|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:07 am
Miss_Karina heh... sweatdrop nie moowmy juz o Blair Witch...juz mi cos sciska w dolku sweatdrop ale ona jest fajna biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:09 am
hej..witajcie o czym sobie gawedzicie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:09 am
aaa zas zeby ! w teskanskiej masakrze tez bylo o zebach !!!! gonk zeby to moj czylu punkt !!! bo nosze aparat na stałe ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:10 am
Vykk hej..witajcie o czym sobie gawedzicie?? hej, gadamy o wiedzmie z blair
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:11 am
Vykk hej..witajcie o czym sobie gawedzicie?? czesc rozwiazujemy zagadke biggrin biggrin morderst w blair witch project razz razz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:14 am
Prinee o matko jego zeby !!! ale to on stal pod stana? (bez zebow !!! gonk ) Prawdopodobnie język też, a raczej bez języka. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:14 am
ja mysle ze byl tam i jezyk i zeby xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:15 am
Prinee Vykk hej..witajcie o czym sobie gawedzicie?? czesc rozwiazujemy zagadke biggrin biggrin morderst w blair witch project razz razz razz a co myslicie zeby zrobic osobny topic dal kinomaniakow i koneserow albo po prostu o filmach??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:16 am
Kyoko Suomi ja mysle ze byl tam i jezyk i zeby xd Racja. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyoko Suomi ja mysle ze byl tam i jezyk i zeby xd eek gonk bosheee!!!! jesli chcecie pobumpujcie w moim quesciku whee Vykk swietny pomysl whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wh!sper Kyoko Suomi ja mysle ze byl tam i jezyk i zeby xd Racja. gonk smakowicie wygladalo, nie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:17 am
Wh!sper Prinee o matko jego zeby !!! ale to on stal pod stana? (bez zebow !!! gonk ) Prawdopodobnie język też, a raczej bez języka. gonk aaaaaaaaa gonk gonk i on tak stał !!! ale musialo go bolec..... stressed gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:17 am
a potrzebna jest jakas zgoda na zalozenie topicu czy po prostu moge go zalozyc??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:18 am
Miss_Karina Kyoko Suomi ja mysle ze byl tam i jezyk i zeby xd eek gonk bosheee!!!! jesli chcecie pobumpujcie w moim quesciku whee Vykk swietny pomysl whee Sie robi panie kapitanie, kumpela miala mnie odwedzić, ale nie przyjdzie bo coś tam cos tam.. gonk I mam czasu w trzy i troche. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|