|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 11:13 am
Az Timmy napsugar Lurzt Shin Maikaru napsugar lurtz legyőzhetetlen narutoban.... nem szeretek ellene játszani XP En legyoztem! De lehet csak azert mert faradt volt. xD Nem voltam fáradt, te voltál ügyes akkor csak én vagyok a béna xp nem is vagy béna biggrin még te tanítgattál engem XDÉn nagyon elégedett voltam mindenkivel. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 11:33 am
Medvelaszlo Az Timmy napsugar Lurzt Shin Maikaru napsugar lurtz legyőzhetetlen narutoban.... nem szeretek ellene játszani XP En legyoztem! De lehet csak azert mert faradt volt. xD Nem voltam fáradt, te voltál ügyes akkor csak én vagyok a béna xp nem is vagy béna biggrin még te tanítgattál engem XDÉn nagyon elégedett voltam mindenkivel. 3nodding Velem is ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 09, 2010 12:28 pm
Az Timmy napsugar Lurzt Shin Maikaru napsugar lurtz legyőzhetetlen narutoban.... nem szeretek ellene játszani XP En legyoztem! De lehet csak azert mert faradt volt. xD Nem voltam fáradt, te voltál ügyes akkor csak én vagyok a béna xp nem is vagy béna biggrin még te tanítgattál engem XD igen... nagy tanács: nemtom mik a kombinációk, csak nyomkodd és rázd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 09, 2010 1:31 pm
Lurzt Medvelaszlo Az Timmy napsugar Lurzt Nem voltam fáradt, te voltál ügyes akkor csak én vagyok a béna xp nem is vagy béna biggrin még te tanítgattál engem XDÉn nagyon elégedett voltam mindenkivel. 3nodding Velem is ? Mondom. Mindenkivel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 09, 2010 2:27 pm
Medvelaszlo Lurzt Medvelaszlo Az Timmy napsugar Lurzt Nem voltam fáradt, te voltál ügyes akkor csak én vagyok a béna xp nem is vagy béna biggrin még te tanítgattál engem XDÉn nagyon elégedett voltam mindenkivel. 3nodding Velem is ? Mondom. Mindenkivel Én kefejezetten elégedett vagyok magammal x3 legyűrtem Medvét!! xDD Bár lehet hogy a fárattság miatt volt mákom xD Ja a 15000-es nyeremény továbbvándorolt Lurzt-hoz mertr bevásároltam tojásból a Kávézóban x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 10, 2010 1:14 am
Lol, látom elvagytok a Naruto témában. smile Hirtelen úgy értettem az elégedettséget, hogy a talin voltál mindenkivel elégedett Medve. razz De aztán látom, hogy a Naruto ügyben. Bár ha már itt tartunk, gondolom és remélem, hogy azért úgy összességében a talin is mindenkivel elégedett voltál. wink Vagy nem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 10, 2010 4:27 am
Gyerekek, valaki küldene egy Itemdetail-os linket arról a nyereményszellemről, mert nem találom marketplace-n. Csak kíváncsi vagyok, hogy milyen biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2010 7:15 am
Én sajnos nem lehettem ott ... talán Jövőre. =) Matzee-éknál lesz a party? =D Közben Mal' kollegát kérem, fáradjon MSN-re. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2010 1:51 pm
Az idei (2010) Halloween-i Gaia találkozó időpontja ki lett tűzve! biggrin Részletekért menjetek a topic első oldalra és olvassátok el az első posztot. Nem akarom tovább hájpolni a találkozót itt is. biggrin
Remélem sokan eltudtok majd jönni. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2010 9:29 pm
Nekem már szinte kötelező a megjelenésem rám számíthatok twisted Én javaslom az Akira bemutatását én szívesen hozom Jah majd nem felejtettem, vízipipát hozok twisted hahhahhhahhaha twisted hahahhaahaha twisted hhahahahahaha twisted HAHAHAHAHAHAHA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2010 11:47 pm
Lurzt Nekem már szinte kötelező a megjelenésem rám számíthatok twisted Én javaslom az Akira bemutatását én szívesen hozom Jah majd nem felejtettem, vízipipát hozok twisted hahhahhhahhaha twisted hahahhaahaha twisted hhahahahahaha twisted HAHAHAHAHAHAHA az akira az jó biggrin Mal mit szólnál egy neon genesis evangelion filmhez?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2010 2:32 am
