|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:21 am
Rynn the Vampire Prinee Rynn the Vampire Prinee Miss_Karina Prinee na dodatek pomylilam sie w cenie na auckji i stracilam 2000g gonk nie nie stracilas XD jak ktos pobije twoja cene (np. da wiecej niz 2 k) to ci zwróci kaska ^^ ale to ja sprzedawalam ! i dalam buy now ! a sie pomylilam w cyferkach i juz ktos kupil crying głupota nie boli a powinna...Następnym razem uważaj...co sprzedawałaś? lisie uszy bo dostalam dzisiaj bo mialam trunka biggrin Pffff, to nie wiem co za frajer kupił je za 2k jak chodzą taniej... Witaj Kenny. Ja tu robię za gildiową pijawę...Jestem Rynn 3nodding Siemka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:21 am
Rynn the Vampire Witaj Kenny. Ja tu robię za gildiową pijawę...Jestem Rynn 3nodding pijawe? xd xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:22 am
obcinaj cytaty, bo dostaniesz sie na czarna liste sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:22 am
Kennnny_Rules eeee... mam pytanie ninja . Czy jakis idio... wlaz tu na to forum i zaczal wszyskich obrazac ?? Sporo takich jest...I tnij cytaty do 5 ^^ Prinee - 1,6k to i tak niezła cena.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:24 am
Sporo takich jest...I tnij cytaty do 5 ^^ Prinee - 1,6k to i tak niezła cena.oh, przepraszam !! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:24 am
Rynn the Vampire Kennnny_Rules eeee... mam pytanie ninja . Czy jakis idio... wlaz tu na to forum i zaczal wszyskich obrazac ?? Sporo takich jest...I tnij cytaty do 5 ^^ Prinee - 1,6k to i tak niezła cena. no mozliwe razz ale wiesz potrzebuje 20k a mam Welcome Prinee , your Gaia Gold: 2695
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:25 am
aha, PRZEPRASZAM gonk crying gonk !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:26 am
Miss_Karina Rynn the Vampire Witaj Kenny. Ja tu robię za gildiową pijawę...Jestem Rynn 3nodding pijawe? xd xd wink ta...Kukus mnie tak nazywa ;P Prinee - ja mam 2,1k wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:26 am
Rynn the Vampire Prinee - ja mam 2,1k wink a ja 1,2 wiec nie ma co narzekac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:27 am
Wtajcie, Witajcie. *Rozgląda sie szukajac znajomych twarzy Chyba znowu nici z zaskoczenia Lethiel, co?*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:28 am
Telandrel Wtajcie, Witajcie. *Rozgląda sie szukajac znajomych twarzy Chyba znowu nici z zaskoczenia Lethiel, co?* xd .. argh .. *skok na Telandrela* *przytuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Wtajcie, Witajcie. *Rozgląda sie szukajac znajomych twarzy Chyba znowu nici z zaskoczenia Lethiel, co?* Avsko Tel! O, widzę nowe ciuszki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Wtajcie, Witajcie. *Rozgląda sie szukajac znajomych twarzy Chyba znowu nici z zaskoczenia Lethiel, co?* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|