Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5793 5794 5795 5796 5797 5798 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

eddh

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 7:02 am

Kyoko Suomi
Prinee

ja teraz chce sobie ogladnac Blai Witch Project 1, 2 smile
1 to sa prawdziwe tasmy odnalezione w lesie a 2 to jest juz nagrany z aktorami itd biggrin
a opowiada o kilku osobach chyba 3 albo 4 ktozy wybrali sie do lasy na kilka dni zeby nakrecis projekt o wiedzmie jktora porywa dzieci i juz nie wrocili a po roku znalezli te tasmy biggrin ogladalam urywki smile i tej 1 i 2 smile
2 straszniejsza bo lepiej idzie zrozumiem bo to wkacu normlany film krecony ze scenariuszem ^^ ale etz bardziej straszny razz

ogladalam obie czesci. 1 to nie sa prawdziwe tasmy.. tylko tak zeby wygladalo na prawdziwe. i dlatego bylo straszniejsze od 2 czesci. druga byla malo dla mnie zrozumiala. nie wiedzialam co jest prawda a co fikcja. i mial malo straszny klimat. jedynka dzialala na wyobraznie.

jasne to nie jest prawdziwe? ale tak to nakrecili ze czasami nic nie bylo widac tak...... ze dalabym sobie glowe uciac ze to prawdziwe ^^
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 7:03 am

Wh!sper

ninja Polowanie siÄ™ zapowiada. whee
O.o jakie polowanie, Nata?

Miss_Karina

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 7:03 am

Prinee

w na w Katowicach jest takie wieeeelki abzar nazywany szaberkiem biggrin i mam sa same ciuchy a zeby caly obejsc trzeba przynjamiej 2 do 3 godzin biggrin i tam mamy chyba 4 stoiska z bluzami i koszulkami wiec mamy duuuzy wybor razz

do Katowic to by mnie rodzice samej nie puscili. a z reszta, jak ja bym sie tam dostala xp no dobra, da sie tam dostac pociagiem, ale nie lubie koleji polskiej.
to jest wlasnie minus mieszkania w malej miejscowosci na poludniu Polski sad
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 7:04 am

Kyoko Suomi
Prinee

w na w Katowicach jest takie wieeeelki abzar nazywany szaberkiem biggrin i mam sa same ciuchy a zeby caly obejsc trzeba przynjamiej 2 do 3 godzin biggrin i tam mamy chyba 4 stoiska z bluzami i koszulkami wiec mamy duuuzy wybor razz

do Katowic to by mnie rodzice samej nie puscili. a z reszta, jak ja bym sie tam dostala xp no dobra, da sie tam dostac pociagiem, ale nie lubie koleji polskiej.

a gdzie mieszkasZ?
ja bym chciala mieszkac w Zakopanym 4laugh

eddh

Miss_Karina

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 7:05 am

Kyoko Suomi
Prinee

ehem... ja mieszkam na wsi, ale do centrum wawy mam jakies 20-30 km ^^' dojezdzam swoim samochodem ^^' (stary grat dziadunia, maluch xp )
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 7:05 am

Prinee

jasne to nie jest prawdziwe? ale tak to nakrecili ze czasami nic nie bylo widac tak...... ze dalabym sobie glowe uciac ze to prawdziwe ^^

sama na poczatku dlam sie nabrac, ze to prawdziwe ^^'' ale potem popatrzylam dokladniej na napisy koncowe, i byl gdzies tam napis: rezyseria ktostam-ktostam xp

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

eddh

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 7:06 am

Miss_Karina
Kyoko Suomi
Prinee

ehem... ja mieszkam na wsi, ale do centrum wawy mam jakies 20-30 km ^^' dojezdzam swoim samochodem ^^' (stary grat dziadunia, maluch xp )

lepiej miec malucha niz nie miec nic biggrin
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 7:06 am

Prinee

a ja w...Bernie whee (Szwajcaria) 4laugh to mój drugi dom

Miss_Karina

eddh

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 7:07 am

Kyoko Suomi
Prinee

sama na poczatku dlam sie nabrac, ze to prawdziwe ^^'' ale potem popatrzylam dokladniej na napisy koncowe, i byl gdzies tam napis: rezyseria ktostam-ktostam xp

a ja nie rozumiem konca tego filmu ze ten facet wlazi tam do piwnicy i upada babka wlazi z kamera upada a tamten Josh sobie stoi pod sciana !!!!
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 7:07 am

[ Message temporarily off-line ]

Wh!sper

eddh

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 7:08 am

no a wczesniej wolal o pomoc !!!!!
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 7:08 am

Prinee

a gdzie mieszkasZ?

w Zakopanem nie jest fajnie. mam niedaleko. w godzine dojedziesz. w rabie wyznej mieszkam. takie zadupie (sorki za wyrazenie, ale nie da sie tego inaczej nazwac) miedzy zakopcem a krakowem. nie wiem czy wiesz gdzie jest nowy targ, jesli tak to prawie zaraz kolo niego.

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

Miss_Karina

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 7:09 am

Prinee

"lepszy rydz, niz nic" txt mojej mamy xp moze masz racje...ale czy ty bys wytrzymala spokojnie gdyby twoj samochod trafil do mechanika 3 razy pod rzad w ciagu 3-4 tyg? xp

a co do Blair Witch- tesh nie obejrze xd whee sweatdrop
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 7:10 am

Miss_Karina
Prinee

"lepszy rydz, niz nic" txt mojej mamy xp moze masz racje...ale czy ty bys wytrzymala spokojnie gdyby twoj samochod trafil do mechanika 3 razy pod rzad w ciagu 3-4 tyg? xp

a co do Blair Witch- tesh nie obejrze xd whee sweatdrop

chyba bym nie wytrzymala.... sweatdrop

eddh

Kimagure-chan

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 7:10 am

hej wszystkim
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5793 5794 5795 5796 5797 5798 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games