|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:15 am
Witam wszystkich co słychać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:16 am
Kopciuszek Witam wszystkich co słychać? witaj *przytuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Łapie anielskiego kotka i sadza go na drugim ramieniu Kari*nyu^_^ mam dwa kotki whee widzisz Zer0 blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Point.Zer0 Ocho - i ta wariatka znów rzuca fiolkami Witam wszystkich xd Zeruuuuś!!!! 4laugh whee Zaczynam siedo tego przyzwyczajać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:17 am
Linuś a gdzie masz Yume??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Poniewaz chwilowo nie wyrabiam to sie zegnam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Rynn the Vampire Vykk Rynn the Vampire ten akurat na corel painter classic..właściwie mój pierwszy rysunek kolorowany na tym programie sweatdrop a wczesniej czego uzywalas?? photoimpact bundled edition a ckad mopge go weytrzasnac??jesli bedziesz an tyle zyczliwa to podaj mi jakis link do stronki sakd mozna sciagnac THX Nie ma w necie...znaczy, pewnie jest ale ja o tym nie wiem. Jest jeszcze coś takiego jak uczciwość. Program był dodawany gratisowo do tableta. Cześć Zeruś ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Avsko Zero:] Avsko Kopciuszku Papcie Hee!
Ałć moja szyja ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:18 am
Point.Zer0 Miss_Karina Point.Zer0 Ocho - i ta wariatka znów rzuca fiolkami Witam wszystkich xd Zeruuuuś!!!! 4laugh whee Zaczynam siedo tego przyzwyczajać xd i dobrze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy tylko mi się wydaje , czy Gaia się zaraz zesra ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodzi z wedka na plecach* ha i po łowieniu ^^ od razu mi lepej *wzdycha, robi śmieszny ruch palcem wedka znika* no i to by było na tyle.. teraz musze sobie tylko załatwic tanio wedke i bedzie jazda... jakies ponad 300 goldów zarobiłam na 2 łowieniach.. dużo.. przyneta była za 25 biggrin nah nah ^^
no nie wazne *parzy herbate, saida na jedna z kanap*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:20 am
Marta gratuluje udanego polowu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:20 am
Miss_Karina Point.Zer0 Miss_Karina Point.Zer0 Ocho - i ta wariatka znów rzuca fiolkami Witam wszystkich xd Zeruuuuś!!!! 4laugh whee Zaczynam siedo tego przyzwyczajać xd i dobrze whee Oooo.. kotki , mlask mlask , a ja nic nie jadłem od obiadu *oblizuje się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:21 am
hmm *rozmyśla..*...
*wzdryga sie* czesc wamw syztkich razz hello Karin, Pirnee, Hee, Point i inni ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|