|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:47 am
Rynn the Vampire Vykk Rynn the Vampire Robię rysunek na konkurs....i coś mi nie bardzo wychodzi...na razie dopiero zaczęłam kolorować, ale jestem niezbyt zadowolona. Jakieś rady? Rysunek Tutajwyglada superowo...ja nie mam zarzutow..tylko mala prozbe naucz mnie nakladac Barwy i cienie na rysuneczki PLIZ!!! ale ja nie umiem sweatdrop właśnie moje barwy sa beznadziejne...A jaki masz program? Del - pomyślę o tym zwłaszcza o wzorkach na ciuchach, dzięki ^_^! wlaciwie to jeszcze nie mam zadnego ...znaczy nigdy nie ubarwialem moich prac na kompie ale mam zainstalowanego Psp& znaczy mialem bo wczoraj robilem reinstalke systemu... a ty jakiego programiku urzywasz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:49 am
Vykk Rynn the Vampire Vykk Rynn the Vampire Robię rysunek na konkurs....i coś mi nie bardzo wychodzi...na razie dopiero zaczęłam kolorować, ale jestem niezbyt zadowolona. Jakieś rady? Rysunek Tutajwyglada superowo...ja nie mam zarzutow..tylko mala prozbe naucz mnie nakladac Barwy i cienie na rysuneczki PLIZ!!! ale ja nie umiem sweatdrop właśnie moje barwy sa beznadziejne...A jaki masz program? Del - pomyślę o tym zwłaszcza o wzorkach na ciuchach, dzięki ^_^! wlaciwie to jeszcze nie mam zadnego ...znaczy nigdy nie ubarwialem moich prac na kompie ale mam zainstalowanego Psp& znaczy mialem bo wczoraj robilem reinstalke systemu... a ty jakiego programiku urzywasz?? ten akurat na corel painter classic..właściwie mój pierwszy rysunek kolorowany na tym programie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:50 am
Miss_Karina heh... tylko zeby nie bylo znow dyskusji na temat zmiany plci sweatdrop *zagląda przez ramię* co tworzysz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:51 am
hejka wam biggrin
PROSBA O BAPMPOWANIE NA MOIM QUESCIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:52 am
Aidanna hejka wam biggrin PROSBA O BAPMPOWANIE NA MOIM QUESCIE witaj *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna hejka wam biggrin PROSBA O BAPMPOWANIE NA MOIM QUESCIE hey hey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Miss_Karina heh... tylko zeby nie bylo znow dyskusji na temat zmiany plci sweatdrop *zagląda przez ramię* co tworzysz? rysuje komoorke w rzucie (cos jak rysunek techniczny) ciezka praca xp ale sa efekty whee (jakby co, rysuje na podstawie koma którego mam whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:53 am
Rynn the Vampire ten akurat na corel painter classic..właściwie mój pierwszy rysunek kolorowany na tym programie sweatdrop a wczesniej czego uzywalas??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna hejka wam biggrin PROSBA O BAPMPOWANIE NA MOIM QUESCIE Avsko! O zmieniłaś fryza :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mmm powiedzcie mi jak wam sie to podoba ? rysunek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:55 am
Delein Aidanna hejka wam biggrin PROSBA O BAPMPOWANIE NA MOIM QUESCIE Avsko! O zmieniłaś fryza :3 zgadza sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:56 am
Miss_Karina Delein Miss_Karina heh... tylko zeby nie bylo znow dyskusji na temat zmiany plci sweatdrop *zagląda przez ramię* co tworzysz? rysuje komoorke w rzucie (cos jak rysunek techniczny) ciezka praca xp ale sa efekty whee (jakby co, rysuje na podstawie koma którego mam whee ) Wof, masz zacięcie widzę... *parzy na przybory* Bogowie, jak ja dawno nie rysowałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:56 am
moglby mi ktos porzyczyc wedki ^^ jeszcze dzis oddam ^^ moge dac cos w zastaw razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|