Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Találkozók és IRL események
Gaia találkozó - November 13 Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 56 57 58 59 60 61 ... 77 78 79 80 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Thu Jul 08, 2010 11:13 am

Az Timmy
napsugar
Lurzt
Shin Maikaru
napsugar
lurtz legyőzhetetlen narutoban.... nem szeretek ellene játszani XP

En legyoztem! De lehet csak azert mert faradt volt. xD

Nem voltam fáradt, te voltál ügyes

akkor csak én vagyok a béna xp

nem is vagy béna biggrin még te tanítgattál engem XD

Én nagyon elégedett voltam mindenkivel. 3nodding
PostPosted: Thu Jul 08, 2010 11:33 am

Medvelaszlo
Az Timmy
napsugar
Lurzt
Shin Maikaru
napsugar

Velem is ?

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Fri Jul 09, 2010 12:28 pm

Az Timmy
napsugar
Lurzt
Shin Maikaru
napsugar

igen... nagy tanács: nemtom mik a kombinációk, csak nyomkodd és rázd xd xd
PostPosted: Fri Jul 09, 2010 1:31 pm

Lurzt
Medvelaszlo
Az Timmy
napsugar
Lurzt

Velem is ?

Mondom. Mindenkivel

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Fri Jul 09, 2010 2:27 pm

Medvelaszlo
Lurzt
Medvelaszlo
Az Timmy
napsugar
Lurzt

Velem is ?

Mondom. Mindenkivel

Én kefejezetten elégedett vagyok magammal x3 legyűrtem Medvét!! xDD Bár lehet hogy a fárattság miatt volt mákom xD Ja a 15000-es nyeremény továbbvándorolt Lurzt-hoz mertr bevásároltam tojásból a Kávézóban x3
PostPosted: Sat Jul 10, 2010 1:14 am

Lol, látom elvagytok a Naruto témában. smile Hirtelen úgy értettem az elégedettséget, hogy a talin voltál mindenkivel elégedett Medve. razz De aztán látom, hogy a Naruto ügyben. Bár ha már itt tartunk, gondolom és remélem, hogy azért úgy összességében a talin is mindenkivel elégedett voltál. wink Vagy nem?

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Sat Jul 10, 2010 4:27 am

Gyerekek, valaki küldene egy Itemdetail-os linket arról a nyereményszellemről, mert nem találom marketplace-n. Csak kíváncsi vagyok, hogy milyen biggrin
PostPosted: Mon Oct 11, 2010 7:15 am

Én sajnos nem lehettem ott ... talán Jövőre. =) Matzee-éknál lesz a party? =D
Közben Mal' kollegát kérem, fáradjon MSN-re. =D

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Oct 11, 2010 1:51 pm

Az idei (2010) Halloween-i Gaia találkozó időpontja ki lett tűzve! biggrin Részletekért menjetek a topic első oldalra és olvassátok el az első posztot. Nem akarom tovább hájpolni a találkozót itt is. biggrin

Remélem sokan eltudtok majd jönni. biggrin
PostPosted: Mon Oct 11, 2010 9:29 pm

Nekem már szinte kötelező a megjelenésem rám számíthatok twisted
Én javaslom az Akira bemutatását én szívesen hozom
Jah majd nem felejtettem, vízipipát hozok twisted hahhahhhahhaha twisted hahahhaahaha twisted hhahahahahaha twisted HAHAHAHAHAHAHA

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Oct 11, 2010 11:47 pm

Lurzt
Nekem már szinte kötelező a megjelenésem rám számíthatok twisted
Én javaslom az Akira bemutatását én szívesen hozom
Jah majd nem felejtettem, vízipipát hozok twisted hahhahhhahhaha twisted hahahhaahaha twisted hhahahahahaha twisted HAHAHAHAHAHAHA

az akira az jó biggrin
Mal mit szólnál egy neon genesis evangelion filmhez?? biggrin
PostPosted: Tue Oct 12, 2010 2:32 am

Naná hogy megyek én is smile Beöltözést még nem tudom hogy lesz (ha lesz ugye).
Napsugar nem rossz ötlet igaz nem ismerem de a két főszereplőt láttam már néha (kékhajú fehércuccos lány és barnahajú vöröscuccos ugye? sweatdrop )

