|
|
|
|
Posted: Thu Nov 27, 2008 6:55 am
domyśliłem się tytułów, bo chociaż ja red hotów nie słucham, to jest maniak u mnie w klasie :U
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 01, 2008 1:54 pm
Tak zmieniając temat, to MUSZĘ, poprostu muszę wyrazić swoją opinię na temat niesamowitych zmian w Gai przez cały ten rok xD To jest wszystko jakieś...takie...inne.
Widze, że co raz więcej rzeczy mają cenę o taką: eek ech...świat idzie do przodu w zawrotnym tępie. poczułam się jakoś dziwnie widząc że tyle sie pozmienialo (aż czy tylko tyle?) , zupełnie jak odkryłam, że kinder niespodzianki mają nowy dizajn pudełek z zabawką D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 11:51 am
Najpierw była deflacja, a teraz inflacja się zaczyna xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 3:00 am
To zależy. No bo z jednej strony rozdają bardzo dużo rzeczy, co jest błedem. A skoro więcej pieniędzy to większa cena... To jesy inflcja tak? tyle że nie popytowa, o. A może jednak ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 6:49 am
ILikeGreenChickenLegs To zależy. No bo z jednej strony rozdają bardzo dużo rzeczy, co jest błedem. A skoro więcej pieniędzy to większa cena... To jesy inflcja tak? tyle że nie popytowa, o. A może jednak ._.
inflacja- spadek wartości pieniądza - czyli itemy kosztują więcej goldów deflacja- wzrost wartości pieniądza - itemy są tańsze Inflacja się teraz może zacząć moim zdaniem, bo wprowadza się na na Gaię coraz więcej eventów, z których zbiera się wyłącznie goldy, co sprawia że jest ich więcej na rynku. Przykładem jest akwarium albo te jajka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 11, 2009 7:36 am
mam pytanie... czy ktos z was zna sie na lacinie? zna sie na odmianie i np. wie jak moc polaczyc 2 slowa w jeden wyraz/zwrot... jesli ktos mi chce pomoc to dalsze informacje na PM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 18, 2009 4:10 am
ym, dawno mnie tu nie było trza przyznać. mam pytanie ^_^ ma ktoś Itunes? Potrzebuje pomocy. musze pousuwać ' utwory niedziałające ' a ich jest strasznie dużo. da sie je jakoś zaznaczyć za jednym razem i usunąć bez cackania się ? .___.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 19, 2009 9:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 01, 2009 3:58 am
ojoj dawno mnie tu nie było :C
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 01, 2009 4:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 11:58 am
Patelnia: I jak? Duże zmiany? mrgreen Sprawdźcie, czy przypadkiem wasze konto nie padło ofiarą błędów na stronie. W ostatnich ogłoszeniach moderatorzy powiadamiali o możliwości utraty lub zyskania itemów i kasy xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 3:43 pm
ichabot - nie wiem, bo i tak się nie orientowałam w tych nowinkach nawet jak codziennie byłam na gai :d zresztą teraz z witkiem mniej czasu spędzam, więc kaszana. nie padłam ofiarą żadncyh błędów, hura
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 05, 2009 9:54 am
hejka ludzie xd przejdę do sedna - zagłosujecie na mnie na arenie? ;D jestem w pierwszej dziesiątce i chciałabym się utrzymać hehe rofl dzięki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 05, 2009 11:48 am