Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5800 5801 5802 5803 5804 5805 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miss_Karina

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 8:46 am

Kennnny_Rules
Dzieeen-doooooo-bryyyyy
dziendoberek whee jaki tytul mial ten film, ktorego bohater jest w twojej sygnaturce? i nie znamy sie chyba? jestem Kari whee
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 8:46 am

Kennnny_Rules
Wh!sper
Kennnny_Rules
Dzieeen-doooooo-bryyyyy
Wi-tam-pa-na. Ła-dny-ma-my-dzień-dziś. whee !
3nodding
;D

"Boys and girls of every age, wouldn't you like to see something strange" D: Wszędzie szukam tego filmu, a znaleść nie moge. Przeklete polskie wypozyczalnie wideo, zeby Nightmare before X-mas nie mieć?! Wsych i hańba. domokun

Wh!sper

Miss_Karina

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 8:47 am

Lethiel
4laugh witajcie... bylam dzis po buciki .. ale nie znalazlam.. za to mam jush czerwona podwiazke na stoodnioofke whee
ah...studnioowka.... przesympatyczne wspomnienia mam z niej whee i czesc 4laugh
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 8:48 am

Miss_Karina
Kennnny_Rules
Dzieeen-doooooo-bryyyyy
dziendoberek whee jaki tytul mial ten film, ktorego bohater jest w twojej sygnaturce? i nie znamy sie chyba? jestem Kari whee
*wtrąca się * The Nightmare before Christmas. ninja

Wh!sper

smelly_socks

Miss_Karina
Kennnny_Rules
Dzieeen-doooooo-bryyyyy
biggrin [tytul filmu: The nightmare before christmas]

Wh!sper
Kennnny_Rules
Wh!sper
Kennnny_Rules
Dzieeen-doooooo-bryyyyy
3nodding
;D

"Boys and girls of every age, wouldn't you like to see something strange" D: Wszędzie szukam tego filmu, a znaleść nie moge. Przeklete polskie wypozyczalnie wideo, zeby Nightmare before X-mas nie mieć?! Wsych i hańba. domokun
kiedys dawno temu ogladalam ten film, ale nie wszystko i chce jeszcze raz caly obejrzec... O.o ni ma w wypozyczalniach?!!! crying

Miss_Karina

M-Teen

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 8:49 am

*wchodzi zła*

co za chamstwo katowicki auchan to jedne wielkie centrum wsi!!!! aaaa scream zarz coś rozwale!!!!

to jest az nie do pomyslenia ze wszytkie spodnie sa na mnie nie dopasowane !! jedne zajebiscie fantatsyyczne widziałam, ale nie!!! NIE WEŹMIESZ ICH BO SIE SPIORĄ!!!!!! AAAAAAAAA!!! scream scream scream
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 8:49 am

Miss_Karina
Wh!sper
Kennnny_Rules
Wh!sper
Kennnny_Rules
Dzieeen-doooooo-bryyyyy
3nodding
;D

kiedys dawno temu ogladalam ten film, ale nie wszystko i chce jeszcze raz caly obejrzec... O.o ni ma w wypozyczalniach?!!! crying
crying

smelly_socks

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 8:50 am

Miss_Karina
Lethiel
4laugh witajcie... bylam dzis po buciki .. ale nie znalazlam.. za to mam jush czerwona podwiazke na stoodnioofke whee
ah...studnioowka.... przesympatyczne wspomnienia mam z niej whee i czesc 4laugh

4laugh *przytuuuuulas*

Kennnny_Rules
biggrin [tytul filmu: The nightmare before christmas]
thx whee

O.o witaj Marta....spokojnie...

Miss_Karina

Wh!sper

Miss_Karina
O ile sie nie mylę na TVN leciało daaaawno temy, a teraz mam to samo co ty, chce a nigdzie nie ma, ani z neta nie ma jak ściągnąć ani w wypożyczalniach. gonk crying gonk
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 8:51 am

M-Teen
*wchodzi zła*

co za chamstwo katowicki auchan to jedne wielkie centrum wsi!!!! aaaa scream zarz coś rozwale!!!!

to jest az nie do pomyslenia ze wszytkie spodnie sa na mnie nie dopasowane !! jedne zajebiscie fantatsyyczne widziałam, ale nie!!! NIE WEŹMIESZ ICH BO SIE SPIORĄ!!!!!! AAAAAAAAA!!! scream scream scream

wiem co czujesz.. caly dzien szukam bootoow !! .. ech.. i znalezc nie mogu crying crying crying

Lethiel

Tipsy Lunatic

Miss_Karina

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 8:53 am

Wh!sper
Miss_Karina
O ile sie nie mylę na TVN leciało daaaawno temy, a teraz mam to samo co ty, chce a nigdzie nie ma, ani z neta nie ma jak ściągnąć ani w wypożyczalniach. gonk crying gonk
scream scream porabane wypozyczalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! maja skombinowac ten film jak najszybciej!!!!!!!!!!!!!!!!! stressed

Lethii- jak ja szukalam butoow to szybko znalazlam whee i sluza mi dobrze xd whee

Marta ty mas zi tak sie lepiej ja jestem niska i juz wogole nie moge nic znalesc na siebie razz a wogole gdzie ty to auchana po spodnie ?!! na szaber albo co centrum biggrin podobno w reporterze sa przeceny na spodnie takie dla nas biggrin

eddh

smelly_socks

Wh!sper
Miss_Karina
Niestety crying sad crying . Na szczesice mam ten film na kasecie xp .
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5800 5801 5802 5803 5804 5805 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games