nie podziała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kobieca czesc gai zaczela wariowac a hee-x chan byl chyba powoderem cxal;ego zajscia ale nie jestem pewien
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|