|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:46 am
co tak nikt nic nie mowi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:47 am
Kyoko Suomi co tak nikt nic nie mowi? no wlasie..... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:50 am
ja zakladalam questa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:50 am
Witam wszystkich 3nodding ja zmykam połazić po angielskich thredach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:51 am
w ktorym sklepei moge przymierzyc i kupic romani glasses?
hej Rynn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:52 am
Nuy... gonk
Poetm z okolic Burkitsville zagineło 7 dzieciaków. Jednego dnia do slepu wszedł własnie Rustin Parr i powiedział "nareszcie skończone"
Policja natrafiła na jego dom w lesie, tam tez odnalazła ciała 7 dzieci. Bestialsko zamordowane w piwnicy wypatrzosznoe.
Początkowo zabijał wszystki oszczędzając jednego chopaka, Kyle miał na imię, on stał w kącie podczas gdy rustin rżnąl dzieciaki na kawałki. gonk
Przyznał się do winy, opisał policjanton wszystko ze szczegółami. Powiedział że zmusiła go kobieta której twarzy nigdy nie widział. Owa kobiteta prześladowała okolice jego domy w lesie.
Rustin został skazany i powieszony.
((Motyw stania pod ścianą.))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:54 am
Rynn the Vampire Witam wszystkich 3nodding ja zmykam połazić po angielskich thredach... czescicho whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:54 am
Wh!sper Nuy... gonk
Poetm z okolic Burkitsville zagineło 7 dzieciaków. Jednego dnia do slepu wszedł własnie Rustin Parr i powiedział "nareszcie skończone"
Policja natrafiła na jego dom w lesie, tam tez odnalazła ciała 7 dzieci. Bestialsko zamordowane w piwnicy wypatrzosznoe.
Początkowo zabijał wszystki oszczędzając jednego chopaka, Kyle miał na imię, on stał w kącie podczas gdy rustin rżnąl dzieciaki na kawałki. gonk
Przyznał się do winy, opisał policjanton wszystko ze szczegółami. Powiedział że zmusiła go kobieta której twarzy nigdy nie widział. Owa kobiteta prześladowała okolice jego domy w lesie.
Rustin został skazany i powieszony.
((Motyw stania pod ścianą.)) aaaa biggrin i to ta babka co poczatkowo zabijala kazala temu faciowi to robic??? boze, biedne dziecko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:57 am
Prinee aaaa biggrin i to ta babka co poczatkowo zabijala kazala temu faciowi to robic??? boze, biedne dziecko ^^ Tak, babka/wiedżma/duch Elly. gonk Potem juz masz sam incydent z Joshem HEather i Mikiem. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:00 am
Wh!sper Prinee aaaa biggrin i to ta babka co poczatkowo zabijala kazala temu faciowi to robic??? boze, biedne dziecko ^^ Tak, babka/wiedżma/duch Elly. gonk Potem juz masz sam incydent z Joshem HEather i Mikiem. 3nodding no ale ejszcze jedno o pomoc wolal Josh? bo chyba nie bo niepozwolila by mu wolac o pomoc? no chyab zeby zbawic tamtych....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:05 am
Prinee Wh!sper Prinee aaaa biggrin i to ta babka co poczatkowo zabijala kazala temu faciowi to robic??? boze, biedne dziecko ^^ Tak, babka/wiedżma/duch Elly. gonk Potem juz masz sam incydent z Joshem HEather i Mikiem. 3nodding no ale ejszcze jedno o pomoc wolal Josh? bo chyba nie bo niepozwolila by mu wolac o pomoc? no chyab zeby zbawic tamtych.... Pamietasz jak heather znalazła wlesie zawiniatko z koszuli Jopsha i patyków. W środku były jego zęby. Pozatym Josh prawdopodobnie niezył/byl opętany. Niemam pewności. Ale to napewno nie on wołam. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:05 am
heh... sweatdrop nie moowmy juz o Blair Witch...juz mi cos sciska w dolku sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:07 am
Wh!sper Prinee Wh!sper Prinee aaaa biggrin i to ta babka co poczatkowo zabijala kazala temu faciowi to robic??? boze, biedne dziecko ^^ Tak, babka/wiedżma/duch Elly. gonk Potem juz masz sam incydent z Joshem HEather i Mikiem. 3nodding no ale ejszcze jedno o pomoc wolal Josh? bo chyba nie bo niepozwolila by mu wolac o pomoc? no chyab zeby zbawic tamtych.... Pamietasz jak heather znalazła wlesie zawiniatko z koszuli Jopsha i patyków. W środku były jego zęby. Pozatym Josh prawdopodobnie niezył/byl opętany. Niemam pewności. Ale to napewno nie on wołam. XD o matko jego zeby !!! ale to on stal pod stana? (bez zebow !!! gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|