|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 02, 2008 8:35 am
Maris274 Lopatka jeden nie mógł ze względu na białą plamę na włosach (nie wiem jak to się fachowo nazywa), . nie wiem czy ktoś na to odpisał,nie zauważyłam. mogę powiedzieć tyle, że to jest brak pigmentu , chyba że chodzi o inna białą plamę W tym przypadku to chyba bym nie dociekala eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 02, 2008 2:05 pm
Justinka Maris274 nie wiem czy ktoś na to odpisał,nie zauważyłam. mogę powiedzieć tyle, że to jest brak pigmentu , chyba że chodzi o inna białą plamę W tym przypadku to chyba bym nie dociekala eek a ja owszem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 9:55 am
Maris274 Justinka Maris274 nie wiem czy ktoś na to odpisał,nie zauważyłam. mogę powiedzieć tyle, że to jest brak pigmentu , chyba że chodzi o inna białą plamę W tym przypadku to chyba bym nie dociekala eek a ja owszem 3nodding A to przepraszam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 05, 2008 1:19 pm
Justinka A to przepraszam sweatdrop Nie ma za co. Każdy ma swoje zboczenia. Jak się czujesz po otrzęsinach ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 05, 2008 1:53 pm
Maris274 Justinka A to przepraszam sweatdrop Nie ma za co. Każdy ma swoje zboczenia. Jak się czujesz po otrzęsinach ? wink Rozpoznawalna whee Zostalam okrzyknieta "shake it girl with wet shirt". Wiekszosci lasek tapeta sie rozmazala i pouciekaly do domu,a ja szalalam na parkiecie do pozna w mokrej koszulce mrgreen Jak sie czlowiek znieczuli to mu wszystko jedno wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 05, 2008 2:20 pm
Justinka Maris274 Justinka A to przepraszam sweatdrop Nie ma za co. Każdy ma swoje zboczenia. Jak się czujesz po otrzęsinach ? wink Rozpoznawalna whee Zostalam okrzyknieta "shake it girl with wet shirt". Wiekszosci lasek tapeta sie rozmazala i pouciekaly do domu,a ja szalalam na parkiecie do pozna w mokrej koszulce mrgreen Jak sie czlowiek znieczuli to mu wszystko jedno wink Brawo! A tak w ogóle to z jakiej okazji były te otrzęsiny, bo mi umknęło? (choć nie opuściłam żadnego szczegółu samych otrzęsin)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 1:17 am
Daedhel Justinka Maris274 Justinka A to przepraszam sweatdrop Nie ma za co. Każdy ma swoje zboczenia. Jak się czujesz po otrzęsinach ? wink Rozpoznawalna whee Zostalam okrzyknieta "shake it girl with wet shirt". Wiekszosci lasek tapeta sie rozmazala i pouciekaly do domu,a ja szalalam na parkiecie do pozna w mokrej koszulce mrgreen Jak sie czlowiek znieczuli to mu wszystko jedno wink Brawo! A tak w ogóle to z jakiej okazji były te otrzęsiny, bo mi umknęło? (choć nie opuściłam żadnego szczegółu samych otrzęsin) Otrzesiny byly z okazji mojego pierwszego roku studiow, na szacownej szczecinskiej uczelni. Az sie zdziwilam, ze tak fajnie bylo (pomijajac maltretacje,czego PANOM Z RATOWNICTWA nie wybacze, a zemsta bedzie okrutna twisted ), bo jak bylam na otrzesinach uniwerku, to pozal sie boze. Syf, kila i mogila generalnie. A u nas calkiem, calkiem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 2:12 pm
Justinka Daedhel Justinka Maris274 Justinka A to przepraszam sweatdrop Nie ma za co. Każdy ma swoje zboczenia. Jak się czujesz po otrzęsinach ? wink Rozpoznawalna whee Zostalam okrzyknieta "shake it girl with wet shirt". Wiekszosci lasek tapeta sie rozmazala i pouciekaly do domu,a ja szalalam na parkiecie do pozna w mokrej koszulce mrgreen Jak sie czlowiek znieczuli to mu wszystko jedno wink Brawo! A tak w ogóle to z jakiej okazji były te otrzęsiny, bo mi umknęło? (choć nie opuściłam żadnego szczegółu samych otrzęsin) Otrzesiny byly z okazji mojego pierwszego roku studiow, na szacownej szczecinskiej uczelni. Az sie zdziwilam, ze tak fajnie bylo (pomijajac maltretacje,czego PANOM Z RATOWNICTWA nie wybacze, a zemsta bedzie okrutna twisted ), bo jak bylam na otrzesinach uniwerku, to pozal sie boze. Syf, kila i mogila generalnie. A u nas calkiem, calkiem 3nodding smile Skoro tak uważasz... rolleyes po Twoich opisach sądząc, ja byłabym trochę mniej zachwycona. A można spytać, co studiujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 3:08 pm
