|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:11 am
Prinee no a wczesniej wolal o pomoc !!!!! no bo to jest tak: ta wiedxma z blair udawala ze to josh krzyczy. to oni polecieli do domu i latali po nim. pod sciana stal chyab ten gruas, a nie josh. albo wisial. moze go wiedzma powiesila, nie wiem.. no i tamta babka zeszla na dol i go zobaczyla i krzyczec zaczela i ta wiedzma ja od tylca wziela i nie wiem co - moze zabila..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:12 am
Prinee Miss_Karina Prinee lepiej miec malucha niz nie miec nic biggrin "lepszy rydz, niz nic" txt mojej mamy xp moze masz racje...ale czy ty bys wytrzymala spokojnie gdyby twoj samochod trafil do mechanika 3 razy pod rzad w ciagu 3-4 tyg? xp a co do Blair Witch- tesh nie obejrze xd whee sweatdrop chyba bym nie wytrzymala.... sweatdrop wlasnie a ja przez to przeszlam...na szczescie teraz jest (chyba) ok... ale mama w tajemnicy przed tata mi powiedziala ze papcio sie lamie zeby dac mi duzy samochood (chyba van) xd cierpliwie poczekam, az bede miala w lapkach ten samochood whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:13 am
hejka ja za 5 min wroce. ide dac mojemu psu jesc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:16 am
Hejah!  Prinee, ja to pobierznie, zaraz napisze, bo triche sie rozpisać musze. I sorki za ewentualne pomyłki. Dawno widziałam i kumpel tez mi tłumaczył.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:20 am
heh... musialam was na chwile opuścić... wszak jestem w szkole... xd ale kombinacje są na lekcjach z panem shrekiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:20 am
Witaj Patryk O.o ciekawa sygnaturka... a ktoz to ten rudzielec? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:22 am
Raticiel heh... musialam was na chwile opuścić... wszak jestem w szkole... xd ale kombinacje są na lekcjach z panem shrekiem sweatdrop hej, a jakie sa te kombinacje? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|