|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:46 am
dziendoberek whee jaki tytul mial ten film, ktorego bohater jest w twojej sygnaturce? i nie znamy sie chyba? jestem Kari whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:46 am
Kennnny_Rules Wh!sper Wi-tam-pa-na. Ła-dny-ma-my-dzień-dziś. whee ! 3nodding ;D "Boys and girls of every age, wouldn't you like to see something strange" D: Wszędzie szukam tego filmu, a znaleść nie moge. Przeklete polskie wypozyczalnie wideo, zeby Nightmare before X-mas nie mieć?! Wsych i hańba. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:47 am
Lethiel 4laugh witajcie... bylam dzis po buciki .. ale nie znalazlam.. za to mam jush czerwona podwiazke na stoodnioofke whee ah...studnioowka.... przesympatyczne wspomnienia mam z niej whee i czesc 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:48 am
Miss_Karina dziendoberek whee jaki tytul mial ten film, ktorego bohater jest w twojej sygnaturce? i nie znamy sie chyba? jestem Kari whee *wtrąca się * The Nightmare before Christmas. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina dziendoberek whee jaki tytul mial ten film, ktorego bohater jest w twojej sygnaturce? i nie znamy sie chyba? jestem Kari whee biggrin [tytul filmu: The nightmare before christmas]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wh!sper Kennnny_Rules Wh!sper Wi-tam-pa-na. Ła-dny-ma-my-dzień-dziś. whee ! 3nodding ;D "Boys and girls of every age, wouldn't you like to see something strange" D: Wszędzie szukam tego filmu, a znaleść nie moge. Przeklete polskie wypozyczalnie wideo, zeby Nightmare before X-mas nie mieć?! Wsych i hańba. domokun kiedys dawno temu ogladalam ten film, ale nie wszystko i chce jeszcze raz caly obejrzec... O.o ni ma w wypozyczalniach?!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:49 am
*wchodzi zła*
co za chamstwo katowicki auchan to jedne wielkie centrum wsi!!!! aaaa scream zarz coś rozwale!!!!
to jest az nie do pomyslenia ze wszytkie spodnie sa na mnie nie dopasowane !! jedne zajebiscie fantatsyyczne widziałam, ale nie!!! NIE WEŹMIESZ ICH BO SIE SPIORĄ!!!!!! AAAAAAAAA!!! scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:49 am
Miss_Karina Wh!sper Kennnny_Rules Wh!sper Wi-tam-pa-na. Ła-dny-ma-my-dzień-dziś. whee ! 3nodding ;D "Boys and girls of every age, wouldn't you like to see something strange" D: Wszędzie szukam tego filmu, a znaleść nie moge. Przeklete polskie wypozyczalnie wideo, zeby Nightmare before X-mas nie mieć?! Wsych i hańba. domokun kiedys dawno temu ogladalam ten film, ale nie wszystko i chce jeszcze raz caly obejrzec... O.o ni ma w wypozyczalniach?!!! crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:50 am
Miss_Karina Lethiel 4laugh witajcie... bylam dzis po buciki .. ale nie znalazlam.. za to mam jush czerwona podwiazke na stoodnioofke whee ah...studnioowka.... przesympatyczne wspomnienia mam z niej whee i czesc 4laugh 4laugh *przytuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kennnny_Rules biggrin [tytul filmu: The nightmare before christmas] thx whee O.o witaj Marta....spokojnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina kiedys dawno temu ogladalam ten film, ale nie wszystko i chce jeszcze raz caly obejrzec... O.o ni ma w wypozyczalniach?!!! crying O ile sie nie mylę na TVN leciało daaaawno temy, a teraz mam to samo co ty, chce a nigdzie nie ma, ani z neta nie ma jak ściągnąć ani w wypożyczalniach. gonk crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:51 am
M-Teen *wchodzi zła* co za chamstwo katowicki auchan to jedne wielkie centrum wsi!!!! aaaa scream zarz coś rozwale!!!! to jest az nie do pomyslenia ze wszytkie spodnie sa na mnie nie dopasowane !! jedne zajebiscie fantatsyyczne widziałam, ale nie!!! NIE WEŹMIESZ ICH BO SIE SPIORĄ!!!!!! AAAAAAAAA!!! scream scream scream wiem co czujesz.. caly dzien szukam bootoow !! .. ech.. i znalezc nie mogu crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:53 am
Wh!sper Miss_Karina kiedys dawno temu ogladalam ten film, ale nie wszystko i chce jeszcze raz caly obejrzec... O.o ni ma w wypozyczalniach?!!! crying O ile sie nie mylę na TVN leciało daaaawno temy, a teraz mam to samo co ty, chce a nigdzie nie ma, ani z neta nie ma jak ściągnąć ani w wypożyczalniach. gonk crying gonk scream scream porabane wypozyczalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! maja skombinowac ten film jak najszybciej!!!!!!!!!!!!!!!!! stressed Lethii- jak ja szukalam butoow to szybko znalazlam whee i sluza mi dobrze xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marta ty mas zi tak sie lepiej ja jestem niska i juz wogole nie moge nic znalesc na siebie razz a wogole gdzie ty to auchana po spodnie ?!! na szaber albo co centrum biggrin podobno w reporterze sa przeceny na spodnie takie dla nas biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wh!sper Miss_Karina kiedys dawno temu ogladalam ten film, ale nie wszystko i chce jeszcze raz caly obejrzec... O.o ni ma w wypozyczalniach?!!! crying O ile sie nie mylę na TVN leciało daaaawno temy, a teraz mam to samo co ty, chce a nigdzie nie ma, ani z neta nie ma jak ściągnąć ani w wypożyczalniach. gonk crying gonk Niestety crying sad crying . Na szczesice mam ten film na kasecie xp .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|