Naná hogy megyek én is smile Beöltözést még nem tudom hogy lesz (ha lesz ugye). Napsugar nem rossz ötlet igaz nem ismerem de a két főszereplőt láttam már néha (kékhajú fehércuccos lány és barnahajú vöröscuccos ugye? sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2010 5:59 am
Én ha az avimnak beöltöznék, akkor max. egy fehér póló, napszemcsi, nadrág és annyi. =D Meg egy fülhallgató. =D Mint ahogy vagyok most is ... max. márcsak egy karc kell a mellkasomra. =D
Miért nem lenne Yo október végén (október 31 - november 1.), mert igazából akkor lenne Faya. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2010 6:21 am
III_Kisrajczy_III Én ha az avimnak beöltöznék, akkor max. egy fehér póló, napszemcsi, nadrág és annyi. =D Meg egy fülhallgató. =D Mint ahogy vagyok most is ... max. márcsak egy karc kell a mellkasomra. =D Miért nem lenne Yo október végén (október 31 - november 1.), mert igazából akkor lenne Faya. =) Felőlem aztán pucéran is jöhetsz, vagy egy szál kis gatyában. A dátum, nem véletlenül került eltolásra. Sajnálatosan az élet zajlik mindenkinél, ezért a megszokott dátum, idén nem volt járható út... A film, ami bemutatásra kerül, már el van döntve, hogy mi lesz. Megcélozva a horror irányzatot, a vetítés későn lesz és csak erős gyomrú és idegzetű tagoknak lesz javasolva. Idén, kivételesen nem anime fog levetítésre kerülni, hanem élőszereplős film. biggrin De ettől függetlenül hozzatok nyugodtan filmeket. (Természetesen japán filmeket, animéket. Ha egy mód van rá, akkor az ilyen Inuyasha f*sztudja hanyadik mozifilm, meg sorozatok részeit tartalmazó DVD-kkel kíméljetek...) A program, még nem állt össze véglegesen, ha lesz rá mód és idő, akkor az általatok hozott, vagy kért filmekből is szemezgetni fogunk. (Napsi, a Rebuild of Evangelion 1.0 You Are (Not) Alone és 1.01 You Are Alone van csak meg, az 1.11 You Are Not Alone nincs meg. Viszont a második film, Rebuild of Evangelion 2.0 You Can (Not) Advance és 2.02 You Can Advance nincs meg, csak a 2.22 You Can Not Advance...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2010 6:38 am
Malreni III_Kisrajczy_III Én ha az avimnak beöltöznék, akkor max. egy fehér póló, napszemcsi, nadrág és annyi. =D Meg egy fülhallgató. =D Mint ahogy vagyok most is ... max. márcsak egy karc kell a mellkasomra. =D Miért nem lenne Yo október végén (október 31 - november 1.), mert igazából akkor lenne Faya. =) Felőlem aztán pucéran is jöhetsz, vagy egy szál kis gatyában. A dátum, nem véletlenül került eltolásra. Sajnálatosan az élet zajlik mindenkinél, ezért a megszokott dátum, idén nem volt járható út... A film, ami bemutatásra kerül, már el van döntve, hogy mi lesz. Megcélozva a horror irányzatot, a vetítés későn lesz és csak erős gyomrú és idegzetű tagoknak lesz javasolva. Idén, kivételesen nem anime fog levetítésre kerülni, hanem élőszereplős film. biggrin De ettől függetlenül hozzatok nyugodtan filmeket. (Természetesen japán filmeket, animéket. Ha egy mód van rá, akkor az ilyen Inuyasha f*sztudja hanyadik mozifilm, meg sorozatok részeit tartalmazó DVD-kkel kíméljetek...) A program, még nem állt össze véglegesen, ha lesz rá mód és idő, akkor az általatok hozott, vagy kért filmekből is szemezgetni fogunk. (Napsi, a Rebuild of Evangelion 1.0 You Are (Not) Alone és 1.01 You Are Alone van csak meg, az 1.11 You Are Not Alone nincs meg. Viszont a második film, Rebuild of Evangelion 2.0 You Can (Not) Advance és 2.02 You Can Advance nincs meg, csak a 2.22 You Can Not Advance...) De ha belegondolsz, akkor páran vannak DIÁKOK (mint én) akik az őszi szünetben ráérnének ... akkor is lehetne talit rendezni ... akár. De ha megbocsátjátok, elvonulok egy újabb őrültséget tenni-venni. Aki kiváncsi, lessen be hozzám is, és kérjen ... itt. ^^ twisted High School of Death, vagy mi a szössz nem lenne Yo? Haverom és csapata már fordítja az AnimeAddicts.hu -ra. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|