Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5806 5807 5808 5809 5810 5811 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 9:40 am

Miss_Karina
Kukus
tajemnica mojej nocnej amnezji rozwiązana... któraś z dziewczyn dla dowcipu dosypała mi do szerlotki skruszone MDM... to było takie słodkie, kurde, mówiłem im 10 razy, że nie będę z nimi łykał to mi wsypały do drina sweatdrop zapomniałem, że im isę nie odmawia gonk
witaj kukus

Hej Hee whee
jestem krokodylem w futrze z norek... *kłap kłap*

Kukus
Miss_Karina
Kukus
tajemnica mojej nocnej amnezji rozwiązana... któraś z dziewczyn dla dowcipu dosypała mi do szerlotki skruszone MDM... to było takie słodkie, kurde, mówiłem im 10 razy, że nie będę z nimi łykał to mi wsypały do drina sweatdrop zapomniałem, że im isę nie odmawia gonk
witaj kukus

Hej Hee whee
jestem krokodylem w futrze z norek... *kłap kłap*

O.o ... xd xd xd xd xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

Rynn the Vampire
Crew

Kukus
Rynn the Vampire
Robię rysunek na konkurs....i coś mi nie bardzo wychodzi...na razie dopiero zaczęłam kolorować, ale jestem niezbyt zadowolona. Jakieś rady? Rysunek Tutaj
bikini... więcej ciała pokaż... bikini jest WPORZO [proszę się mną nie przejmować dziś, mogę być dziwny z uwagi na zawieszone ścierwo w moim organizmie]

Ale to ma być rysunek piratki gonk
Właśnie dostałam pink linka 3nodding po raz trzeci dostałam jakiegoś eventa klikając na chatterboxa, dwa razy to był pink link raz trunk 3nodding

Hee-chanX
dobry wieczor smile

hejka

Vykk

Miss_Karina

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 9:41 am

Rynn the Vampire
Hee-chanX
dobry wieczor smile

cześć Hee-chan ^_^! :tul:

jakby ktoś ominął posta na poprzedniej stronie - rysunek z którego jestem niezadowolona i proszę o rady jest tu
rysunek wedlug mnie jest w porzadku biggrin tylko oczka wedlug mnie troshe za duze whee
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 9:41 am

Avsko przybyłym!

Rynn, dodaj może tam jeszcze jakieś bajery typu wzorki na ciuchach, może jakieś tatuaże...takie szczegóły zawsze robią wrażenie...

Delein

Vykk

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 9:42 am

Rynn the Vampire
Robię rysunek na konkurs....i coś mi nie bardzo wychodzi...na razie dopiero zaczęłam kolorować, ale jestem niezbyt zadowolona. Jakieś rady? Rysunek Tutaj

wyglada superowo...ja nie mam zarzutow..tylko mala prozbe naucz mnie nakladac Barwy i cienie na rysuneczki PLIZ!!!
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 9:42 am

Hee-chanX
*przytula Rynn i Lethiel i macha do Kennego i Kariny* jak sie macie ? mmm czesc Kukus
no cześć, Ruda... na długo tu przyjechałaś? może rzucimy w diabły to wszystko i wybijemy na disco?
(pi.es. tak... doskonale wiem, że to HeeroX po operacji zmiany płci)

Kukus

HeeroX

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 9:43 am

Kukus
Hee-chanX
*przytula Rynn i Lethiel i macha do Kennego i Kariny* jak sie macie ? mmm czesc Kukus
no cześć, Ruda... na długo tu przyjechałaś? może rzucimy w diabły to wszystko i wybijemy na disco?
(pi.es. tak... doskonale wiem, że to HeeroX po operacji zmiany płci)
stare dobra juz nic nie mowie, mysl sobie co chcesz stare
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 9:44 am

Vykk
Rynn the Vampire

wyglada superowo...ja nie mam zarzutow..tylko mala prozbe naucz mnie nakladac Barwy i cienie na rysuneczki PLIZ!!!

ale ja nie umiem sweatdrop właśnie moje barwy sa beznadziejne...A jaki masz program?

Del - pomyślę o tym zwłaszcza o wzorkach na ciuchach, dzięki ^_^!

Rynn the Vampire
Crew

Ita Lockheart

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 9:45 am

ave zamuladcze
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 9:45 am

Rynn the Vampire
Vykk
Rynn the Vampire

ale ja nie umiem sweatdrop właśnie moje barwy sa beznadziejne...A jaki masz program?

Del - pomyślę o tym zwłaszcza o wzorkach na ciuchach, dzięki ^_^!

Zawsze do usług *^^*
*zamachała ogonem*

Avsko Yuki!

Delein

HeeroX

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 9:46 am

wired_Yuki
ave zamuladcze
wieczor Yuki smile
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 9:46 am

heh... tylko zeby nie bylo znow dyskusji na temat zmiany plci sweatdrop

Miss_Karina

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 9:47 am

wired_Yuki
ave zamuladcze

witaj *przytulas*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5806 5807 5808 5809 5810 5811 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games