|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:45 pm
drogie dzieci: - liczcie cytaty - starajcie sie wypowiadac na temat - piszcie po polsku
a.. i pierwsze wrazenie macie u mnie dosyc ujowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:48 pm
opcy drogie dzieci: - liczcie cytaty - starajcie sie wypowiadac na temat - piszcie po polsku
a.. i pierwsze wrazenie macie u mnie dosyc ujowe no przecież piszemy, ja sie boje horrorów, a to sie zalicza do filmów, po polsku poprawnie nie umiem ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:51 pm
Sango-Maho opcy drogie dzieci: - liczcie cytaty - starajcie sie wypowiadac na temat - piszcie po polsku
a.. i pierwsze wrazenie macie u mnie dosyc ujowe no przecież piszemy, ja sie boje horrorów, a to sie zalicza do filmów, po polsku poprawnie nie umiem >< a 4 ostatnie posty o przytulaniu, ktore usunalem to co kurna....?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:59 pm
opcy Sango-Maho opcy drogie dzieci: - liczcie cytaty - starajcie sie wypowiadac na temat - piszcie po polsku
a.. i pierwsze wrazenie macie u mnie dosyc ujowe no przecież piszemy, ja sie boje horrorów, a to sie zalicza do filmów, po polsku poprawnie nie umiem >< a 4 ostatnie posty o przytulaniu, ktore usunalem to co kurna....?bo sie horrorów boje no! nie moja wina... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 1:02 pm
Sango-Maho opcy Sango-Maho opcy drogie dzieci: - liczcie cytaty - starajcie sie wypowiadac na temat - piszcie po polsku
a.. i pierwsze wrazenie macie u mnie dosyc ujowe no przecież piszemy, ja sie boje horrorów, a to sie zalicza do filmów, po polsku poprawnie nie umiem >< a 4 ostatnie posty o przytulaniu, ktore usunalem to co kurna....?bo sie horrorów boje no! nie moja wina... crying twoja wina..
rozumiesz idee topikow tematycznych dziewczynko?
mam nadzieje ze twoj nastepny post w tym topiku bedzie o filmach bo jak nei to mozesz poleciec razem z nim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 1:05 pm
dlaczego sie tak złościsz? O filmach... hmmm.... u mnie w domu to ostatnio cały czas leci DISNEY CHANNEL, jedyny film jaki udało mi sie obejrzeć to OBCY KONTRA PREDATOR ale na dvd ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 1:07 pm
uhuhuhuhoo.. jakie zloooo ;>
a ja horrory uwielbiam mrgreen wczoraj sie wybralam na Hannibala początek wink historyjka fajna, nie za straszna no i mlody Lecter calkiem ciekawie sie msci, ale w sumie na tym koniec bo filmek jest niestety baaardzo naciagany i traci komercha tu i tam. Mimo to polecam bo pomimo tych kłujacych naciagniec calkiem przyjemnie sie ogladalo smile szczegolnie ze aktor ma lekko psychopatyczna urode mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 1:11 pm
Lethiel uhuhuhuhoo.. jakie zloooo ;>
a ja horrory uwielbiam mrgreen wczoraj sie wybralam na Hannibala początek wink historyjka fajna, nie za straszna no i mlody Lecter calkiem ciekawie sie msci, ale w sumie na tym koniec bo filmek jest niestety baaardzo naciagany i traci komercha tu i tam. Mimo to polecam bo pomimo tych kłujacych naciagniec calkiem przyjemnie sie ogladalo smile szczegolnie ze aktor ma lekko psychopatyczna urode mrgreen ja Hannibala nie oglądałam Oo zawsze mi sie z flakami kojarzył... a z tego typu filmów tylko Teksańską Masakre piłą mechaniczna ogladalam.... no i chciałam iść na noc z Piłą (wszystkie części piły... i cała noc w kinie biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 1:12 pm
ooo ja też chce na to iść! lubie takie filmy (bo to nie jest chyba horror????)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 1:13 pm
Sango-Maho ooo ja też chce na to iść! lubie takie filmy (bo to nie jest chyba horror????) no coz.. z zalozenia chyba jest. wyjadaja sobie policzki zywcem i te sprawy ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|