|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:30 am
*przytuuuuuuuuulas* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:32 am
Miss_Karina Rynn the Vampire Prinee - ja mam 2,1k wink a ja 1,2 wiec nie ma co narzekac whee a ja 800..t4esh malo...no ale coz..co najlepiej polak potrafi robic ?? NARZEKAC razz przykre ale prawdziwe No offence to all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:34 am
tajemnica mojej nocnej amnezji rozwiązana... któraś z dziewczyn dla dowcipu dosypała mi do szerlotki skruszone MDM... to było takie słodkie, kurde, mówiłem im 10 razy, że nie będę z nimi łykał to mi wsypały do drina sweatdrop zapomniałem, że im isę nie odmawia gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:34 am
Lethiel *przytuuuuuuuuulas* whee whee whee 'przytula i całuje' heart heart heart w końcu się dzień dla magdy skończył
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:35 am
Robię rysunek na konkurs....i coś mi nie bardzo wychodzi...na razie dopiero zaczęłam kolorować, ale jestem niezbyt zadowolona. Jakieś rady? Rysunek Tutaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:36 am
Sayokun Lethiel *przytuuuuuuuuulas* whee whee whee 'przytula i całuje' heart heart heart w końcu się dzień dla magdy skończył lol.. a ja biedna szukalam bucikoow i nie znalazlam sad ale za to mam wreszcie podwiązke !! 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:37 am
4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:37 am
cześć Hee-chan ^_^! :tul: jakby ktoś ominął posta na poprzedniej stronie - rysunek z którego jestem niezadowolona i proszę o rady jest tu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:38 am
Rynn the Vampire Robię rysunek na konkurs....i coś mi nie bardzo wychodzi...na razie dopiero zaczęłam kolorować, ale jestem niezbyt zadowolona. Jakieś rady? Rysunek Tutajbikini... więcej ciała pokaż... bikini jest WPORZO [proszę się mną nie przejmować dziś, mogę być dziwny z uwagi na zawieszone ścierwo w moim organizmie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus tajemnica mojej nocnej amnezji rozwiązana... któraś z dziewczyn dla dowcipu dosypała mi do szerlotki skruszone MDM... to było takie słodkie, kurde, mówiłem im 10 razy, że nie będę z nimi łykał to mi wsypały do drina sweatdrop zapomniałem, że im isę nie odmawia gonk witaj kukus Hej Hee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:39 am
*przytula Rynn i Lethiel i macha do Kennego i Kariny* jak sie macie ? mmm czesc Kukus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|