|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:29 am
hmmm *podchodiz do kubka, zaparza herbate, wyciaga worek z herbata, słodiz, dodoaje cytryny* muaaaaahaha ^^ *aromat unosi sie w powietrzu* taaa jak troszke ostygnie rozbimy łyczek ^^ a propos herbaty własnie romzylslam czgeo sie dzisiaj bede uczyc.. hiszpankisego, matmy, niemicekigo, fizyki, czy czgeos innego... sad hmm no i jeszcze mysle sobie tak, jaki dac opis na GG.. musze wejsc na EPULS.PL w poszukiwaniu znaku krzyżyka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 *przekierowuje fireballa Kariny na fiolkę Sei niszcząc obydwa pociski* Drogie panie , po co ten gniew twisted Jako druidka jestem wrażliwa na krzywdę zadawaną zwierzętom. A więc a masz! *nagle z podłogi wystrzeliły grube korzenie oplatając nogi Zera*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Point.Zer0 *przekierowuje fireballa Kariny na fiolkę Sei niszcząc obydwa pociski* Drogie panie , po co ten gniew twisted *skacze na Zero i przewraca* zostaw kotki crying !!! *wpada w podlogę , po chwili wylatując z sufitu koło kotów na ramieniu Kariny* Witajcie przekąski xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Idzie do kuchni i wraca z taca jedzenia*Zero zostaw kotki a dostaniesz to stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:30 am
Kyoko Suomi hej wam wsysztkim whee M-Teen, wyglądaasz dokładnie jak ja! Tylko, że ty masz inne ciuszki i nosisz okulary xd jestescie jak siostry blizniaczki whee
Zer0 za pozno...jestesmy daleko stad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:30 am
Przekierowując siekiere Kariny na korzenie Delein pozbywa sie obydwu* Masz RacjeKarina - nic im nie zrobię... dopóki nie znajdę przestrzeni w której jesteś :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:32 am
Point.Zer0 Przekierowując siekiere Kariny na korzenie Delein pozbywa sie obydwu* Masz RacjeKarina - nic im nie zrobię... dopóki nie znajdę przestrzeni w której jesteś :> ale nie wiesz gdzie jestem i odczepta sie od moich kotkoow!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:32 am
Sei chan *Idzie do kuchni i wraca z taca jedzenia*Zero zostaw kotki a dostaniesz to stare Ale to nie jest żyweeee crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:33 am
Point.Zer0 Sei chan *Idzie do kuchni i wraca z taca jedzenia*Zero zostaw kotki a dostaniesz to stare Ale to nie jest żyweeee crying Wychodzi na chwilę, po czym wraca z workiem pełnym robaków* TO jest żywe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:33 am
Point.Zer0 Sei chan *Idzie do kuchni i wraca z taca jedzenia*Zero zostaw kotki a dostaniesz to stare Ale to nie jest żyweeee crying to jest lepsze niz moje kotki nigdy ich nie dam!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:34 am
Point.Zer0 Sei chan *Idzie do kuchni i wraca z taca jedzenia*Zero zostaw kotki a dostaniesz to stare Ale to nie jest żyweeee crying *Stawia tace na jedynym ocalałym stole i podchodzi do zero*Je ci dam polowac na żywe zwierzatka stressed *Wystawia pazury i uderza Zero w twarz*Zostawa kotki w spokoju stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:34 am
Delein Point.Zer0 Sei chan *Idzie do kuchni i wraca z taca jedzenia*Zero zostaw kotki a dostaniesz to stare Ale to nie jest żyweeee crying Wychodzi na chwilę, po czym wraca z workiem pełnym robaków* TO jest żywe... Eeeeee... za mało energii w układzie nerwowym crying Ide poszukać Kariny *blednie z rzeczywistości*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:36 am
tym razem przegioles.... ja tesh znikam z kotkami zegnajcie....
ps. bede jutro moze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:38 am
*wchodzi* no czesc juz jestem, muslalam pare spraw zalatwic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:38 am
*zaczyna kopac we wszyto co sie da potem drzec kartki, i rozwalac cały pokój* scream stressed scream stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|