|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:23 am
Point.Zer0 Oooo.. kotki , mlask mlask , a ja nic nie jadłem od obiadu *oblizuje się* eek nie waz sie ich choc palcem dotknac... to Sesel i Tis blaugh (nazywaja sie skrotowo od przedmiotoow z ktorych powstaly ^^'- tzn fotel i stool)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Nie ma w necie...znaczy, pewnie jest ale ja o tym nie wiem. Jest jeszcze coś takiego jak uczciwość. Program był dodawany gratisowo do tableta. Cześć Zeruś ^_^ aha spoko tak czy inaczej wielkie THX...tez mialem sobie tableta kupic ale nigdy nie odlozylem wystarczajacej ilosci pieniedzy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Point.Zer0 Oooo.. kotki , mlask mlask , a ja nic nie jadłem od obiadu *oblizuje się* *Wyciąga z szaliczka siekierę*Tylko spr coś im zrobić stare Muhahah siekire to ja niedawno piłem Sei, to to mi bardziej przypomina nożyczki whee *wyciąga nóż i widelec* kici kici kici !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:24 am
Point.Zer0 Sei chan Point.Zer0 Oooo.. kotki , mlask mlask , a ja nic nie jadłem od obiadu *oblizuje się* *Wyciąga z szaliczka siekierę*Tylko spr coś im zrobić stare Muhahah siekire to ja niedawno piłem Sei, to to mi bardziej przypomina nożyczki whee *wyciąga nóż i widelec* kici kici kici ! *Wyciaga z szaliczka dziwnie świecącą fiolkę i rzuca nię w zero*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Point.Zer0 Oooo.. kotki , mlask mlask , a ja nic nie jadłem od obiadu *oblizuje się* eek nie waz sie ich choc palcem dotknac... to Sesel i Tis blaugh (nazywaja sie skrotowo od przedmiotoow z ktorych powstaly ^^'- tzn fotel i stool) eek gonk nazwała koty niemieckimi nazwami gonk wruciłem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen hmm *rozmyśla..*... *wzdryga sie* czesc wamw syztkich razz hello Karin, Pirnee, Hee, Point i inni ^^" witaj M-een xd hmmm.. upiec , ugotować czy umażyć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:25 am
Point.Zer0 Sei chan Point.Zer0 Oooo.. kotki , mlask mlask , a ja nic nie jadłem od obiadu *oblizuje się* *Wyciąga z szaliczka siekierę*Tylko spr coś im zrobić stare Muhahah siekire to ja niedawno piłem Sei, to to mi bardziej przypomina nożyczki whee *wyciąga nóż i widelec* kici kici kici ! O.o przecz!!!! gonk scream stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:26 am
*przekierowuje fireballa Kariny na fiolkę Sei niszcząc obydwa pociski* Drogie panie , po co ten gniew twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:27 am
Point.Zer0 *przekierowuje fireballa Kariny na fiolkę Sei niszcząc obydwa pociski* Drogie panie , po co ten gniew twisted *Wyciaga węża strażackiego i odkręca wodę*Nyu^_^*Kieruje strumień na Zero*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:27 am
M-Teen *wchodzi z wedka na plecach* ha i po łowieniu ^^ od razu mi lepej *wzdycha, robi śmieszny ruch palcem wedka znika* no i to by było na tyle.. teraz musze sobie tylko załatwic tanio wedke i bedzie jazda... jakies ponad 300 goldów zarobiłam na 2 łowieniach.. dużo.. przyneta była za 25 biggrin nah nah ^^ no nie wazne *parzy herbate, saida na jedna z kanap* super...gdzie lowilas?mozwe i ja sie wybiore razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:28 am
Point.Zer0 *przekierowuje fireballa Kariny na fiolkę Sei niszcząc obydwa pociski* Drogie panie , po co ten gniew twisted *skacze na Zero i przewraca* zostaw kotki crying !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Point.Zer0 *przekierowuje fireballa Kariny na fiolkę Sei niszcząc obydwa pociski* Drogie panie , po co ten gniew twisted *Wyciaga węża strażackiego i odkręca wodę*Nyu^_^*Kieruje strumień na Zero* *woda przelatuje na drugą jego stronę* Kiedy wy się nauczycie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hej wam wsysztkim whee M-Teen, wyglądaasz dokładnie jak ja! Tylko, że ty masz inne ciuszki i nosisz okulary xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 hmmm.. upiec , ugotować czy umażyć... stare zostaw koty!!!! scream nigdy ich nie dostaniesz!!! "Od teraz bede nadawac mysla...nic nie zrobisz tym kotkom!!!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|