|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:51 am
Miss_Karina Kyoko Suomi Miss_Karina jestem z powrotem whee eek gonk Klątwy Ju-on jush w zyciu nie obejrze przez ten film czasem nie moge spac crying hejka, a ja o takim filmie w zyciu nie slyszalam crying na canale + bywal crying Ju-on i ju-on 2 crying omijam je szerokim lukiem whee heh...chyba sie skusze, aby obejrzec Krąg(amerykanska) do końca...bo nie wiem co dalej sie dzialo whee i NIC mi nie moowcie co bylo! domokun whee chodzi o The ring? jesli tak to fiilm konczy sie troche beznadziejnie biggrin biggrin biggrin ale ogllnie jest bardzo fajny troche malo straszny ale fajny smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:52 am
Miss_Karina na canale + bywal crying Ju-on i ju-on 2 crying omijam je szerokim lukiem whee heh...chyba sie skusze, aby obejrzec Krąg(amerykanska) do końca...bo nie wiem co dalej sie dzialo whee i NIC mi nie moowcie co bylo! domokun whee mnie sie tam Krag nie podobal. Slaby byl. Malo straszny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyoko Suomi Prinee Kyoko Suomi Prinee nieeee nie o to mi chodzilo smile tylko o to ze ja jestem nizutka biggrin moze nie widac tego na zdjeciu ktore dalam tutaj do galeri ale jestem niska smile a ile masz wzrostu? cos kolo 160 moze troszke mniej albo wiecej biggrin to nie najgorzej. ja mam 164, wiec bym sie zmiesicla biggrin heh biggrin no ale bluzka byla by za duzo bo na mnie jest za duza biggrin ale faj a jest z 2 stron ma nadruk biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyoko Suomi nome o to, ze z the rasmus byla xp ja nienawidze the rasmus gonk Święta Racja. gonk Bosz, teraz czuję się jak kurdupel. XD 1,57m.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:53 am
Kyoko Suomi Miss_Karina na canale + bywal crying Ju-on i ju-on 2 crying omijam je szerokim lukiem whee heh...chyba sie skusze, aby obejrzec Krąg(amerykanska) do końca...bo nie wiem co dalej sie dzialo whee i NIC mi nie moowcie co bylo! domokun whee mnie sie tam Krag nie podobal. Slaby byl. Malo straszny. a ogladalam teksanska masakre pila mechaniczna ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:53 am
Prinee Miss_Karina Heh widze ze wczesniej rozmawialyscie o WITCH whee ja tesh to kupuje whee bo...mi sie podobaja whee i ja jeszcze interesuje sie troche Żywiołami ^^ fajny jest ale mogliby wiecej dawac komiksu a nie tych pierdolek :/ niop whee i jeszcze ja mam slabe nerwy jesli chodzi o ogladanie horroroow crying nie cierpie ich ogladac...tylko lekkie przelykam, ale takie jak The Ring, Klątwa Ju-on i.te.pe. to...gorzej _-_ i nigdy nie dam sie namoowic na takie filmy do kina wieczorem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:55 am
Prinee Kyoko Suomi Miss_Karina na canale + bywal crying Ju-on i ju-on 2 crying omijam je szerokim lukiem whee heh...chyba sie skusze, aby obejrzec Krąg(amerykanska) do końca...bo nie wiem co dalej sie dzialo whee i NIC mi nie moowcie co bylo! domokun whee mnie sie tam Krag nie podobal. Slaby byl. Malo straszny. a ogladalam teksanska masakre pila mechaniczna ? ogladalam ta pierwsza masakre z renee zelweger (czy jak jej tam), ale tej najnowszej nie. aha i droge bez powrotu tez ogladalam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:56 am
Wh!sper Bosz, teraz czuję się jak kurdupel. XD 1,57m. spokojnie XD mam kumpele ktora jest w twoim wzroscie ^^ ja mam 1.64 , ale jestem prawie najnizsza gdy jestem z paczka... musze zadzierac leb w goore zeby widziec twarz kumpli ^^' sa strasznie wysocy....choc jest jeden wyjatek.... bardzo przystojny wyjatek ^^ w moim wieku i troshke wyzszy ode mnie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:56 am