w końcu udało mi się odpalić wifi pod linuxem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 3:48 am
Daedhel Justinka Daedhel Justinka Maris274 Justinka A to przepraszam sweatdrop Nie ma za co. Każdy ma swoje zboczenia. Jak się czujesz po otrzęsinach ? wink Rozpoznawalna whee Zostalam okrzyknieta "shake it girl with wet shirt". Wiekszosci lasek tapeta sie rozmazala i pouciekaly do domu,a ja szalalam na parkiecie do pozna w mokrej koszulce mrgreen Jak sie czlowiek znieczuli to mu wszystko jedno wink Brawo! A tak w ogóle to z jakiej okazji były te otrzęsiny, bo mi umknęło? (choć nie opuściłam żadnego szczegółu samych otrzęsin) Otrzesiny byly z okazji mojego pierwszego roku studiow, na szacownej szczecinskiej uczelni. Az sie zdziwilam, ze tak fajnie bylo (pomijajac maltretacje,czego PANOM Z RATOWNICTWA nie wybacze, a zemsta bedzie okrutna twisted ), bo jak bylam na otrzesinach uniwerku, to pozal sie boze. Syf, kila i mogila generalnie. A u nas calkiem, calkiem 3nodding smile Skoro tak uważasz... rolleyes po Twoich opisach sądząc, ja byłabym trochę mniej zachwycona. A można spytać, co studiujesz? Generalnie chodzilo mi o poziom zabawy: wszyscy pijani, drechy na parkiecie i lupu cupu z glosnikow. A u nas jako tako dalo sie zyc, lecialy przeboje wszystkich lat XX wieku i genralnie mozna byla poszalec. Nikt nie oddawal tego co wypil w kiblu, ani zalatwiajac potrzeby fizjologicznie nie mozna bylo uslyszec jak w kabinie obok mila para baraszkuje. O to mi chodzilo,ze na uniwerku syf kila i mogila. O same tortury jakich doznalam najchetniej zabilabym kolesi, ale z perspektywy czasu, zawsze moge byc dumna,ze wytrwalam xp A studiuje kosmetologie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 4:58 am
Lopatka w końcu udało mi się odpalić wifi pod linuxem biggrin Gratz. Właśnie dlatego wolę Windowsa - większość programów jest robiona pod ten system xd ad. Justinka: No jak nie było łupu cupu, to przyzwoita 3nodding biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 5:28 am
ichabot Lopatka w końcu udało mi się odpalić wifi pod linuxem biggrin Gratz. Właśnie dlatego wolę Windowsa - większość programów jest robiona pod ten system xd ad. Justinka: No jak nie było łupu cupu, to przyzwoita 3nodding biggrin nie miałam problemu z żadnym programem tylko z konfiguracją sterowników. zawsze byłam na tyle leniwa, że mi się nie chciało machnąć palcem, ale się przyłożyłam wczoraj wieczorem i zrobiłam to porządnie ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 5:50 am
To tym bardziej gratuluję. Przezwyciężyć siebie to tak jakby przezwyciężyć sto problemów z konfiguracją albo oprogramowaniem naraz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 6:14 am
Zgadzam się z Ichabotem, bardzo przyzwoicie smile Justinka, skoro jesteś rozpoznawalna to chyba dobrze. Ważne, że po wszystkich męczarniach dobrze się bawiłaś, a nie uciekłaś , jak wspomniane dziewczynki z zepsutą tapetą wink widać, żeś pewna siebie i radosna z życia biggrin nic, tylko gratulować wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 6:20 am
ichabot To tym bardziej gratuluję. Przezwyciężyć siebie to tak jakby przezwyciężyć sto problemów z konfiguracją albo oprogramowaniem naraz xd korzystanie z linuxa daje dużą satysfakcję^^ jeśli już się go spersonalizuje do swoich potrzeb można zacząć czuć słuszną wyższość na użytkownikami systemu pana Gates'a ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|