|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 5:56 am
Ozzwald *podnosi się zbaru... zakłada pogniecioną marynarke krawat byle jak owinięty w okół szyji, poczochrany* no dobra koniec zabawy .... *złapał za mineralke bo go stranie suszy i pije* Ladna marynarka.*Podaje Ozziemu drugą butelke mineralnej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 5:59 am
*wchodzi do meliny z petem w zębach i szłaufem w łapie* no, faken, trza tu trochę uprzątnąć... faken... *spłukuje cały syf szlaufem i otwiera okna* metodę mam niezawodną... faken
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 6:13 am
*wychodzi z pokojiku ..uuuu Ale sobie pospałem ... * miah .... * Przeciera oczy *... o aleszzzzz tu brudno ... *siada przy barku .... od strony barmana, Szuka czegoś w okolicy do jedzenia ...Łoooo wyjmuje serek szyneczke jakieś warzywka ..no to jemy ... WŁacza czajnik Elektryczny ..bul bul Woda sie gotuje ..*
Kto mi Przygotuje kąpiel ?? krzyczy do ozzwalda ..!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 6:15 am
BeeWolf *wychodzi z pokojiku ..uuuu Ale sobie pospałem ... * miah .... * Przeciera oczy *... o aleszzzzz tu brudno ... *siada przy barku .... od strony barmana, Szuka czegoś w okolicy do jedzenia ...Łoooo wyjmuje serek szyneczke jakieś warzywka ..no to jemy ... WŁacza czajnik Elektryczny ..bul bul Woda sie gotuje ..* Kto mi Przygotuje kąpiel ?? krzyczy do ozzwalda ..!!! Idź sobie do gorących źródeł stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 6:21 am
*zaczyna śpiewać* przypętał się ochroniarz, zostaliśmy wylukani wtedy wołam do fumfli "panowie spierdalamy" ale każdy już obalił po pare Honekerów a gestapo mają sprawne, dupneli nas frajerów i nie mam pojęcia co się dalej działo zaliczyłem między gały eNeRDowską pałą
po dwóch miesiącach trudnej rehabilitacji kalanetix po śniadaniu, obiedzie i kolacji doszedłem do jako takiej formy a percepcje-recepcje wróciły mi do normy i dobrze, bo za pasem prezydenckie wybory dałem świadectwo patriotyzmu i śmiertelnie chory alem zdrowy, "A1", i choć we łbie miazga nie będę się przejmować, bo na maxa jest jazda
marsz, marsz Marszałkowską, pełne spoko, tupią glany wznosimy twarde piąchy, skandujemy slogany że frajernia woła mocyi kutas światowida przyporządkują nam murzyna i pogonią przecz żyda mamy "ch" jak w sylwestra, kible lecą do góry mamy ostry sztos, z mózgów sypią się wióry jadą suki, lodówy, komandosi i glyny już za chwilę mnie znowu zglanują te skurwyny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 6:38 am
Sei chan BeeWolf *wychodzi z pokojiku ..uuuu Ale sobie pospałem ... * miah .... * Przeciera oczy *... o aleszzzzz tu brudno ... *siada przy barku .... od strony barmana, Szuka czegoś w okolicy do jedzenia ...Łoooo wyjmuje serek szyneczke jakieś warzywka ..no to jemy ... WŁacza czajnik Elektryczny ..bul bul Woda sie gotuje ..* Kto mi Przygotuje kąpiel ?? krzyczy do ozzwalda ..!!! Idź sobie do gorących źródeł stare Konczy Jesc sniadanie ... nie odzywajac sie przez cały czas do nikogo .. * uuuu pyszne .. *Krzyknoł na cały głos * z ponura miną ...wstaje ... i idzie do goracych zrudel * Otwiera szeroko oczy, nastepnie je mrurzy *.... AAAAA ale jestem zaspany ... * Wychodzi na zewnątrz ... rozbiera sie po drodze ... * nie posiada recznika* .... mmmm ale miło !!! zanurza sie w ciepłej wodzie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 8:03 am
