|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:57 am
Vykk Rynn the Vampire ten akurat na corel painter classic..właściwie mój pierwszy rysunek kolorowany na tym programie sweatdrop a wczesniej czego uzywalas?? photoimpact bundled edition
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:57 am
Delein Wof, masz zacięcie widzę... *parzy na przybory* Bogowie, jak ja dawno nie rysowałam... to zacznij jesli masz ochote ja bede korzystac z tych przyboroow pewnie codziennie przez 5 lat whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:58 am
Prinee moglby mi ktos porzyczyc wedki ^^ jeszcze dzis oddam ^^ moge dac cos w zastaw razz moze byc ta podstawowa ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:00 am
Miss_Karina Delein Wof, masz zacięcie widzę... *parzy na przybory* Bogowie, jak ja dawno nie rysowałam... to zacznij jesli masz ochote ja bede korzystac z tych przyboroow pewnie codziennie przez 5 lat whee Jeśli dobrze pójdzie, to za dwa lata też będę musiała się w to wszystko zaopatrzyć. I w sztalugę. I w leksykon roślin ogrodowych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:00 am
Hee-chanX Prinee moglby mi ktos porzyczyc wedki ^^ jeszcze dzis oddam ^^ moge dac cos w zastaw razz moze byc ta podstawowa ? jasne smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:02 am
Mrau^_^*Wchodzi trzymając w łapce fioletową świecącą fiolkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:02 am
Sei chan Mrau^_^*Wchodzi trzymając w łapce fioletową świecącą fiolkę* *skok na Sei* 4laugh witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:03 am
Sei chan Mrau^_^*Wchodzi trzymając w łapce fioletową świecącą fiolkę* Czesc...... zaśś? ile ty ich jeszcze masz ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Vykk Rynn the Vampire ten akurat na corel painter classic..właściwie mój pierwszy rysunek kolorowany na tym programie sweatdrop a wczesniej czego uzywalas?? photoimpact bundled edition a ckad mopge go weytrzasnac??jesli bedziesz an tyle zyczliwa to podaj mi jakis link do stronki sakd mozna sciagnac THX
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Mrau^_^*Wchodzi trzymając w łapce fioletową świecącą fiolkę* Avuś :3 *patrzy na fiolkę* Ja się do tego nie zbliżam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:04 am
Delein Miss_Karina Delein Wof, masz zacięcie widzę... *parzy na przybory* Bogowie, jak ja dawno nie rysowałam... to zacznij jesli masz ochote ja bede korzystac z tych przyboroow pewnie codziennie przez 5 lat whee Jeśli dobrze pójdzie, to za dwa lata też będę musiała się w to wszystko zaopatrzyć. I w sztalugę. I w leksykon roślin ogrodowych. hmmm.... a jush wiem biggrin bede tshymac kciuki! ^^ czesc mala wariatko eee.... a co sie stalo z tym stolem co go polalas tym...tą miksutrą?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:04 am
Lethiel Sei chan Mrau^_^*Wchodzi trzymając w łapce fioletową świecącą fiolkę* *skok na Sei* 4laugh witaj *Trzyma mocno fiolkę*Nyu^_^ Prinne mam tego bardzo ale to bardzo dużo 3nodding A w poniedziałek dojdą trzy nowe rysunki do mojej galerii na deviancie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:05 am
Sei chan Mrau^_^*Wchodzi trzymając w łapce fioletową świecącą fiolkę* *rzuca sie na nia* miuuuu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:07 am
Hee-chanX Sei chan Mrau^_^*Wchodzi trzymając w łapce fioletową świecącą fiolkę* *rzuca sie na nia* miuuuu whee *Przytula8Mrau^_^ Eee ze stołem*Rozgląda się* A tam biega*Wskazuje na małego anielskiego kotka w końcie pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:07 am
Miss_Karina Delein Miss_Karina Delein Wof, masz zacięcie widzę... *parzy na przybory* Bogowie, jak ja dawno nie rysowałam... to zacznij jesli masz ochote ja bede korzystac z tych przyboroow pewnie codziennie przez 5 lat whee Jeśli dobrze pójdzie, to za dwa lata też będę musiała się w to wszystko zaopatrzyć. I w sztalugę. I w leksykon roślin ogrodowych. hmmm.... a jush wiem biggrin bede tshymac kciuki! ^^ czesc mala wariatko eee.... a co sie stalo z tym stolem co go polalas tym...tą miksutrą?Tenkju ^^ Stołem? Jakim stołem? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|