|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:22 pm
Vykk YumiTao Vykk YumiTao Vykku jestes w błedzie kitty wcale nie jest sama xd to co upolowala sobie Zeroosia xd ... ninja question tjaaa....chciałaby ale czy on by chciał ja...? xd chodzi teraz z Eredinem xp *plask* to jest poprostu wspaniale...a mowi sie ze to faceci nie ogladaja sie na nic i zapomniaja to co bylo wczesniej...a wodzau rozpacza...bo nie ma obiektu upodoban xp mało ma tu kobiet... razz stado dzikich niewyzytych dziewic jest na gai biggrin do wyboru do koloru... xd kazda raczej chetna whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:24 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:24 pm
YumiTao Vykk YumiTao Vykk YumiTao Vykku jestes w błedzie kitty wcale nie jest sama xd to co upolowala sobie Zeroosia xd ... ninja question tjaaa....chciałaby ale czy on by chciał ja...? xd chodzi teraz z Eredinem xp *plask* to jest poprostu wspaniale...a mowi sie ze to faceci nie ogladaja sie na nic i zapomniaja to co bylo wczesniej...a wodzau rozpacza...bo nie ma obiektu upodoban xp mało ma tu kobiet... razz stado dzikich niewyzytych dziewic jest na gai biggrin do wyboru do koloru... xd kazda raczej chetna whee jasne jasne poczekaj az on to zobaczy ...wtedy wyjdzie szydlo z worka xd xp whee ...pozaytym skoro takie chetne to dlaczego tylu samotnikow jest na gaii??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:25 pm
YumiTao Vykk YumiTao Vykk YumiTao Vykku jestes w błedzie kitty wcale nie jest sama xd to co upolowala sobie Zeroosia xd ... ninja question tjaaa....chciałaby ale czy on by chciał ja...? xd chodzi teraz z Eredinem xp *plask* to jest poprostu wspaniale...a mowi sie ze to faceci nie ogladaja sie na nic i zapomniaja to co bylo wczesniej...a wodzau rozpacza...bo nie ma obiektu upodoban xp mało ma tu kobiet... razz stado dzikich niewyzytych dziewic jest na gai biggrin do wyboru do koloru... xd kazda raczej chetna whee jedna napewno, ale czy więcej nie byłabym taka pewna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:28 pm
Kitty ShadowCat YumiTao mało ma tu kobiet... razz stado dzikich niewyzytych dziewic jest na gai biggrin do wyboru do koloru... xd kazda raczej chetna whee jedna napewno, ale czy więcej nie byłabym taka pewna xp tak a ktora:>??...i amsz na mysli chetna czy wolna i chetna an zmiane tego...bo to troche roznica blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:31 pm
Vykk Kitty ShadowCat YumiTao mało ma tu kobiet... razz stado dzikich niewyzytych dziewic jest na gai biggrin do wyboru do koloru... xd kazda raczej chetna whee jedna napewno, ale czy więcej nie byłabym taka pewna xp tak a ktora:>??...i amsz na mysli chetna czy wolna i chetna an zmiane tego...bo to troche roznica blaugh nieważne sweatdrop naprawde wodzu razpaczał? wydawało mi się że się bardzo z tego cieszył stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:32 pm
Kitty ShadowCat Vykk Kitty ShadowCat YumiTao mało ma tu kobiet... razz stado dzikich niewyzytych dziewic jest na gai biggrin do wyboru do koloru... xd kazda raczej chetna whee jedna napewno, ale czy więcej nie byłabym taka pewna xp tak a ktora:>??...i amsz na mysli chetna czy wolna i chetna an zmiane tego...bo to troche roznica blaugh nieważne sweatdrop naprawde wodzu razpaczał? wydawało mi się że się bardzo z tego cieszył stare mnie sie nie pytaj...lepiej przeczytaj dokladniej to co napisale,m wczesniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:35 pm
Vykk YumiTao Vykk YumiTao Vykk YumiTao Vykku jestes w błedzie kitty wcale nie jest sama xd to co upolowala sobie Zeroosia xd ... ninja question tjaaa....chciałaby ale czy on by chciał ja...? xd chodzi teraz z Eredinem xp *plask* to jest poprostu wspaniale...a mowi sie ze to faceci nie ogladaja sie na nic i zapomniaja to co bylo wczesniej...a wodzau rozpacza...bo nie ma obiektu upodoban xp mało ma tu kobiet... razz stado dzikich niewyzytych dziewic jest na gai biggrin do wyboru do koloru... xd kazda raczej chetna whee jasne jasne poczekaj az on to zobaczy ...wtedy wyjdzie szydlo z worka xd xp whee ...pozaytym skoro takie chetne to dlaczego tylu samotnikow jest na gaii?? boo...kadzy sadzi ze zostanie odzucony i sie wstydzi xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:44 pm
YumiTao boo...kadzy sadzi ze zostanie odzucony i sie wstydzi xd ? no nie wiem... ale zaloze sie ze pewnie wiecej osob uwaza ze zwiazki na duze odleglosci maja raczej mniejsze szanse przetrwania niz te"normalne"...jesli tak je mozna nazwac....z reszta dfizyczny aspekt nie musi odpowiadac psychologicznemu xd ...czyli zdiecia moga pokazywac nas w inny sposob niz jestesmy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:47 pm
ninja pan japa slucha ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:50 pm
Vykk YumiTao boo...kadzy sadzi ze zostanie odzucony i sie wstydzi xd ? no nie wiem... ale zaloze sie ze pewnie wiecej osob uwaza ze zwiazki na duze odleglosci maja raczej mniejsze szanse przetrwania niz te"normalne"...jesli tak je mozna nazwac....z reszta dfizyczny aspekt nie musi odpowiadac psychologicznemu xd ...czyli zdiecia moga pokazywac nas w inny sposob niz jestesmy gdybym miał sie z kims wiazac na gai to to byłby napewno zwiazek na luzie... xd nie ma sensu na tak odgłosc smile to jest tylko zabawa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:54 pm
YumiTao Vykk YumiTao boo...kadzy sadzi ze zostanie odzucony i sie wstydzi xd ? no nie wiem... ale zaloze sie ze pewnie wiecej osob uwaza ze zwiazki na duze odleglosci maja raczej mniejsze szanse przetrwania niz te"normalne"...jesli tak je mozna nazwac....z reszta dfizyczny aspekt nie musi odpowiadac psychologicznemu xd ...czyli zdiecia moga pokazywac nas w inny sposob niz jestesmy gdybym miał sie z kims wiazac na gai to to byłby napewno zwiazek na luzie... xd nie ma sensu na tak odgłosc smile to jest tylko zabawa... no nie wiem...znam kogos kto sie zwiazal na powaznie...i to wiecej niz 1 osobe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:19 pm
Christoff_Gangrell eek Khem khem... gdzie moieszkasz dziewczynko??? wink ... w Ameryce.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:25 pm
Glorwen Christoff_Gangrell eek Khem khem... gdzie moieszkasz dziewczynko??? wink ... w Ameryce.... sweatdrop kazdemu sie moze zdazyc........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|