Sei chan Ozzwald *podnosi się zbaru... zakłada pogniecioną marynarke krawat byle jak owinięty w okół szyji, poczochrany* no dobra koniec zabawy .... *złapał za mineralke bo go stranie suszy i pije* Ladna marynarka.*Podaje Ozziemu drugą butelke mineralnej* dziękuje.. troche póxne ale jak to mówią "lepiej późno niż wcale"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 8:47 am
No to co ..dalej krecimy ... temat z gł topiku ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 8:48 am
BeeWolf Kukus BeeWolf Kukus BeeWolf Kukus Czarny BeeWolf Czarny *wygląda zza framugi* Joł ludziska! *rozgląda się wokoło* eek xp eek Ludzie! Co tu się działo? Bee bez spodni, a Ozz z irokiem na łbie??? Niech mi ktoś to wytłumaczy? *opada na swój nowiuteńki fotel - BTW: dzięki, Sayokun!* ja to tak lubie sobie ... chodzic .. i sie pokazywać ...a ozzy nie wiem ! siemasz Mmm... Ekshibicjonista... Coraz ciekawszych ludzi tu poznaję xd ja i Ozzwald grywamy w szachy pod sypialnią Bee... w skarpetkach... na genitaliach Wiecie jak czuje sie człowiek wstajac rano po nieprzespanej nocy i widzi 2 nagich facetów skarami na genitaliach grajacych w szachy .. bled ...! eeeee tam... narzekasz mogło być gorzej mogłeś uprawiając sex jakąś dziewuchą odkryć, że obok leży ktooryś z nas i się patrzy... ja tak miałem... to było dosyć dziwne uczucie No ale musisz przyznać, ze miło było zobaczyć moja mordkę podczas ... tej owej czynnosci .... ! ....! ano zabawnie... bo już ta panna zaczynała mnie nudzić... ile można się bujać... przecież na dole się woodka lała... a ja musiałem się z nią użerać... pierwszy raz w życiu sex nie sprawiał mi przyjemności A słynna 5 minutówka ?? :> O wrucił jeden ! 5 minut się nie liczy... wtedy pieprząc się z Gośką gadałem z tobą na TLENie... ale nie leżałeś obok... a w zasadzie to mi nawet sprawiło pewną przyjemność... ale bardziej na płaszczyźnie tego iż Adaś twierdził iż w życiu nie miałbym szans dziugnąć Gośki, a on ją ma... na inną przyjemność było za mało czasu... trenowałem przed sprintami w kiblu w klubie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 8:48 am
a jaki temat był na głównym topicu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 8:54 am
no tak ..ja bym ci dostarczył dodatkowych wrazen wzrokowych ...Wsumie to gosia była fajniejsza panna od PePsi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:01 am
heyka Ozzwald a jaki temat był na głównym topicu ozz z daleka ode mnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:03 am
BeeWolf no tak ..ja bym ci dostarczył dodatkowych wrazen wzrokowych ...Wsumie to gosia była fajniejsza panna od PePsi! ładniejsza... nie głupia z ciałka... ale roownie mało praktyczna... tylko ciało... dobrze mi się jedynie z nią porwadzało dla lansu... jakoś nie przywiązywałem do niej większej wagi... była sobie gdzieś tam, lans był, eto wsio... ot po prostu fajne ciałko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:06 am
Baliaur heyka Ozzwald a jaki temat był na głównym topicu ozz z daleka ode mnie! ja sie go boje crying (ozzwalda), bo on szkole lubi [sic!] a to jest patologia patologiczna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:08 am
Baliaur Baliaur heyka Ozzwald a jaki temat był na głównym topicu ozz z daleka ode mnie! ja sie go boje crying (ozzwalda), bo on szkole lubi [sic!] a to jest patologia patologiczna pijany był... coś mu się pojebało... nie bojaj się... on tylko tak wygląda... jest pierdolnięty w głowę ale zasadniczo nieszkodliwy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|