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Tue Oct 12, 2010 5:59 am

Én ha az avimnak beöltöznék, akkor max. egy fehér póló, napszemcsi, nadrág és annyi. =D Meg egy fülhallgató. =D Mint ahogy vagyok most is ... max. márcsak egy karc kell a mellkasomra. =D

Miért nem lenne Yo október végén (október 31 - november 1.), mert igazából akkor lenne Faya. =)
PostPosted: Tue Oct 12, 2010 6:21 am

III_Kisrajczy_III
Én ha az avimnak beöltöznék, akkor max. egy fehér póló, napszemcsi, nadrág és annyi. =D Meg egy fülhallgató. =D Mint ahogy vagyok most is ... max. márcsak egy karc kell a mellkasomra. =D

Miért nem lenne Yo október végén (október 31 - november 1.), mert igazából akkor lenne Faya. =)

Felőlem aztán pucéran is jöhetsz, vagy egy szál kis gatyában. A dátum, nem véletlenül került eltolásra. Sajnálatosan az élet zajlik mindenkinél, ezért a megszokott dátum, idén nem volt járható út...

A film, ami bemutatásra kerül, már el van döntve, hogy mi lesz. Megcélozva a horror irányzatot, a vetítés későn lesz és csak erős gyomrú és idegzetű tagoknak lesz javasolva. Idén, kivételesen nem anime fog levetítésre kerülni, hanem élőszereplős film. biggrin

De ettől függetlenül hozzatok nyugodtan filmeket. (Természetesen japán filmeket, animéket. Ha egy mód van rá, akkor az ilyen Inuyasha f*sztudja hanyadik mozifilm, meg sorozatok részeit tartalmazó DVD-kkel kíméljetek...)

A program, még nem állt össze véglegesen, ha lesz rá mód és idő, akkor az általatok hozott, vagy kért filmekből is szemezgetni fogunk.

(Napsi, a Rebuild of Evangelion 1.0 You Are (Not) Alone és 1.01 You Are Alone van csak meg, az 1.11 You Are Not Alone nincs meg. Viszont a második film, Rebuild of Evangelion 2.0 You Can (Not) Advance és 2.02 You Can Advance nincs meg, csak a 2.22 You Can Not Advance...)

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Tue Oct 12, 2010 6:38 am

Malreni
III_Kisrajczy_III

Felőlem aztán pucéran is jöhetsz, vagy egy szál kis gatyában. A dátum, nem véletlenül került eltolásra. Sajnálatosan az élet zajlik mindenkinél, ezért a megszokott dátum, idén nem volt járható út...

A film, ami bemutatásra kerül, már el van döntve, hogy mi lesz. Megcélozva a horror irányzatot, a vetítés későn lesz és csak erős gyomrú és idegzetű tagoknak lesz javasolva. Idén, kivételesen nem anime fog levetítésre kerülni, hanem élőszereplős film. biggrin

De ettől függetlenül hozzatok nyugodtan filmeket. (Természetesen japán filmeket, animéket. Ha egy mód van rá, akkor az ilyen Inuyasha f*sztudja hanyadik mozifilm, meg sorozatok részeit tartalmazó DVD-kkel kíméljetek...)

A program, még nem állt össze véglegesen, ha lesz rá mód és idő, akkor az általatok hozott, vagy kért filmekből is szemezgetni fogunk.

(Napsi, a Rebuild of Evangelion 1.0 You Are (Not) Alone és 1.01 You Are Alone van csak meg, az 1.11 You Are Not Alone nincs meg. Viszont a második film, Rebuild of Evangelion 2.0 You Can (Not) Advance és 2.02 You Can Advance nincs meg, csak a 2.22 You Can Not Advance...)

De ha belegondolsz, akkor páran vannak DIÁKOK (mint én) akik az őszi szünetben ráérnének ... akkor is lehetne talit rendezni ... akár. De ha megbocsátjátok, elvonulok egy újabb őrültséget tenni-venni. Aki kiváncsi, lessen be hozzám is, és kérjen ... itt. ^^ twisted

High School of Death, vagy mi a szössz nem lenne Yo? Haverom és csapata már fordítja az AnimeAddicts.hu -ra. =D
Reply
Találkozók és IRL események

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 56 57 58 59 60 61 ... 77 78 79 80 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games