|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:05 am
Prinee Miss_Karina Prinee ej ty masz jeszcze te kapcie foczki? tzn chodzi mi jesli mialabys je sprzedawac nie mowie ze chcesz ale chodzi mi o to za ile bys je sprzedala chodzi mi tylko o cene bo sie ze mna kolezanka kluci razz ja mam papucie pingwinie, nie foczki ^^' no to nie wazne ale podaj cene biggrin trdno mi powiedziec... gdzies kolo 18-20 k (18-20 000 goldoow)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:06 am
Delein *pojawia si꠰osrielonej mgie?ki* Avsko gaianie :3 Skr꣩?am sobie kark == gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:07 am
Kennnny_Rules Delein *pojawia si꠰osrielonej mgie?ki* Avsko gaianie :3 Skr꣩?am sobie kark == gonk eek gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:07 am
Miss_Karina Prinee Miss_Karina Prinee ej ty masz jeszcze te kapcie foczki? tzn chodzi mi jesli mialabys je sprzedawac nie mowie ze chcesz ale chodzi mi o to za ile bys je sprzedala chodzi mi tylko o cene bo sie ze mna kolezanka kluci razz ja mam papucie pingwinie, nie foczki ^^' no to nie wazne ale podaj cene biggrin trdno mi powiedziec... gdzies kolo 18-20 k (18-20 000 goldoow) gonk eeeee chcialam zbierac na list ale chyba nigdy nie uzbieram ! na dodatek pomylilam sie w cenie na auckji i stracilam 2000g gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:09 am
Prinee na dodatek pomylilam sie w cenie na auckji i stracilam 2000g gonk nie nie stracilas XD jak ktos pobije twoja cene (np. da wiecej niz 2 k) to ci zwróci kaska ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:10 am
Miss_Karina Delein *pojawia si� posr�d zielonej mgie�ki* Avsko gaianie :3 Skr�ci�am sobie kark == O.o Dobrze sie czujesz?!! bylas moze u lekarza??!!! gonk sweatdrop Luuz XD...wiązałam włosy i coś mi strzeliło i tak mi krzywo głowa została... i boli jak cholera, nie mogę wyprostować T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:11 am
Delein Miss_Karina Delein *pojawia si� posr�d zielonej mgie�ki* Avsko gaianie :3 Skr�ci�am sobie kark == O.o Dobrze sie czujesz?!! bylas moze u lekarza??!!! gonk sweatdrop Luuz XD...wiązałam włosy i coś mi strzeliło i tak mi krzywo głowa została... i boli jak cholera, nie mogę wyprostować T.T za jakis czas powinno minac... to chyba jakis skurcz ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:11 am
Miss_Karina Prinee na dodatek pomylilam sie w cenie na auckji i stracilam 2000g gonk nie nie stracilas XD jak ktos pobije twoja cene (np. da wiecej niz 2 k) to ci zwróci kaska ^^ ale to ja sprzedawalam ! i dalam buy now ! a sie pomylilam w cyferkach i juz ktos kupil crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:12 am
Prinee Miss_Karina Prinee na dodatek pomylilam sie w cenie na auckji i stracilam 2000g gonk nie nie stracilas XD jak ktos pobije twoja cene (np. da wiecej niz 2 k) to ci zwróci kaska ^^ ale to ja sprzedawalam ! i dalam buy now ! a sie pomylilam w cyferkach i juz ktos kupil crying O.o biedna jestes....spokojnie zdarza sie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:14 am
Miss_Karina Delein Miss_Karina Delein *pojawia si� posr�d zielonej mgie�ki* Avsko gaianie :3 Skr�ci�am sobie kark == O.o Dobrze sie czujesz?!! bylas moze u lekarza??!!! gonk sweatdrop Luuz XD...wiązałam włosy i coś mi strzeliło i tak mi krzywo głowa została... i boli jak cholera, nie mogę wyprostować T.T za jakis czas powinno minac... to chyba jakis skurcz ^^' Ano możliwe 3nodding Wyglądam i chodzę jak zombie...zgięty kark, zakwasy w nogach...brat ma ze mnie polewkę XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:15 am
Delein Miss_Karina Delein Miss_Karina Delein *pojawia si� posr�d zielonej mgie�ki* Avsko gaianie :3 Skr�ci�am sobie kark == O.o Dobrze sie czujesz?!! bylas moze u lekarza??!!! gonk sweatdrop Luuz XD...wiązałam włosy i coś mi strzeliło i tak mi krzywo głowa została... i boli jak cholera, nie mogę wyprostować T.T za jakis czas powinno minac... to chyba jakis skurcz ^^' Ano możliwe 3nodding Wyglądam i chodzę jak zombie...zgięty kark, zakwasy w nogach...brat ma ze mnie polewkę XD heh biedna..... a bracia tacy sa razz tez mam brata ciagle sie ze mnie smieje ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|