|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 12:17 pm
rolleyes Akkor, most elárulok pár dologt. A Rich Mob nevű univerzum, most bontogatja csak szárnyait. Rengeteg olyan szereplő van, aki még nem tűnt fel egyszer sem a részek folyamán, de még csak említsést sem tettek róluk. Igaz, várni akartam még vele, amíg ki nem jön az epilógus, amit hétvégén akartam befejezni, de valakinek a kiállhatatlan, ostoba f*szkodása miatt, nem maradt rá lelkierőm... Hadd ne nevezzem nevén az illetőt... De mindegy. Akkor, íme a bejelentés:
 Hamarosan...Az antológia: A globál-igazság megfejtése miatt, szükség lesz az előző fejezetekre. Az antológiába fogom az első rész tipp-jeit és fejezeteit átrakni, aztán törlöm a topicjaikat. Ezért.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 1:09 pm
Ez most azt jelenti hogy megint lesz jelentkezés? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 5:48 am
Remélem tényleg lesz jelentkezés, mert akkor azonnal jövök biggrin
Az alapsztori nagyon jó volt, a következőben pedig már nem csak olvasóként lennék benne szívesen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 9:11 am
Igen, majd lesz. De egyelőre, van dolgom, amit be akarok fejezni, mielőtt az RM Vol.2-be belekezdek.
A játékba bárki beléphet majd, kivétel sznóvidia, mert képes lenne megmagyarázni, hogy miért nincs igazam és miért nem az a gyilkos, aki... Bocs a kitérőért... Szóval... Bárki beléphet majd, a belépési díj ismét 1000 arany lesz, ami hozzáadódik a nyereményalaphoz. Viszont! Aki az előző fordulóban részt vett és szeretné folytatni a játékot, akkan nem kell belépőt fizetnie. De! Ha a régiek közül, valaki nem lép be, a belépési díja levonódik a nyereményalapból és az az én honoráriumom lesz! (Tessék sznóvidia, csak neked nyerészkedek!!!) (Bocsi...)
De, a jelentkezés kezdetének az időpontját, még nem tudom. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 9:25 am
Juhé! Én, mint a kemény mag biztos ott leszek! Új játékosok reszkessetek! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 9:31 am
Jövök én is! cool dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 10:41 am
Rájöttem!!! Az egyik új NPC aki ott áll Shaown mögött... Már sejtem ki lesz ő. blaugh Egyébként újra fognak éledni az NPC-k?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 11:13 am
sgergely Rájöttem!!! Az egyik új NPC aki ott áll Shaown mögött... Már sejtem ki lesz ő. blaugh Egyébként újra fognak éledni az NPC-k? Kihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi... Hülye leszek ezt megválaszolni. Talán igen, talán nem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 1:02 pm
bibortetu Juhé! Én, mint a kemény mag biztos ott leszek! Új játékosok reszkessetek! twisted Rám is lehet majd számítani biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 6:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 6:54 am
Mikortol lehet küldeni a pénzt?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 12:36 pm
Majd, ha kiírom ajelentkezést.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 12:45 pm
Ja akkor bocsi vissza vonom. sweatdrop Edit: vagy nem is küldtem? Pedig úgyemlékeztem. Na mindegy annál jobb nem kell semmit viszavonni. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 4:12 pm