Miss_Karina Prinee Miss_Karina Heh widze ze wczesniej rozmawialyscie o WITCH whee ja tesh to kupuje whee bo...mi sie podobaja whee i ja jeszcze interesuje sie troche Żywiołami ^^ fajny jest ale mogliby wiecej dawac komiksu a nie tych pierdolek :/ niop whee i jeszcze ja mam slabe nerwy jesli chodzi o ogladanie horroroow crying nie cierpie ich ogladac...tylko lekkie przelykam, ale takie jak The Ring, Klątwa Ju-on i.te.pe. to...gorzej _-_ i nigdy nie dam sie namoowic na takie filmy do kina wieczorem xp ja teraz chce sobie ogladnac Blai Witch Project 1, 2 smile 1 to sa prawdziwe tasmy odnalezione w lesie a 2 to jest juz nagrany z aktorami itd biggrin a opowiada o kilku osobach chyba 3 albo 4 ktozy wybrali sie do lasy na kilka dni zeby nakrecis projekt o wiedzmie jktora porywa dzieci i juz nie wrocili a po roku znalezli te tasmy biggrin ogladalam urywki smile i tej 1 i 2 smile 2 straszniejsza bo lepiej idzie zrozumiem bo to wkacu normlany film krecony ze scenariuszem ^^ ale etz bardziej straszny razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:57 am
Prinee heh biggrin no ale bluzka byla by za duzo bo na mnie jest za duza biggrin ale faj a jest z 2 stron ma nadruk biggrin kurde, kupilabym sobie jakas fajna koszulke i bluze LP, ale zadnej fajnej nie ma crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:57 am
Miss_Karina Wh!sper Bosz, teraz czuję się jak kurdupel. XD 1,57m. spokojnie XD mam kumpele ktora jest w twoim wzroscie ^^ ja mam 1.64 , ale jestem prawie najnizsza gdy jestem z paczka... musze zadzierac leb w goore zeby widziec twarz kumpli ^^' sa strasznie wysocy....choc jest jeden wyjatek.... bardzo przystojny wyjatek ^^ w moim wieku i troshke wyzszy ode mnie ^^ja tam moge byc niska mnie to zabardzo nie pzreszakdza biggrin tylko zcasmai nie moge sobie kupic ciuchow takich jakie bym chciala....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:58 am
Kyoko Suomi Prinee heh biggrin no ale bluzka byla by za duzo bo na mnie jest za duza biggrin ale faj a jest z 2 stron ma nadruk biggrin kurde, kupilabym sobie jakas fajna koszulke i bluze LP, ale zadnej fajnej nie ma crying w na w Katowicach jest takie wieeeelki abzar nazywany szaberkiem biggrin i mam sa same ciuchy a zeby caly obejsc trzeba przynjamiej 2 do 3 godzin biggrin i tam mamy chyba 4 stoiska z bluzami i koszulkami wiec mamy duuuzy wybor razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:00 am
Prinee Miss_Karina Wh!sper Bosz, teraz czuję się jak kurdupel. XD 1,57m. spokojnie XD mam kumpele ktora jest w twoim wzroscie ^^ ja mam 1.64 , ale jestem prawie najnizsza gdy jestem z paczka... musze zadzierac leb w goore zeby widziec twarz kumpli ^^' sa strasznie wysocy....choc jest jeden wyjatek.... bardzo przystojny wyjatek ^^ w moim wieku i troshke wyzszy ode mnie ^^ja tam moge byc niska mnie to zabardzo nie pzreszakdza biggrin tylko zcasmai nie moge sobie kupic ciuchow takich jakie bym chciala.... ja nie mam problemoow, tyle ze... wlasnie sie zorientowalam ze musze nowe ciuchy kupic ^^" mam albo znoszone/stare albo za malo ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee ja teraz chce sobie ogladnac Blai Witch Project 1, 2 smile 1 to sa prawdziwe tasmy odnalezione w lesie a 2 to jest juz nagrany z aktorami itd biggrin a opowiada o kilku osobach chyba 3 albo 4 ktozy wybrali sie do lasy na kilka dni zeby nakrecis projekt o wiedzmie jktora porywa dzieci i juz nie wrocili a po roku znalezli te tasmy biggrin ogladalam urywki smile i tej 1 i 2 smile 2 straszniejsza bo lepiej idzie zrozumiem bo to wkacu normlany film krecony ze scenariuszem ^^ ale etz bardziej straszny razz ogladalam obie czesci. 1 to nie sa prawdziwe tasmy.. tylko tak zeby wygladalo na prawdziwe. i dlatego bylo straszniejsze od 2 czesci. druga byla malo dla mnie zrozumiala. nie wiedzialam co jest prawda a co fikcja. i mial malo straszny klimat. jedynka dzialala na wyobraznie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Wh!sper Bosz, teraz czuję się jak kurdupel. XD 1,57m. spokojnie XD mam kumpele ktora jest w twoim wzroscie ^^ ja mam 1.64 , ale jestem prawie najnizsza gdy jestem z paczka... musze zadzierac leb w goore zeby widziec twarz kumpli ^^' sa strasznie wysocy....choc jest jeden wyjatek.... bardzo przystojny wyjatek ^^ w moim wieku i troshke wyzszy ode mnie ^^Cała rodzina jest że tak powiem pokażneo wzrostu, mój starszy brachol ma prawie 2 metry. XD A jedna wyrzutkiem społeczeństwa, ale nie narzekam. ninja Polowanie się zapowiada. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|