|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:23 am
cos taka nerwowa? wszyscy ci musza czesc powiedziec? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:24 am
Kitty-ShadowCat Prinee Wh!sper Wyjaśnienie: Babka i facet padają bo "dopada ich wiedżma" a Josh stoi pod ścianą bo: Dom Rustina Paara arrow zabijał od dzieci w taki oto sposBrał 2-kę dzieci, stawiał głową do ściany. Dobił d22; w piwnicy. Potem brał jedno dziecko, a drugiemu kazał się udwr#263; tak by wszystko widziało, Zabijał je podczas gdy to spod ściany wszystkiemy się przyglądało, potem brał to drugie i tek zabijał. Dlatego Josh stio pod ścianą. gonk nie rozumiem !!!!! gonk gonk to ten josh jest wiedzma ? razz a jesli nie jest to ta "wiedzma" pozwolila mu wolac o pomoc? wytlumacz jeszcze raaaz :d proshe.... biggrin cześć wszystkim eee to juz 3 raz........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:25 am
Raticiel heh... musialam was na chwile opuścić... wszak jestem w szkole... xd ale kombinacje są na lekcjach z panem shrekiem sweatdrop hieh xd pshypomnialo mi sie, ze mam kumpla ktoory ma ksywe Shrek xd i wyglada troshe jak on xd lol whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:30 am
Miss_Karina Raticiel heh... musialam was na chwile opuścić... wszak jestem w szkole... xd ale kombinacje są na lekcjach z panem shrekiem sweatdrop hieh xd pshypomnialo mi sie, ze mam kumpla ktoory ma ksywe Shrek xd i wyglada troshe jak on xd lol whee czyli jest gruby i zielony? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:30 am
Miss_Karina Raticiel heh... musialam was na chwile opuścić... wszak jestem w szkole... xd ale kombinacje są na lekcjach z panem shrekiem sweatdrop hieh xd pshypomnialo mi sie, ze mam kumpla ktoory ma ksywe Shrek xd i wyglada troshe jak on xd lol whee to jak nasz pan, tesh go przypomina... sweatdrop kombinacje są takie, że robi jakieś cuda z siecią, a potem nie może tego odkręcić i net się wiesza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:31 am
Kyoko Suomi czyli jest gruby i zielony? xp nie xd z twarzy troche podobny xd troshe grubiutki, ale nie zielony Rati- O.o. a ten twoj Pan Shrek jest gruby i zielony? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee:
Elly Kedwards arrow wiedżma, dawien dawno temu dzieci mówiły że ona wabi je do swojego domu i "odciąga" im krew. Zostaje ona uznana za wiedżmę, ale podczas ciężkiej zimy ucieka w las i uznana zostaje za zmarłą.
WSrodku zimy, wszystkie dzieci które miały kontakt z Edwards oraz połowa dzieciaków z wioski ginie. Miszkańcy myślą że to klątwa i postanawiają że nie wyowierdża imienia wiedżmy nigdy więcej.
ZOstake wydana księga o klatwie wiedżmy.
Potem kilka świadków przyznaje się że widziało ręke bladej kobiety która wciąga małego chłopaczka do rzeki. Dzieciaka niegdy nie znalezuiono z potem kilkanascie dzni po tym fakcie w tej wodzie było pełno patyków czy czegoś takiego.
Poetm jeszcze jedno zaginiecie dziecka, z ekipy poszukiwawczej tez ginie jedna osobo, znajdują ich tygodnie po całej akci mattwych i związanych razem za nogi i ręcei wypatroszonych. eek gonk
Za chwile dalsza część. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
słuchajcie, wysłałam Aoi prezent, weszłam w jej profil i ona go nie ma poszłam nia do banku i zrobiłam confirm i ona nadal go nie ma eek i co teraz, przepadło? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:32 am
Raticiel to jak nasz pan, tesh go przypomina... sweatdrop kombinacje są takie, że robi jakieś cuda z siecią, a potem nie może tego odkręcić i net się wiesza xd jaki to z niego informatyk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:32 am
Miss_Karina Kyoko Suomi czyli jest gruby i zielony? xp nie xd z twarzy troche podobny xd troshe grubiutki, ale nie zielony Rati- O.o. a ten twoj Pan Shrek jest gruby i zielony? o.O jest gruby i zielony z naprawiania tego, co psuje.. oj mush uważać, bo on się tu kręci w pobliżu... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:34 am
Raticiel słuchajcie, wysłałam Aoi prezent, weszłam w jej profil i ona go nie ma poszłam nia do banku i zrobiłam confirm i ona nadal go nie ma eek i co teraz, przepadło? crying nie.. na pewno niedlugo sie pojawi. mnie tez sie tak robilo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:34 am
Raticiel słuchajcie, wysłałam Aoi prezent, weszłam w jej profil i ona go nie ma poszłam nia do banku i zrobiłam confirm i ona nadal go nie ma eek i co teraz, przepadło? crying chyba ty jeszcze raz musisz potowerdzic bo wiem ze jak sie wysyla to tamta osoba musi potowerdzic i TY wiec ty wejdz do banku w swoim profilu o potiwerdz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|