|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:16 am
4laugh dostalam trunka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Miss_Karina Prinee na dodatek pomylilam sie w cenie na auckji i stracilam 2000g gonk nie nie stracilas XD jak ktos pobije twoja cene (np. da wiecej niz 2 k) to ci zwróci kaska ^^ ale to ja sprzedawalam ! i dalam buy now ! a sie pomylilam w cyferkach i juz ktos kupil crying głupota nie boli a powinna...Następnym razem uważaj...co sprzedawałaś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:17 am
Delein Ano możliwe 3nodding Wyglądam i chodzę jak zombie...zgięty kark, zakwasy w nogach...brat ma ze mnie polewkę XD xd .. biedactwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:17 am
Rynn the Vampire Prinee Miss_Karina Prinee na dodatek pomylilam sie w cenie na auckji i stracilam 2000g gonk nie nie stracilas XD jak ktos pobije twoja cene (np. da wiecej niz 2 k) to ci zwróci kaska ^^ ale to ja sprzedawalam ! i dalam buy now ! a sie pomylilam w cyferkach i juz ktos kupil crying głupota nie boli a powinna...Następnym razem uważaj...co sprzedawałaś? lisie uszy bo dostalam dzisiaj bo mialam trunka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:18 am
Rynn...sprzedawala chyba papucie ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee heh biedna..... a bracia tacy sa razz tez mam brata ciagle sie ze mnie smieje ^^ Ja ze swojego też się śmieję...no i super, matka też się przyszła ze mnie nabijać...co za rodzina... Karina- no ja mam nadzieję, bo nie mam zamiaru w takim stanie się w szkole pokazywać... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel 4laugh dostalam trunka whee tez mialam dzisiaj trunka smile co dostalas ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:19 am
Prinee Lethiel 4laugh dostalam trunka whee tez mialam dzisiaj trunka smile co dostalas ? smile kwiatuszka na lepek blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Rynn...sprzedawala chyba papucie ^^' niee no co ty razz na papucie to ja chce zbierac ale cos mi nie idzie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Rynn the Vampire Prinee Miss_Karina Prinee na dodatek pomylilam sie w cenie na auckji i stracilam 2000g gonk nie nie stracilas XD jak ktos pobije twoja cene (np. da wiecej niz 2 k) to ci zwróci kaska ^^ ale to ja sprzedawalam ! i dalam buy now ! a sie pomylilam w cyferkach i juz ktos kupil crying głupota nie boli a powinna...Następnym razem uważaj...co sprzedawałaś? lisie uszy bo dostalam dzisiaj bo mialam trunka biggrin Pffff, to nie wiem co za frajer kupił je za 2k jak chodzą taniej... Witaj Kenny. Ja tu robię za gildiową pijawę...Jestem Rynn 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:20 am
eeee... mam pytanie ninja . Czy jakis idio... wlaz tu na to forum i zaczal wszyskich obrazac ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:21 am
Prinee Miss_Karina Rynn...sprzedawala chyba papucie ^^' niee no co ty razz na papucie to ja chce zbierac ale cos mi nie idzie ^^ Też bym chciała papcie ^^; pingwinki ^^; ale ciągle na coś wydaję...teraz mam tylko 2k ^^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:21 am
Rynn kupila za 1600 mialo isc za wiecej wlasnie dla jakiegos frajera ale mi sie pomylilo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|