|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:54 am
Miss_Karina Wh!sper Miss_Karina kiedys dawno temu ogladalam ten film, ale nie wszystko i chce jeszcze raz caly obejrzec... O.o ni ma w wypozyczalniach?!!! crying O ile sie nie mylę na TVN leciało daaaawno temy, a teraz mam to samo co ty, chce a nigdzie nie ma, ani z neta nie ma jak ściągnąć ani w wypożyczalniach. gonk crying gonk scream scream porabane wypozyczalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! maja skombinowac ten film jak najszybciej!!!!!!!!!!!!!!!!! stressed Lethii- jak ja szukalam butoow to szybko znalazlam whee i sluza mi dobrze xd whee buuuuuuu... crying .. ja nigdy bootoow znalezc nie moge.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:55 am
Kennnny_Rules Wh!sper Miss_Karina kiedys dawno temu ogladalam ten film, ale nie wszystko i chce jeszcze raz caly obejrzec... O.o ni ma w wypozyczalniach?!!! crying O ile sie nie mylę na TVN leciało daaaawno temy, a teraz mam to samo co ty, chce a nigdzie nie ma, ani z neta nie ma jak ściągnąć ani w wypożyczalniach. gonk crying gonk Niestety crying sad crying . Na szczesice mam ten film na kasecie xp . eek eek eek crying crying crying ty to farta masz crying i niby jak skombinowac ten film?!!! crying >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:56 am
Kennnny_Rules Niestety crying sad crying . Na szczesice mam ten film na kasecie xp . gonk heart Kocham Cię. Ps. Wyslij mi pocztą. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:56 am
Miss_Karina Kennnny_Rules Wh!sper Miss_Karina kiedys dawno temu ogladalam ten film, ale nie wszystko i chce jeszcze raz caly obejrzec... O.o ni ma w wypozyczalniach?!!! crying O ile sie nie mylę na TVN leciało daaaawno temy, a teraz mam to samo co ty, chce a nigdzie nie ma, ani z neta nie ma jak ściągnąć ani w wypożyczalniach. gonk crying gonk Niestety crying sad crying . Na szczesice mam ten film na kasecie xp . eek eek eek crying crying crying ty to farta masz crying i niby jak skombinowac ten film?!!! crying >jaki film bo nie widze nigdzie tytulu ? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:58 am
Miss_Karina Kennnny_Rules Wh!sper Miss_Karina kiedys dawno temu ogladalam ten film, ale nie wszystko i chce jeszcze raz caly obejrzec... O.o ni ma w wypozyczalniach?!!! crying O ile sie nie mylę na TVN leciało daaaawno temy, a teraz mam to samo co ty, chce a nigdzie nie ma, ani z neta nie ma jak ściągnąć ani w wypożyczalniach. gonk crying gonk Niestety crying sad crying . Na szczesice mam ten film na kasecie xp . eek eek eek crying crying crying ty to farta masz crying i niby jak skombinowac ten film?!!! crying > Juz dlugo go mam sweatdrop , i na dodatek dostalem go od rodziny co mieszka w Stanach sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:59 am
taaa jasne na szaber w taką piździawe!!? nie dzieki.. albo jutro albo za tdyzien jade do empiku mam to gdzies domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee jaki film bo nie widze nigdzie tytulu ? razz "Nightmare before X-mas" Ps. Kenny mi tesh wyslij poczta xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Kennnny_Rules Wh!sper Miss_Karina kiedys dawno temu ogladalam ten film, ale nie wszystko i chce jeszcze raz caly obejrzec... O.o ni ma w wypozyczalniach?!!! crying O ile sie nie mylę na TVN leciało daaaawno temy, a teraz mam to samo co ty, chce a nigdzie nie ma, ani z neta nie ma jak ściągnąć ani w wypożyczalniach. gonk crying gonk Niestety crying sad crying . Na szczesice mam ten film na kasecie xp . eek eek eek crying crying crying ty to farta masz crying i niby jak skombinowac ten film?!!! crying >ej ty masz jeszcze te kapcie foczki? tzn chodzi mi jesli mialabys je sprzedawac nie mowie ze chcesz ale chodzi mi o to za ile bys je sprzedala chodzi mi tylko o cene bo sie ze mna kolezanka kluci razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:00 am
Miss_Karina Prinee jaki film bo nie widze nigdzie tytulu ? razz "Nightmare before X-mas" Ps. Kenny mi tesh wyslij poczta xd xd gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:00 am
Prinee ej ty masz jeszcze te kapcie foczki? tzn chodzi mi jesli mialabys je sprzedawac nie mowie ze chcesz ale chodzi mi o to za ile bys je sprzedala chodzi mi tylko o cene bo sie ze mna kolezanka kluci razz ja mam papucie pingwinie, nie foczki ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:01 am
Kennnny_Rules Miss_Karina Prinee jaki film bo nie widze nigdzie tytulu ? razz "Nightmare before X-mas" Ps. Kenny mi tesh wyslij poczta xd xd gonk co taki zalamany?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:02 am
Miss_Karina Kennnny_Rules Miss_Karina Prinee jaki film bo nie widze nigdzie tytulu ? razz "Nightmare before X-mas" Ps. Kenny mi tesh wyslij poczta xd xd gonk co taki zalamany? Bo nie mam zabardzo jak wyslac ten film xp gonk xp .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:03 am
Kennnny_Rules Bo nie mam zabardzo jak wyslac ten film xp gonk xp . crying crying buuuuu to nigdy nie obejrze gooo~~~!!!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Prinee ej ty masz jeszcze te kapcie foczki? tzn chodzi mi jesli mialabys je sprzedawac nie mowie ze chcesz ale chodzi mi o to za ile bys je sprzedala chodzi mi tylko o cene bo sie ze mna kolezanka kluci razz ja mam papucie pingwinie, nie foczki ^^' no to nie wazne ale podaj cene biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ide łowić - może jak sie wyzyje na wedce to przejdzie mi... moze sie cos fajnego uda złowic -_-" ? *wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|