|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:18 am
własnie mi sie przypomniala scene z teksanskiej jak on uciol pila noge tego blodyna zawiesil go na haku do miesa i dal mu sol na noge.... gonk gonk i on tez innym ofiara wyrywal (?) zeby bo z ich twarzy robil sobie maski gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:19 am
cze stare szkrabie jeden xd xd (nie jestem dziecko blaugh ) Prine- eek gonk ja tego nie bede sluchac!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:20 am
cześć smile eeee.mmm moglbys wkacu :> potwoerdzic przekaz... bo czekam czekam a ty nic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:21 am
Vykk a potrzebna jest jakas zgoda na zalozenie topicu czy po prostu moge go zalozyc?? możesz bez zgody ale by niebyło dwuch tych samych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:21 am
Miss_Karina cze stare szkrabie jeden xd xd (nie jestem dziecko blaugh ) Prine- eek gonk ja tego nie bede sluchac!!!! przepraszaaam..... juz nie bede... ale tak mi sie nasunelo to o ten nodze..... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:24 am
Wh!sper A dodatkowo jeżeli lubicie filmy o wyjatkowym poziomie brutalności i fruwającychflakorąco polecam Ichi The killer. gonk Masakra. A o Battle ROyale wspominac chyba nie muszę? Neee? surprised heart A teraz mi tu cicho, ale już, bo mi Kari jeszcze zawału dostanie. gonk Ola Serafin. surprised thx Nata whee whee >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:24 am
Miss_Karina cze stare szkrabie jeden xd xd (nie jestem dziecko blaugh ) Prine- eek gonk ja tego nie bede sluchac!!!! *podbiega i mocno pryztula* ALe ciasteczkowy potwór nie jest prawdziwy. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:26 am
Wh!sper Miss_Karina cze stare szkrabie jeden xd xd (nie jestem dziecko blaugh ) Prine- eek gonk ja tego nie bede sluchac!!!! *podbiega i mocno pryztula* ALe ciasteczkowy potwór nie jest prawdziwy. gonk niet whee i dziekuje 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:26 am
Pączkiiiiiiiiiiii mam w domu. gonk Ide się napchac i popić Colą oczywiście.
Awe niezdrowemu jedzieniu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:28 am
Wh!sper Pączkiiiiiiiiiiii mam w domu. gonk Ide się napchac i popić Colą oczywiście. Awe niezdrowemu jedzieniu. heh xd a ja lubie nutelle wink i wlasnie mam teraz smaka na nutelle... whee dobra zaraz bede, kanapeczki z nut zrobie sobie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:29 am
Miss_Karina Wh!sper Pączkiiiiiiiiiiii mam w domu. gonk Ide się napchac i popić Colą oczywiście. Awe niezdrowemu jedzieniu. heh xd a ja lubie nutelle wink i wlasnie mam teraz smaka na nutelle... whee dobra zaraz bede, kanapeczki z nut zrobie sobie whee ja mam czekolade przed soba biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|